Igen..a leszorítódban bízok :-))
szerintem működött most is...ha még egyszer is lefordul egy alacsonyabb szintről akkor már nem lehet -nem észrevenni.
Igen..a leszorítódban bízok :-))
szerintem működött most is...ha még egyszer is lefordul egy alacsonyabb szintről akkor már nem lehet -nem észrevenni.
Ellenben ez a visszateszt elég gyenge, visszajöttünk 200pontot, ha maxokat nézünk?
És akkor mi van?
Már nem is nézem, mert a levegővétel is sokba kerül az életben, így nincs idő egy álló piacot vizsgálni.
Továbbra is a sávból ki lehet érdekes, ha forgalom támasztja alá. Sáv magassággal mehetne tovább utána.
Azt a momentumot nem felejteném el, hogy mindenki várta hétfőn vissza a piacot meg ma, bárcsak visszatesztelnénk 5500at, meg az lenne egészséges, onnan tovább fel.
Hát most kb. meg van, lesz.
Olvass bele OTP topikba, ott vannak a visszavevő várakozók, már 5600-5500körül, és a 8-9MDR forintos napi forgalmat se felejtsük el a BÉTen.
Nem írtam a múlt pénteki fordítós bux kontra eur/huf chartjaim óta:
Talán írhatom: ahogy vártuk :)
bár utólag megnézve Főnök is írta a felső leszorítót, így Ő is megírta.
Mivel szereted chartjaimat nézni egy hónap után most gyorsba felraktam a blogomra: (Tegnap: bux 15percest, napos, hetest, eur/huf, keg, orcot)
Ma pannergy, nyomda, telcsi, ricsi, egis, daxot.
www.hathorspeki.blogspot.com
Mivel nincs sok időm, így vérszegényes, nincs cifrázva, kommentelve nagyon, de azért van egy kép, amit nézegetek.
Nem fogom ott sem csinálni a blogot, csak most rögzítettem pár képet, mai bux mégh nem került bele, sem hati, sem eur/usd, sem arany, ezüst.
majd lehet ezeket is megnézem, meg a különböző idősíkokat is lehetne vizsgálni, csak korlátlan szabadidő kéne ,-)
Jacsak azért írtam ide most, hogy megtörjem a 2-3darabos hozzászólást/fél napot, és kitöltsd a szabadidődet addig :)
Baxik,nagyon bika a mi kis buxink,mindenfajta esésre képtelen...
a kt lassan csicsolinás méretekez ölt.
napi minimum lett
23441
ez szép... USA is esik ....most éppen....aztán ki tudja hogy reggelre mit bohóckodnak megint.
ez már röhejes.
Szilárd meggyőződésem hogy Japánban esetleg kitör egy újabb pánik az dönti el végleg a sorsunkat.
És az hogy a hitelminősítők nem fognak minket leminősíteni...ha felminősítés lesz akkor meg elszállunk.
napi minimum lett
23441
ez szép... USA is esik ....most éppen....aztán ki tudja hogy reggelre mit bohóckodnak megint.
ez már röhejes.
Szilárd meggyőződésem hogy Japánban esetleg kitör egy újabb pánik az dönti el végleg a sorsunkat.
elolvassuk...
És mi van azzal a hosszú távú, napos leszorító trendvonallal ?
elemzéseimben olvasható miket gondolok a piacokról. Este elmondom :)
Akkor szerinted fel az irány? Mármint ha short felezésre készülsz.
ha maradt volna az 550 körüli kt akkor legalább 300 körül short felezés is összejöhet, de ez egy fos továbbra is... :)
igen, azóta drámai módon csökkent... :)
700as kt, pompás.
fantasztikus a nemzetközi hangulat is:-) felemelkedésvan. short elnapolva:-)
örülj, hogy nem bovespara írtam :))