Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#364837 Euroman Előzmény: #364834

japánokat sajnálom, de ilyen földrengéses országban mindennel számolni kell....ráadásul állítólag ez egy elavult erőmű is volt....volt pénzük, miért nem építettek korábban másikat helyette....ráadásul amilyen közel van a tengerhez (pár méter), ha a cunami telierővel pofánverte volta a működő erőművet, na az hatalmasat szólt volna....800 km/h-val jövő, 23 méter magas vízoszlopnak brutál ereje van

Kíváncsi vagyok, hogy a …

#364739 lioon76

Kíváncsi vagyok, hogy a 188 Ft-os USD hatására fog-e csökkenni a benzin ára!

#364735 fordgtshelby5000 Előzmény: #364732

Én egyetértek veled---én ezért is lakom már In Österreich----Heiligenblut gyönyörű és imádom.havi 1-1.2k euro a ház bérlése.

Leírtam , hogy egy ház árának a fedezet letétele mellett mennyit lehet keresni-jó set up-ok mellett-óvatosan is havi 10k euro meglehet----és élhetsz gondtalanul.

Az euro huf napos indikátor értékei:

rsi 14-es---32.23-as cci: minusz 267 stoh:1.89-azaz 2 alatt...........kérdés???

Ez a 3 nap, hogy alsó bollingeren kivül a gyertya----persze még húzhatják-én ráérek %

#364732 Euroman Előzmény: #364722

questor is 225-öt írt 1 hete, bár akkor csütörtökön 219 is volt, pénteken 214....ez mostani árfolyam csak arra jó, hogy öntelt ov még önteltebb legyen mikor a pincsik jelentik neki...

#364731 fordgtshelby5000 Előzmény: #364728

A túl gyenge ft is tud gyilkolni-szerintem-a 275-280-as euro az ok.....dollár meg 195-200 környéke optimális.szvsz sz.ezek így jó paritások export és importhoz egyaránt.

#364729 Euroman Előzmény: #364722

nekem ez a véleményem, ezért is költöztem az ország egyik legnyugatibb városába....keletre szinte egyáltalán nem megyek, max Győr....jellemző az országra, hogy a hétvégi házamba , ami nem itt van hajléktalanok költöztek be, és a járólapot 10 cm vastagon szarták össze....bevittek 3 matracot (bútor már nem volt benn a korábbi betörés miatt) és a saját kakájuktól 30 cm-re éltek, aludtak....mellesleg a rendőrséget csüt. délután értesítettem, és szombaton délután kegyeskedtek kiszállni....ennyit erről....5 helyszínelőnek van 1 fényképezője, azt mondták, hozzak én ha nekem van....vittem, és amígy helyszíneltek nem engedtek be, de az én gépemmel fényképeztek....no comment

#364728 matgab Előzmény: #364722

Lassan itt lenne az ideje kamatot csökkenteni.

Mi a francnak fizetjük a magas kamatokat a forrótőkének? Azért , hogy a HUF megint olyan erős legyen, hogy tönkre tegye a mezőgazdaságot?

Köszönjük Simor "úr".

Egy racionális megoldás lehetne:

rövid távon pár napra beerősíteni a forintot, mint az állat, átváltani prompt árfolyamon az összes devizahitelt, és utána begyengíteni a forintot, mint az atom, mondjuk egy max 3%-os alapráta mellett !

#364722 fordgtshelby5000 Előzmény: #364715

Nagyon negativ vagy a veszteséged miatt-így én megértelek.Az összes devizapár chf-usd-euro----túladott a ft-hoz képest---a chart mutatja rsi 31-32.....cci mind 200 és felette tegnap cci minusz 300 euronál......de a csuzli visszafelé is így fog elsülni.

Az elemzőkhöz......a profitline múltkor pár napja már 225-ös chf váll alakulásról beszélt másnap meg huhhhhhh de bullos ft-ról.Hiteltelenek a szememben.

A tözsde magányos dzsungel harc----a charton minden ott van----indok lesz később a mozgásra-hogy miért is volt.

Aki magyarhonban él tudja-hogy extra szar a helyzet-így fundásan sincs értelme ami most történik--de ez most nem érdekes.

Türelem és optimális set up----ez az én fegyverem.Ne izgulj lesz még egy hónapon belül megint a chf 200-nál------csak 1000k otc-n aminek a letéti értéke nincs 15 milla tizmilliókat lehet keresni---szerinted véletlen????a mostani mozgás!!!

#364720 Euroman Előzmény: #364704

a huf-hoz nem sok köze, de mert olyan faxa ország azért van az a rengeteg öngyilkos,....alkoholista felnőtt és piázó kábszerező fiatal....biztos hatalmas jövőképük van...még nekem jó minőségű, egyetemi diplomákkal, 20 éves gyakorlattal és némi anyagi tartalékkal sincs, hát még nekik...és akkor még a príma, rendkívül szorgalmas, gyárilag napbarnított kisebbségről nem is beszéltünk....

#364716 Euroman Előzmény: #364704

egyébként az sosem fog előfordulni, hogy a huf-ot longolom...részvényt igen, mert egy-egy cég működéséről, vezetéséről van jó véleményem, de az ország vezetéséről sosem...nekem nem az országgal van bajom, hanem a faxtolcsy stb. -féle ürgékkel....

#364715 Euroman Előzmény: #364704

remélem a chf hitelesek is beszopják még párszor.....ezt csak a te megállapításodra válasz...ezek szerint a aki magyar részvényt shortol, az is az ország ellen van....elég különleges látásmód....inkább nem minősítelek, nyaljad csak az ország valagát

#364704 Ibiza Előzmény: #364626

Magyarország pusztulására spekulálók beszopták már párszor.. ez így helyes.. shortzárók is erősítik a forintot.. fidesz anno 275ös eurt tartott egészségesnek.. ezen az áron megéri az export..az import sem túl drága és a külföldiek jelentős szolgáltatást kaphatnak ennyiért a pénzükért..a belföldi kiskereskedelem is megélénkül..ennek az eredője a szokásos 271-3-as árfolyam.

#364657 Csokigyáros Előzmény: #364653

türelmes vagyok... szvsz 1 év... ha már nagyon nyomasztja a svájci exportot, és lassítja a növekedést... most tényleg lehetetlennek tűnik...

#364633 Euroman Előzmény: #364629

holnap reggel lehet tovább vándorolok gbp-be a chf-ből...most azzal szemben majdnem ath-n van a chf....most ez tűnik talán a legjobb megoldásnak...