Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: nincs cím

#364630 Balázs István Előzmény: #364625

Nem, csak egy kép. Olyan kis mufurc, balfék kutyus, gyorsan lecseréltem az előző nőcis avatart mielőtt Herceg kiosztott volna...)

#364629 Euroman Előzmény: #364626

mindenesetre röhej, hogy 1 hete 220 volt a chf, most meg már 207 sincs....pénteken még 214 volt, és 219-es kiütésre köthetem volna 2 hetes strukturált betétbe...nem kötöttem be, mert úgy gondoltam, hogy kiüti, és annyit a kamat nem ér, hogy azon az árfolyamon átváltódjon...1 hét eltelt, és már ez a lehetőség is elúszott.....

#364626 Euroman Előzmény: #364543

későn léptem be, már épp akartam mondani ezt a vip kiszállót....én ugyan ebben nem hiszek, de ez úgyis a Te találmányod....mást inkább nem mondok, mert a dühi topkiban is túl erős lenne.....talán annyi elég, hogy szopjon le széll kálmán, meg a sok **** paraszt külföldi, aki azt benyeli

szép nap, mondom ezt poz…

#364598 Csokigyáros

szép nap, mondom ezt pozi nélkül, devizahitellel a hátam mögött... :)

belevettem még.. olcsó v…

#364543 Ibiza

belevettem még.. olcsó valuta magas részvény= vip kiszálló..

szerk: aranyamat úgy látom lefeleztem..

#364523 Balázs István Előzmény: #364432

Ki lehet ez az őrült, aki bedobott 3 milla ára USDHUFTL) certit. És vajon mit tud, amit én nem? Hm mindenesetre bepróbálkoztam, remélem nem szívok vele...!

#364498 ikszf Előzmény: #364482

Certikhez nem értek, tuti alászúr. Igazából hetes chartot nézek, úgyhogy több napi alázárás is belefér, azért mondtam idézőjelben, hogy "sürgősen" :) De hetes charton nem lenne szabad egyértelműen 266,2 alá zárnia, ha él a hosszútávú long trend.

#364482 Kriszti@n Előzmény: #364406

kellene , de a 265ös kiütésű certibe már nem merek belevenni, talán ebben a bull helyzetben egy pillanatra alászúr(véletlenül)

#364432 fordgtshelby5000 Előzmény: #364325

A nagyon erős ft árt az exportnak-DE:technikailag ha Euroman ránézne a napos chartra-akkor láthatná-hogy a ft euro és dollár paritásai szépen túlhúzottak----egyszer lent majd fent-most jön a ft számára egy- két nap-hét és megy a pincébe---elemzők is egymással szemben beszélnek - ha a nagyok fordulnak-akkor minden fordul-ez a lényeg-szerintem !Türelem 80%---már megtanultam.Jó belépési pontot nem nehéz találni---de utána türelmesen ülni és várni , hogy a tudás hozamot hozzon-az a nagy dolog !szvsz sz!Még egy apróság a gyertyák naposon kint a bollingeren kivül.

#364418 hosszhuszár Előzmény: #364414

dehogy...

A hsz ezen részére írtan:

Japán, egyiptom, portugál, görög, spanyol balhék után nálunk előállt egy gazdasági tervvel az ország, van aki lát benne fantáziát, csak ahhoz a későbbi számok mutatják meg az eredményt. Valamibe el kell helyezni a zsét

#364414 Hathor Előzmény: #364399

Nem értem a vicc kérdést, még az utána írtak alapján pláne nem.

A pénz parkoltatására vonatkozik?

#364406 ikszf Előzmény: #364399

Lassan megérkezünk, ezek a last minute utak :) "sürgősen" pattanni kéne

#364399 hosszhuszár Előzmény: #364325

ugye viccelsz....))

eszenpiiii, felminősít, usa kötvény kibocsájtás, huf erősödik.....

Ez a szél karcsi, valóban erős ....

Mibe került ez nekünk, én inkább erre lennék kíváncsi.....

#364349 Euroman Előzmény: #364348

én 80-ban kaptam személyi igazolványt....

a politika csak azért érdekel, mert kihatása van a gazdaságra....egyébként az én sorsom sosem változott, se jobb, se rosszabb nem lett...ezért nekem csak duma, akárki, akármit mond fentről

#364348 Hathor Előzmény: #364340

Elárulom, hogy engem sosem érdekelt egyik dolog sem, amit leírtál.

A válságtőzsde óta édekel a gazdaságpolitika elemzési szinten. Magyar politikai csatározások teljesen hidegen hagynak, nem foglalkozom vele, Neked sem kéne.

1986-vagy 1988ban mehettem először szavazni, akkor kaptam személyi igazolványt először és ahogy jött ez első szavazás.. Nos akkor voltem először és utoljára szavazni ,-)

nem tudtam azóta sem senkire szavazni, akkor a Szabad demokratákra szavaztam ,-)

És gyülölöm az összes lázadást, politikai tüntetést is, ettől szeretném ha bezzeg ország lehetnénk egyszer, szép Budapestünk mellett.

Ingatlanszakmai szempontból szép ingatlanok vannak a Hungáris Körúttól befele, Belbudáig. Szép a ketté szelt fővárosunk, dunai képe

#364340 Euroman Előzmény: #364325

én nem járok nagygyűlésekre, nem nézek párt tv-ket, és nem érdekelnek a hajrával kezdődő szólamok...ezt meghagyom azoknak, akik hatalomvágyból és megélhetésből úgy tesznek, mintha őket érdekelné

#364335 Euroman Előzmény: #364325

nekem eurom tavaly tavasz óta nem volt komoly mennyiség....dollárt január elején vettem, azt egy hete váltottam át chf-re mert az usd nagyon gyenge volt...

én nem drukkolok globálisan senkinek...egyedi embereknek, akiket ismerek, azoknak igen, meg persze magamnak