ha kell címlapsztori lesz stockyn beszámolód :)
ha kell címlapsztori lesz stockyn beszámolód :)
Inflexió!
Te hajlandó vagy meghatalmazást adni Zotyának?
Meghatalmazás: nem kell rá, hogyan kell szavazni, csak annyi, hogy képviselheti őt a közgyűlésen. Viszont mindenképpen kell 4 személy neve, címe, igazolványszáma és aláírása. 1. Meghatalmazó 2. Meghatalmazott 3-4. Tanúk. Dátumot se felejtsétek el
de most lesz sajtója is ha megjelenik a pontokban..és a törvény szerint meg kéne..ha minden formalitást betartottatok
Van elcinek elég baja , nem őt hanem a sok varjat kell rendbetenni. De érdekes módon eltűntek egytől egyig.
Eddig is tettünk (Zoli, Sly, Klikk, Sacis, Én) csak kevesen voltunk...
Látom megmondtátok végre Robival a magatokét...
Jól tettétek!
Most kell lépni, mert ez spontán jött és váratlanul...
Sajnos nem tudunk menni csak kb. 160-170 K-val!!!
azért én pluszosnak várom...igaz nem eget rengető de lesz...
ott lesz; lásd keg...
zsada, meg marsi ma lelepleződik... a nagy nyereségük.... :)
(tipp: mínuszos lesz. kb. -50M-nél nem lesz jobb)
Ha ma kijönnek a közgyűlési javaslatok az eredménynek is benne kellene lenni...
Lásd 2010.04.12. közgyűlési előterjesztések
tévedés, nem én írtam a beadványt. nekem nincs 1%-nyi papírom. :)
az egy dolog, hogy ki lettem nevezve "képviselőnek", ezt akár vállalom is, bár jobban örülnék, ha mindenki személyesen eljönne, még akkor is, ha messze lakik, rámegy a napja, stb. buktunk már eleget a phyllel, egy nap + az utazási költségek már ne legyen "kifogás".
Ha nagy a tömeg, annak nagyobb a pszichés hatása is... :)
elvileg kötelesek bele venni amit írtál...úgy tudom...és akkor megjelenik a bet.hu-n és annál jobb reklám nincs is az ügyednek:)
így van. Vmi fura mód, az equitas csak április 11-től adja ki az igazolást, de nekem úgy is jó, mert elsétálok érte, nincs annyira messze.
Tehát a számlavezető banktól kell minél gyorsabban kikérni az igazolást és azt 14-ig postán elküldeni, hogy részt kívánok venni a közgyűlésen?
a lényeg az, hogy mindenki aki benne ül a phylben legalább annyit tegyen meg, hogy kikéri az igazolást, és elküldi a cégnek, akkor is ha tudja, hogy nem fog eljönni az elsőre, mert messze van, nincs ideje, egyéb okok stb. A másodikon is csak akkor vehet részt, ha április 14-ig megküldi az igazolást.
A meghatalmazás az ebből a szempontból másodlagos. A legfontosabb, minél többen jelentkezzenek a közgyűlésre. Bár úgyis ők vannak előnyben, hisz ők ismerik az arányokat; ha akarnák akkor érvényes lenne az első közgyűlés is, ha kevés kisbüfi jelentkezik, és érvénytelen, ha sok. egy próbát megér.
Na látod, ez a kérdés fordult meg a fejembe! Van formanyomtatvány vajon? Tényleg jó lenne tudni, nehogy valami formai hibán csússzon el az esetleges szavazat!!!