Ez szép volt Szilvia!
Főleg az utolsó mondatod!
Remélem Te is ott leszel?!
Ez szép volt Szilvia!
Főleg az utolsó mondatod!
Remélem Te is ott leszel?!
A legutóbbi GR-interjúkor nyilvánvaló volt és írtam is a topikba, hogy alaptőkecsökkentés lesz.
Az utóbbi időben bármit írtam, csak támadást kaptam, hogy miért vagyok pesszimista, többször írtam, hogy csodavárás van, a pénzt lapátolják a zsebükbe, de a többség sajnos hajlandó nem a realitásokat látni és zsadákra, marslakókra hallgatni. Azért lapátoltak ki minden értéket, hogy ezt az alaptőkecsökkentést meg lehessen tenni, így majd lehet tőkét emelni 25 Ft-on.
Ezzel gyakorlatilag elbukott az Egyéb-uras-elmélet is a részvények gyűjtéséről(Inflexio,Mobilizmo, stb., akit érint tudja miről beszélek). Sokszor írtam, hogy a 100% közkéz nem fog nyerni. 25 Ft-ért egyből meglesz majd a nagybüfi (illetve már megvan), aki akár kp.-ban is betolja a pénzt, nyilván meglesz véve a Bremer, meg amit még akarnak, visszakerül majd a Phy Pharma Zrt. is és iszonyatos higítás után néhány év múlva ismét lehet tömni akár 40 Ft-on is.
Aztán a perpetuum mobile ismétlődik tovább.
Ezzel a lépéssel aláírták (illetve fogják, ha megszavazzák,de miért ne tennék, nem fogja őket megakadályozni senki és semmi) a 200 Ft-on jegyzők halálos ítéletét, ezzel legálissá teszik gyakorlatilag, hogy a pénzük innentől csak az 1/8-át éri. Ez a részvény soha nem lesz már 200 Ft (leagalábbis reális elvárható időn belül nem). H.Zoli beadványa a kgy.-i napirendi pontokra is kb. a kukában végezte, nyilván találtak benne valami kifogásolni valót (pl. formait vagy nem adott mellé részvényesi igazolást, bármit meg lehet magyarázni), jogi útra lehet terelni bármit, de akik 10 éve ceva-peren edződtek, azoknak nem lesz semmi visszatartó erő. Ukrán kapcsolat esetleg segíthet, de ilyesmire nem szeretnék senkit rábeszélni.
Itt az ideje, hogy minden részvényes, aki úgy érzi átverték, legyen szíves és menjen el arra a közgyűlésre és tegyen valamit. Összefogással talán meg lehet akadályozni, hogy ne kerüljön megszavazásra ez a 25 Ft-ra történő névértékcsökkenés. Nyeregben érzik magukat, mert eddig még nem csapott senki botrányt, itt az ideje a tetteknek.
Ha mégsem érünk el semmit és megszavazzák ezt így maguknak, remélem senki nem tesz kárt magában, tudom, hogy ez sok embert és családot tett tönkre már így is, de próbáljatok az élet minden pillanatában pozitívat találni és ne feledjétek, a Jóisten X-re játszik.
Pénteken veszek megint, csak nem 42ért, hanem 22ért.
ma 4.35 Ft új történelmi alj
ha nem lett volna névérték vált akkor eddig soha se esik le
ügyes fiúk ezek
ez ismét egy Humetes trükk lenne
de ami késik, az náluk nem múlott
ez ismét egy Humetes trükk lenne
de ami késik, az náluk nem múlott
Remélem mindenki jön a gyűlésre. Szólj az ismerősödnek is. De jó lenne 1-2 ,ukrán' részvényes. :-)
Remélem mindenki jön a gyűlésre. Szólj az ismerősödnek is. De jó lenne 1-2 ,ukrán' részvényes. :-)
Én 90 ft-nál megtettem....bő 1 éve beszélgettünk erről,ha emlékszel még rám....ez van......
Még nincs, ez igaz.
Egy kalappal azoknak, akik kényszerből benne ülnek!
Még nincs megszavazva az alaptőke leszállítása...
Én ugyan nem, mert egy darab sincs, de nehéz erről azt hinni, hogy kirázás és a névérték csökkentés is a kirázás miatt van. Ennek a papírnak kampó.
Nem baj, legalább eladjátok...
Ahhoz képest, hogy mit művel ez a banda, elég optimista vagy.
Kirázás? :) Kötve hiszem.
Nem fogok meglepődni, ha néhány napon belül ismét nagytulajt köszönthetünk...