Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: nincs cím

#365175 fordgtshelby5000 Előzmény: #365008

Viszont van egy jó hírem-ha jól láttam euro-usd naposon macd beadta az eladást----az pedig dollár erősödést jelent.....ft túlvett....2-3 % korrekció minima elvárható lenne! szvsz sz.

#365125 kissat Előzmény: #365116

Szia realista!

Erre a kérdésedre az a szokásos válasz, hogy OTC piacról nincs értékelhető forgalmi adat, mivel ez a (forex) kereskedés nem egy ellenőrzött tőzsdén, hanem néhány tíz piacon folyik. Az FXpro Metatraderben átlagos forgalmú nap volt, de ha pl. a Stooq.com- ot nézed, a részvényforgalomnál, indexnél mutat forgalmat, devizapárra nem.

Tud valaki EUR/HUF mai n…

#365116 realista

Tud valaki EUR/HUF mai napi csártot, hogy milyen forgalommal párosult a mai kereskedés?

Re: bivaly forint

#365115 ikszf Előzmény: #365111

afterhours-ban meg is érkeztünk újra: 266,160, szép lesz, csontra a támaszon zárja a hetet egy rohadt nagy piros gyertyával.

Re: bivaly forint

#365111 ikszf Előzmény: #365080

Sztem semmi ilyesmi, az usdhuf nem él önálló életet.

eurusd+eurhuf

Ha mindenképpen magyarázatot kéne keresni huf erejére, akkor a folyamatosan szufficites külkermérleg + lengyelekből kiábrándultak és régión belül átsúlyoznak pln-ből huf-ba.

bivaly forint

#365080 Shlg1

Sziasztok

a tervezett dollárkötvények kibocsájtása nem állhat a USDHUF gyengülés hátterében?

Szerintem ha ez meglesz utána indul el a forintgyengülés dollárral szemben.

így megnyerik a magas kamatot, meg egy cirka 10% árfolyamnyereséget

#365019 banyaiz Előzmény: #365008

Ft erejének vsz annyi a titka, hogy Orbánékra eddigi intézkedéseik alapján kb úgy néztek mint a leprásra külföldön, ez látszott is Ft mozgásokon egy-egy elmés kijelentés, intézkedés után. Elmúlt 2-3 hónapban nem sikerült semmi észbontót összehozni Széll tervet ha végigviszik akkor ez javulhat. Kb ennek örülhet Ft. Persze a világhangulat is elég bikás .

#365008 Euroman Előzmény: #365001

bár az euro nem érdekel most, mert a sok európai válság miatt bizonytaln pénznek érzem....nekem elég lenne ha a chf és az usd szárnyalna....és persze minden magyar piacon egy komoly armageddon, hogy olcsóbban be lehessen vásárolni.

#364893 fordgtshelby5000 Előzmény: #364862

Ha ország fundát kellene közgazdaként értékelném egy 10-es skálán max másfelet adnék----a nagy elszívások még mindig nincsenek megoldva-csökkenni fognak az adóbevételek-az ellopott 3000 milliárd volán-máv-bkv hármas után már csak kb a 70% marad meg-egészségügy padlón-és el tudnak menni az orvosok asszisztensek és el is fognak menni---az élősködők szaporodnak....a közmunka az nem gdp-t teremtő ------ehhez erős ft?jó nagy vicc-az tény !

Én ezért is hagytam el hunniát - nincs lojalitás a klis emberek irányába!

#364862 ikszf Előzmény: #364858

Tudom mit akartam még: az a baj, hogy még csak kutatgatják a ft erejének okát. Vakmajom szerint az jó jel egy instrumentumnál, ha kevesen tudják a mozgás okát. Van erre egy mondása, de nem jut eszembe.

Ennek ellenére a mai 266,2-es mélypontja alatt már csak kanócokat várok hetes gyertyákon.

#364858 fordgtshelby5000 Előzmény: #364853

Az összes pozim amit ebben az évben vettem fel-az új rendszerem szerint-mind nagyon szép nyerőt hozott......így jártam el aft-ta kapcsolatban is....a time frame kérdéses---saját kp-ráérek----én tartom---egyszer fent és most pedig egyszer lent.....tehát a völgyből az eurónak-chf-nek-dollárnak felfelé kell mennie.szvsz sz.

#364857 fordgtshelby5000 Előzmény: #364848

Ibizával egyet kell értenem.

A 2 milla bukó nem kevés-de jó set up-okkal gyorsan megkereshető szvsz.

Hunnia szép-és néha én is vissza is megyek néhány kedvenc szállodába---de éppen a sok-sok kártevő ki nem írtása miatt jöttem ide-ahol a rend az rend a rendőr meg rendőr és nem kapca.Én nem érzem , hogy bárki is bántana ,mert nem ide születtem-az eurom annyit ér,mint bárkié !

#364853 ikszf Előzmény: #364735

Eurhuf longom van ezerrel, de extrém mozgások közepette semmit sem érnek a szélsőséges indikátor értékek. Ráadásul ezen a falrengetegen, ami itt hever az eurhuf előtt, csak extrém mozgások vihetik át.

#364848 Ibiza Előzmény: #364715

"nyaljad csak az ország valagát "

:) igen ez az én országom.. gyönyörű és szép.. még ha elszaporodtak is benne a kártevők.. lerabolták és összemocskolták..ki kell pucolni..permetezni a kártevők ellen..és újra szép lesz.

haragszol a világra..meg a túlélő Magyarországra..te dolgod..