:)
:)
biztos,hogy nem egyedüli........
Bendegúz, te nem is buktál, mit akarsz visszanyerni??
:-)
úgy látom, egyelőre egyedüli átcseszett vagy.
ez meglep
kövess hónapokig folyt a csapból otp topikban
Hűűűű, ez jól hangzik! Küldj légysz számlaszámot és máris utalom!
Véleményem? Aranyos ember lehetsz, biztosan sok barátod van. Köszönöm, de nem kérek belőle.
Egy verőlegény csodákra képes.
Ez most ugyan nem egy amerikai akció film, de személyes tapasztalatom alapján egy-két kiosztott pofon csodákat művel.
viszont ajánlanám neked, hogy van egy haverom aki havi 50% nyerőt szokott csinálni.
Én is rábíztam a pénzem novemberben azóta nem is dolgozom, csak minden 3. hónap végén elkérem a nyerőt. Én azóta nem is dolgozom , minek!
Nem tudom hogy csinálja , de nagyon tuti a srác.
Esetleg megadom az elérhetőségét, és ha adsz neki 1 milliót (kisebb tételekkel nem foglalkozik), akkor 1 hónap múlva visszanyerheted a bukódat!
Mi a véleményed?
:-)))
Ez is egy forgatókönyv. Átgondolom, hogy mit tegyek, de talán nem kellene megúsznia azt, hogy lenyúlta a pénzemet?
Ja, nem tettem hozzá, ha persze mindezt egy ügyvéd segítségével teszed, akkor az még plusz 50 rugó lesz kb.
Hát wazzeg nem akarlak megbántani de te tényleg egy 6 éves naívitási szintjét ütöd meg!
Nincs program, nincs semmi.
Azt a 4 kilót ahogy odautaltad neki, azt már másnap el is költötte!
Vett magának egy-két jó ruhát és elvitt egy nőt vacsorázni, ha van esze!
Van egy rossz hírem a számodra.
A bíróságnak mindenféle illeték stb. alapon be fognak veled fizettetni még kb. összesen 50 ezer forintot. Utána eltelik 1 év és a bíróság megállapítja, hogy követelésed jogos.
Egy végrehajtónak adja át az ügyet.
A végrehajtó kimegy Köves bejelentett lakcímére, ami egy bérelt ingatlan, az ingóságok meg a párja vagy az anyja tulajdonában lesznek.
Bejelentett fizetése úgysem lesz soha.
Futhatsz még 1 kört az APEHnál, hogy ha nincs bejelentett fizetése, akkor miből él, ott szintén ki fog derülni, hogy a párja/anyja tartja el.
Remélem ezzel a hozzászólással megspóroltam neked egy csomó időt, pénzt energiát, a rendőrséghez azért menj el, és ne légy naív azt a pénzt már soha nem kapod vissza!
Welcome to the real life!
Nem is az a baj, hogy a programját hirdeti, csak ha ilyen átveréseket csinál, mint velem, az erősen megkérdőjelezi kereskedésének sikerességét. Milyen nagy befektető az, aki a másoktól kicsalt pénzzel kereskedik, ha olyan szuper a programja?????
hát mennyien követték???vajon?
de vajon itt pl. stockoyn miért nem mocorgott ez a nagybefektető?
de egyébként ki ez az ember???soha nem hallottam róla....
soha-semmilyen fizetős guru és oldal urnájához nem járulni....ez és a stop az első szabály
Köves Márk Tibor
kovess@gmail.com
link
Szeretnék megmutatni valamit.
Köves Márk Tibor vagyok értékpapír elemző és nagybefektető.
Az én találmányom az Automatikus Grafikon- és Árfolyam Elemző Program.
Az egész ott kezdődött, hogy évekkel ezelőtt választ akartam kapni arra a kérdésemre, hogy az árfolyam mozgásában léteznek-e törvényszerűségek? Örültem volna, ha valaki megmondja, hogy van-e értelme ezt kutatni vagy nincs.
Néhány évvel később, az elszántságomnak köszönhetően, megkaptam a kérdésemre a választ: az árfolyam mozgásában vannak törvényszerűségek, és én megtaláltam azokat…
az Automatikus Árfolyam Elemző Programot. Itt nincs gyertya és nem látható támasz, ellenállás vagy cél ár, csak a végső üzenet: "Vásárolj itt, és adj el ott".
Ennek a programnak az a dolga, hogy utasítson és irányítsa a kereskedést. Nincs szükség más információra és kb. húszból két alkalommal ad veszteséges tippet (ha oldalaz a piac), amit a következő stratégiával mindenképp vissza is keres, mert HIBÁTLAN az elmélet.
Az elemzésünket mindig a trend meghatározásával kezdjük, hogy tudjuk alapvetően long (vételi) vagy short (eladási) pozíciót érdemes felvennünk. A trend meghatározásában segít az automatám.
Így már most minden felhasználónak van kereskedési stratégiája. Aki az automatáim segítségével kereskedik, az velem kereskedik, mert úgy kereskedik, ahogy én tehát, követ engem. Hát KÖVESS!
Köves Márk Tibor
kovess@gmail.com
link