Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: jk

#364410 Waszeitung Előzmény: #364407

Ma vagyok először a héten,de a tegnapi napot nézve nem is csodálom hogy elmegy a kedve az embernek attól ami itt megy,tegnap bux szépen beütve 200 napos alá,aztán az uccsó egy órában jóvátettek mindent,ma pedig 50 napos felett vagyunk...elvileg max egy visszateszt után long,de csodálkoznék ha ez a pozi egy hétig tartható lenne.

400-500 pontos fekete gyertyák után mindig feltápászkodunk,kíváncsi leszek most meddig jutunk...

Kamat pedig 500pont magasságában hogy a longos se örüljön,a shortos meg parázzon hogy mikor lesz sc...nincs most pozim,de inkább a long felé hajlanék.

#364408 holnor Előzmény: #364407

a többség shortol, nm tetszik nekik az emelkedés :)

szerk.: mintha megjött vna a forgalom is.

#364407 Hathor Előzmény: #364403

Fura, hogy a tegnapi 22.850 után ugyanugy nem érdekli a kedves fórumtagokat a mai 23.290es árfolyam sem. Olyan beletörödőm lett mindenki, vagy senkinek nincs pozija.

szerk: már 23.330

#364402 Hathor Előzmény: #364398

eddig felminősítésre bedták.

Legalábbis amikor benne voltam OTP-ben, vagy hatiban, és kapott felminősítést, mindig beverték rá, most változott ez a trend is?

#364397 BudFox Előzmény: #364393

hát most nagyon megjöttek a vevők..nem értem..hír se volt..volt valami szerinted ?

már látom...felminősítették...rohadt mutyi banda..

#364381 BudFox Előzmény: #364377

csak elindulnánk már...munkanélküliségi adatban bízom még...csak nem kiszivárgott valami ?

#364380 BudFox Előzmény: #364375

ráadásul Martonyi is úgy harangozta be a konferenciát mint valami világmegváltó mítinget :D no, akkor abból lehet sejteni hogy ebből le kell vonni 40 -et, meg elosztani 8 -al hogy megkapd a reális súlyát :D

#364378 Euroman Előzmény: #364375

Merkel pártja több tartományi választást elveszített....a Guttenberg ügy is ártott....atom ügyekben és Líbia ügyében is kritizálják...otthon nagyon be van szorulva, nem fog ő most másokon segíteni, örül ha politikai ellenfelei otthon nem fojtják meg....

#364375 Waszeitung Előzmény: #364356

Megtaláltam,hát tervek,vállalások,semmi más nem várható...szemfényvesztés,sokadik kör,de meglássuk mi lesz belőle.

Még jobban eladósodni senki nem akar,Németo.kijelentette hogy több segítséget nem akar nyújtani,rajtuk kívül pedig egyik tagország sem áll túl fényesen..

#364359 Euroman Előzmény: #364352

szerintem sem...Merkel nagyon gyenge és félti a hazai pozícióit, (a hétvégén majdnem meg is halt a helikopter zuhanásban) Sarkozy is bakot lőtt Libiában és szvsz elég nagy a széthúzás is...nagy várakozás, kis eredmény

#364358 BudFox Előzmény: #364342

hány ilyen G8, meg G20 -as találkozó is volt..amit úgy harangoztak be mint egy világmegváltó konferenciát..aztán másnap nem lett belőle semmi sem.

felülbecsülik szerintem a helyzetet..

Az sp -t viszont megrántották 1 másodperc alatt...nem értem én sem..hír nem volt. tán most visszamegy.

Richter pert vesztett..ez segíthet.

#364356 Hathor Előzmény: #364352

Tegnap délutáni hsz-eimbe lapozz vissza, idéztem ott, linket raktam, vagy guglizzál.

#364352 Waszeitung Előzmény: #364342

Mikor lesz ez az EU csúcs és vajon mit tudnak kitalálni ami történelmi jellegű lehet? :D Mert 2 évre visszamenőleg szinte semmilyen csúcson nem sikerült dűlőre jutni semmiféle konkrétumban..

#364342 Hathor Előzmény: #364338

S&P futi haverod vakargatja 1300sejhaját alulról! Nem baj? ,-)

Lesz itt Eu csúcsos meglepi. Senki nem is tud róla, hogy Történelmi dolgok történnek benne, meg a csúcsról sem. Sőt az van a fejekben, hogy úgy sem lesz semmi hatása. :)

Sem le, se fel nincs forgalom. Normális ember nemigen kereskedik ezen a csúszos pályán. Olyan mintha 150-nell mennél jeges autópályán nyári gumival