Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: jk

#364338 BudFox Előzmény: #364303

azok az elemzők is ám, amik az emelkedést várják..nézzenek csak rá az összesítőre..mindjárt dél, és még nincsen 1.5 milliárd forintos forgalom összesen...megállt minden..igy erő nem lesz az emelkedésben.

Re: nincs cím

#364297 BudFox Előzmény: #364147

üzletkötők,brókerek szerinte ha nem tudunk most esni..akkor megint felfelé vesszük az irányt inkább..

Ma mindenképpen esni kell hogy még eladási jelzések maradjanak..az ész megáll..megint nem rajtunk fog múlni...de nézzük összejön -e mára az esés.

#364261 Euroman Előzmény: #364259

nekem már mindegy...qe mindent átír, különben nem itt lenne...qe4-5-tel 250 alá is lehet vinni...én veszteséggel nem adom el, bár most eurom nincs sok, csak egy pár ezer...usd volt, most chf-em, de az meg 13 huf-ra van a nullszaldótól...de ez off, zacsipacsi jár érte a gazditól...

#364254 pepe01 Előzmény: #364165

Szép jó reggelt mindenkinek!

Óriási forgalommal nyitottunk:)

Nem tudok belépni a portfoliora sem(:, nem jött meg az sms.

#364165 Hathor Előzmény: #364147

azt mar megrajzoltam meg nyakvonal elerese elott, marmint a fej vallat egy par hsz.szel lejjebb delutan, utana nyakvonalrol fordult, itt csak nyakvonal utani jobb vall forditot raktam fel, a dojit, utana az emelkedo oras gyertyaval, igy most buxi elobb tudta, en meg o elotte. Igen csokkeno ek a nagy forma, lehet meg feljebb rakni az ektetom folotti csucsokra egy masik leszoritot, egy magasabbat. Most telcsirol irok, nem tudok kozbe kepet nezni, de jobb vall csucs valamelyik mozgoval esett egybe, talan 100assal. Belinkeltem az eu csucstalit is, a link szerint holnap kezdodik az is, en 25-27 koze vartam

#364149 Euroman Előzmény: #364047

egyetértek...és ehhez még a bizonytalan portugál helyzet, valamint a japán erőmű sem egy életbiztosítás

#364147 Waszeitung Előzmény: #364053

Érdekes hogy az uccsó egy órában mintha tudta volna buxi a kinti jó zárót...sokadjára :D

Lássuk hogy műxik az ék,egy fals kitörés volt benne ma,lehet még holnap egy próba és akkor lesz egy kis fejváll is benne..