igen, felesleges longolni. meg is szabadultam időközben mindentől. egyfolytában arra gondoltam, zárj, aztán gyorsan megtettem. köszi:-DD
igen, felesleges longolni. meg is szabadultam időközben mindentől. egyfolytában arra gondoltam, zárj, aztán gyorsan megtettem. köszi:-DD
felesleges kereskedni most. az 50-esről való elpattanást meg lehetne játszani, de ilyen kt mellett nm érdemes. már sokszor írtam, nm kell mindig poziban lenni. h egy klasszikust idézzek: türelem ;):)
.-))
lehet hogy tényleg kiszálltak a magánnyugdíj pénztárak..és innentől fogva ez lesz a normális forgalom ?
itthon max emberi robotok vannak :)
én ma még nem adtam, tartogatom.. de minek? a robotok működnek csak ma.:-)
úgy látom mindenhol az..legalább mennénk valamerre, de így egy szüttyögés. már azon gondolkodok, hogy jobban elviselem, ha dobom a longom bukóban. le van szrrva. legalább nem idegeskedek.
dobok mindjárt egy sárvári hírt, ha ma is offolsz... :P
Ezt mindig lehet űberelni :-)) lassan tényleg csak a fórumosok adják-veszik egymás közt :D
SP még tartja az 1300 -at....ha bedobnának valami plutónium -os hírt.akkor tuti megnéznék ma az 1295 öt...talán...
Egészen elképesztő az eheti szenvedés a pesti parketten...
Hatiban nekem továbbra is 23300 az első célár, de legyen Főninek igaza! :D
SP futi el se ment a tegnap lefelé áttört 50 órás átlagig, lefordult előtte. Sanszos hogy tovább fog esni, szerinte 1296-ig lemehet ma.
azért a 700as kt nem tesz boldoggá... :)
Daxban van egy emelkedő ék, abból ma kiesett, ott csökkenhetne, ami hozhatná le buxikát is, főleg, hogy 500as érték alatt tengődik hati, meg ugye a csökkenő csati tetőnél is volt, na meg napos bux stoch. is túlvett lett, és akkor még sp-t meg sem vizsgáltam ma.
Na csak kérned kellett.
OTPbe megjött a borító brigád, önti 5550re.
Te is vágytál vissza OTP topikban az 5500as vételre, így haladunk felé..
kétszeres öröm, panaszra okod nincs ,-)
Ja, harmadik hati shortod. Így boldog ember vagy ,-)
öshetnénk valóban. Forgalom 0.