Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: napi tipp

#365603 Zotya32 Előzmény: #365587

"A Közgyűlésen való részvétel és szavazás jogát a részvényes akkor gyakorolhatja, ha

legalább a Közgyűlést megelőző második munkanapon, a munkaidő végéig – azaz

2011. április 14-én 1600 óráig - a társaság részvénykönyvébe bejegyzésre került és ezen

időpontig a társaság az értékpapír-számlavezető által kiállított tulajdonosi igazolást

kézhez vette; továbbá - amennyiben a részvényes képviselő útján kíván eljárni - a

részvényes a képviseleti meghatalmazást is ugyanezen időpontig a társaság

rendelkezésére bocsátotta. "

Első körben azt javasolnám, hogy aki csak teheti és nem okoz neki problémát, szánja rá ezt a napot. Tudom, az ország egyéb pontjairól irreálisan messze van, főleg azzal a tudattal, hogy nem lesz úgysem meg az 50%+.

A megismételt közgyűlésen való részvételhez is szükséges április 14-ig leadni a szükséges papírokat.

#365598 Higins79 Előzmény: #365594

akkor megadod ..vagy rakd ki a pf-re az a biztos....a szövegel h itt lehet jelentkezni stb stb---sajnos mennem kell..

#365594 kosami Előzmény: #365587

Már van egy ilyen mail és sokan jelentkeztek annó egy hasonló kezdeményezésre

#365587 Higins79 Előzmény: #365577

belinkeltem ..szerintem kéne egy email ahol fel tudod venni velük a kapcsolatot..persze csak te férhess hozzá...már van aki csatlakozna és szerintem sokan lenének:)

sok sikert:)

#365579 Johny King Előzmény: #365564

Nem, nem ezt vártam!

Nem igazán szeretném, ha az elkövetkező 4 hétben elkezdenének részvényt vásárolni!

Ráérnek majd májusban!

Csak szerettem volna elérni, hogy a Zoli engedélyt kérjen a közgyűlési kiegészítések fórumra történő belinkelésére az illetékestől...

Nem kell ilyen pesszimistának lenni...

Kicsit másképp lesz most, mint korábban...

#365571 Higins79 Előzmény: #365569

támogatlak titeket..és nem azért mert nyereségben szálljak ki..kevés vagyok hozzá kicsi pénzel..

elci és a tátrsaira gondolok

#365569 Zotya32 Előzmény: #365564

ez most remélhetőleg nem így lesz....

mindenki akinek van, jelezze a részvételi szándékát, ha meg nem tud elmenni az sem baj; legfeljebb ad vkinek meghatalmazást a szavazáshoz. De már az is eredmény ha sokan adják be a részvételi szándékot... a közgyűlés megkezdéséig úgysem derül ki 100%-ra, hogy ki lesz ott és ki nem....

#365568 Higins79 Előzmény: #365564

kemény vagy..nem biztos ,ha meg tudnák h valaki lép akkor már csak egy megbízó levelet kell kitölteni azt fax-on is lehet továbbítani..elég ha egy ember megy el...

simán 10% össze tudnának szedni..vannak akiknek 1% több van jóval...

#365564 Sly-- Előzmény: #365492

Semmilyen reakció nem lett rá. Azt vártad, hogy majd a bennfentesek elkezdenek részvényt venni?

A fenét fognak. Nagyon jól tudják, hogy hány kisbüfi szokott elmenni a közgyűlésre.

A többség a füle botját sem mozdítja, csak a fórumban sírnak és várják a csodát.

#365500 Zotya32 Előzmény: #365492

a végén még Jenő bá 10 darabjára is szükségük lesz.. csak találja meg a zöldséges ladái pontosabban ládái között...

:))