Nem, csak egy kép. Olyan kis mufurc, balfék kutyus, gyorsan lecseréltem az előző nőcis avatart mielőtt Herceg kiosztott volna...)
Nem, csak egy kép. Olyan kis mufurc, balfék kutyus, gyorsan lecseréltem az előző nőcis avatart mielőtt Herceg kiosztott volna...)
mindenesetre röhej, hogy 1 hete 220 volt a chf, most meg már 207 sincs....pénteken még 214 volt, és 219-es kiütésre köthetem volna 2 hetes strukturált betétbe...nem kötöttem be, mert úgy gondoltam, hogy kiüti, és annyit a kamat nem ér, hogy azon az árfolyamon átváltódjon...1 hét eltelt, és már ez a lehetőség is elúszott.....
265 eur-nál 1,45 eurchf-nél megszabadulok minden chf kitettségemtől...
későn léptem be, már épp akartam mondani ezt a vip kiszállót....én ugyan ebben nem hiszek, de ez úgyis a Te találmányod....mást inkább nem mondok, mert a dühi topkiban is túl erős lenne.....talán annyi elég, hogy szopjon le széll kálmán, meg a sok **** paraszt külföldi, aki azt benyeli
saját? mármint a kutyus.
Ohóóóóhrrr! Aki az ersténél bankol... :))
Szép estét, Csokigyáros uram!
szép nap, mondom ezt pozi nélkül, devizahitellel a hátam mögött... :)
belevettem még.. olcsó valuta magas részvény= vip kiszálló..
szerk: aranyamat úgy látom lefeleztem..
Ki lehet ez az őrült, aki bedobott 3 milla ára USDHUFTL) certit. És vajon mit tud, amit én nem? Hm mindenesetre bepróbálkoztam, remélem nem szívok vele...!
Certikhez nem értek, tuti alászúr. Igazából hetes chartot nézek, úgyhogy több napi alázárás is belefér, azért mondtam idézőjelben, hogy "sürgősen" :) De hetes charton nem lenne szabad egyértelműen 266,2 alá zárnia, ha él a hosszútávú long trend.
kellene , de a 265ös kiütésű certibe már nem merek belevenni, talán ebben a bull helyzetben egy pillanatra alászúr(véletlenül)
A nagyon erős ft árt az exportnak-DE:technikailag ha Euroman ránézne a napos chartra-akkor láthatná-hogy a ft euro és dollár paritásai szépen túlhúzottak----egyszer lent majd fent-most jön a ft számára egy- két nap-hét és megy a pincébe---elemzők is egymással szemben beszélnek - ha a nagyok fordulnak-akkor minden fordul-ez a lényeg-szerintem !Türelem 80%---már megtanultam.Jó belépési pontot nem nehéz találni---de utána türelmesen ülni és várni , hogy a tudás hozamot hozzon-az a nagy dolog !szvsz sz!Még egy apróság a gyertyák naposon kint a bollingeren kivül.
dehogy...
A hsz ezen részére írtan:
Japán, egyiptom, portugál, görög, spanyol balhék után nálunk előállt egy gazdasági tervvel az ország, van aki lát benne fantáziát, csak ahhoz a későbbi számok mutatják meg az eredményt. Valamibe el kell helyezni a zsét
Nem értem a vicc kérdést, még az utána írtak alapján pláne nem.
A pénz parkoltatására vonatkozik?
Lassan megérkezünk, ezek a last minute utak :) "sürgősen" pattanni kéne
ugye viccelsz....))
eszenpiiii, felminősít, usa kötvény kibocsájtás, huf erősödik.....
Ez a szél karcsi, valóban erős ....
Mibe került ez nekünk, én inkább erre lennék kíváncsi.....
én 80-ban kaptam személyi igazolványt....
a politika csak azért érdekel, mert kihatása van a gazdaságra....egyébként az én sorsom sosem változott, se jobb, se rosszabb nem lett...ezért nekem csak duma, akárki, akármit mond fentről
Elárulom, hogy engem sosem érdekelt egyik dolog sem, amit leírtál.
A válságtőzsde óta édekel a gazdaságpolitika elemzési szinten. Magyar politikai csatározások teljesen hidegen hagynak, nem foglalkozom vele, Neked sem kéne.
1986-vagy 1988ban mehettem először szavazni, akkor kaptam személyi igazolványt először és ahogy jött ez első szavazás.. Nos akkor voltem először és utoljára szavazni ,-)
nem tudtam azóta sem senkire szavazni, akkor a Szabad demokratákra szavaztam ,-)
És gyülölöm az összes lázadást, politikai tüntetést is, ettől szeretném ha bezzeg ország lehetnénk egyszer, szép Budapestünk mellett.
Ingatlanszakmai szempontból szép ingatlanok vannak a Hungáris Körúttól befele, Belbudáig. Szép a ketté szelt fővárosunk, dunai képe
én nem járok nagygyűlésekre, nem nézek párt tv-ket, és nem érdekelnek a hajrával kezdődő szólamok...ezt meghagyom azoknak, akik hatalomvágyból és megélhetésből úgy tesznek, mintha őket érdekelné
nekem eurom tavaly tavasz óta nem volt komoly mennyiség....dollárt január elején vettem, azt egy hete váltottam át chf-re mert az usd nagyon gyenge volt...
én nem drukkolok globálisan senkinek...egyedi embereknek, akiket ismerek, azoknak igen, meg persze magamnak