Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#364839 BudFox Előzmény: #364819

múlt csütörtök nyitó óta 60 pontot jött fel az SP, nem kéne megállni egy picit ? még beleszédülnek ebbe a nagy emelkedésbe...:-)

#364796 BudFox Előzmény: #364776

egyébként elég csak megnézni a wikileaks hírportált..pont arra szakosodtak hogy sokmindenről lehulljon a lepel...erre az amcsik rögtön terroristának megbélyegezték az oldalt..körözést adtak ki az alapító ellen..plusz 150 ember foglalkozik az oldallal a CIA -nál :-))

#364778 holnor Előzmény: #364760

épp ez mutatja a piac erejét: rossz adatokra stagnálás/emelkedés. mi lesz, ha jön pár jó hír?

Akárhogy is van, a vétel…

#364775 Benjoe

Akárhogy is van, a vételi oldal mindíg marha gyorsan felépül.

#364773 BudFox Előzmény: #364760

Wazze..ha igen sok pénzem lenne megalaítanék egy hírportált, rádiót...ahol csak a negatív híreket olvasnánk be, a negatív híreket helyeznénk előtérbe :DD

csak olyan hírek lesznek benne hogy hüje amcsik megint pénzt nyomtatnak...

összeomlás szélén a társadalom..

nyomorult mutyi xy cég...

meghamisították már megint az xy. makroadatokat..

az lenne a neve hogy Radio Happy :-)))))

#364761 Lovax Előzmény: #364670

Remélem nincs komoly baj, nem azért kell szünetelned :(((

Nekem is volt egy elég nehéz időszak az életemben amikor egy évig a tőzsde felé se néztem. De aztán vége lett, kimásztam belőle, és újra itt vagyok.

Jobb az embernek időnként magára és az életére figyelni, a kereskedés is csak akkor lehet sikeres ha az ember érzelmileg kiegyensúlyozott.

Sok szerencsét, akármibe is fogsz!

szerk: 379 után még 500-on is adtam rá kicsit.

#364760 BudFox Előzmény: #364749

Na nézzük inkább a mai eső napot : bár lehet hogy ez hiú ábránd...USA egész héten emelkedett a botrányos adatok ellenére is.... Nem fognak lenyugodni amig 1330 ig fel nem húzzák azthiszem..marhák..

abban lehet reménykedni, hogy egész héten emelkedtek, talán hétvégére eladják a longok nagy részét, hogy biztos legyen..igy esni fognak záróra...ennyi.

#364749 BudFox Előzmény: #364670

Hello

Jól is teszed hogy kikapcsolódsz..annyit nem ér ez a vacak tőzsde hogy az egészségedre menjen,,,őrület ami itt megy....hülye zsidók irányítanak..nekik csak a pénz számít..semmi más.

realitás sehol

hoppá-hoppá...úgylátom r…

#364670 szotyi

hoppá-hoppá...úgylátom rendben van minden! ;-)

ath célárak, robbanó gazdaság, óriási tőzsdei nyereségek képe...

tök jó!

én befejeztem a tőzsdei pályfutásom min. szeptemberig..ma reggel, nyitóban..

asszem életem egyik legjobb döntése volt!

rá se nézek erre a baromságra és amit eddig összehegedültem, mind elverem magamra

hála a jóistennek nem gyógyszerre (de majdnem) :-))

kicsit a családom letettetek ezért legyetek szivesek vigyázzatok magatokra, semmi nem ér annyit mint az egészségetek (az nem elég, hogy azt hazudod magadnak, hogy engem ez nem érint, nem bánt, nem vagyok ideges)

okosan ügyeskedjetek, sok sikert!

mindennap megnézem majd mit írtok, lehet hozzá is szólok (remélem nem gond) de nem kereskedek nem érdekel, szabin vagyok ;-) (ez remélem nem akadály, hogy elmenjek találkozóra??)

ÓVD A TŐKÉD

sziasztok!