már megint nem bírnak ezek magukkal..ilyen xar lakás adatok jöttek..de ezt is meg akarják venni 2 óra alatt...nevetséges
már megint nem bírnak ezek magukkal..ilyen xar lakás adatok jöttek..de ezt is meg akarják venni 2 óra alatt...nevetséges
22850es támaszkáról fordult :)
Na még annyi..
figyelemre méltó a 34ezer darabos iménti mol megrántás fel! ,-)
Na csőváz.
Nos kétz hozzászoló szerint sem történik megint semmi. Okés.
szerintem történhet.
Mit szólsz ehhez a hetes EUR/USD chartomhoz, ami válaszút előtt áll az EU csúcs előtt.
http://postimage.org/image/2t654gs78/
Na én mai okfejtésem befejeztem, megjött családom, meg munka utána!
Üdv.
Sok sikert!
szerintem ez megint csak ilyen nagy csinadrattával beharangozott gyűlés lesz...aztán nem történik semmi sem.
azt olyan célárra értettem...aztán ha elesett akkor mehet le tovább.
Szerintem meg kicsit tovább kell nézni a dolgokat, mint sell és buy gomb, mert itt csak addig érnek el a szemek. Jó hogy járok ilyen fejtágítokra, legalább valamit elkap az ember néha.
Na akkor linkkel a cikk:
AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSÁNAK MAGYAR ELNÖKSÉGEHírek és eseményekAz elnökségKapcsolatokSajtó.Keresés
Keresés a webhelyen: .Főoldal » Hírek és események
Előzmények: Általános Ügyek Tanácsa Ugrás az eseményhez .„Történelmi” EU-csúcs előkészületei a Tanácsban
Cikk dátuma: 2011. március 21. 20:08 Utolsó módosítás: 2011. március 22. 18:38
európai szemeszter
gazdasági kormányzás
Japán
Líbia
Martonyi
ShareThis
„Történelmi jelentőségű” lesz az Európai Tanács március 24-25-i ülése, mondta Martonyi János külügyminiszter 2011. március 21-én, Brüsszelben az Általános Ügyek Tanácsának ülése után. A miniszterek napirendjén az EU-csúcs előkészítése, azon belül is az átfogó gazdasági intézkedéscsomag egyes elemei szerepeltek.
Fotók: az Európai Unió Tanácsa
Brüsszelben gyűltek össze az Európa-ügyi miniszterek 2011. március 21-én, hogy előkészítsék az állam- és kormányfők március 24-25-i ülését. Az Európai Tanács a hét második felében átfogó intézkedéscsomagot hagy jóvá válaszul a válságra.
A miniszteri találkozón elnöklő Martonyi János elmondta, az Általános Ügyek Tanácsa mellett három másik tanácsi formáció is dolgozott a csúcstalálkozó előkészítésén. „Minden kollégám érezte, hogy a márciusi Európai Tanács történelmi jelentőségű lesz” – éreztette sajtótájékoztatóján a magyar külügyminiszter az ülés hangulatát. Hozzátette, bízik benne, hogy az állam- és kormányfők üzenetét a piacok is pozitívan értékelik majd. „Most már elmondható, hogy Európa maga mögött hagyta a válságot, és megindult a kilábalás útján” – vélekedett Martonyi.
Az európai szemeszter első szakaszának lezárása
Az említett átfogó intézkedéscsomag egyik fontos eleme a makrogazdasági koordinációs ciklus, az európai szemeszter, amelynek első szakaszát az úgynevezett „szintézisjelentés” zárja le.
A magyar elnökség által készített szintézisjelentés összefoglalja, hogyan képzelik el a tagállamok egy versenyképes uniós gazdaság kialakítását. A vita az egyes tanácsi formációkban zajlott az Európai Bizottság 2011 januárjában bemutatott éves növekedési jelentése alapján. A magyar elnökség minden miniszteri formációnak ugyanazon vitaindító kérdéseket tette fel: az éves növekedési jelentésről kialakított tagállami véleményekre, a nemzeti vállalások és az Európa 2020 stratégia célkitűzéseinek kapcsolatára, továbbá a kiemelten szükségesnek tartott intézkedésekre volt kíváncsi.
A szintézisjelentés megállapítja, hol vannak a közös célkitűzések és a tagállami vállalások közötti szűk keresztmetszetek. A dokumentum utal arra is, hogy a gazdasági válság utáni konszolidációs erőfeszítések mellett a tagállamoknak nem könnyű ambiciózus vállalásokat tenni.
Az Általános Ügyek Tanácsa üdvözölte a jelentést, és az Európai Tanács március 24-25-i ülése elé terjesztette jóváhagyásra. Az állam- és kormányfők várhatóan útmutatást adnak a tagállamoknak, amelyek alapján áprilisig véglegesíteniük kell a stabilitási vagy a konvergenciaprogramjukat, illetve nemzeti reformprogramjukat. Így nyárig újra megvitathatják őket a Tanács egyes formációi, és véleményükkel hozzájárulhatnak a következő évre szóló tagállami költségvetések megtervezéséhez. Martonyi János ismételten felhívta a figyelmet arra, milyen fontos az európai szemeszterre vonatkozó határidők betartása.
Folytatás: itt: http://www.eu2011.hu/hu/hir/%E2%80%9Etortenelmi%E2%80%9D-eu-csucs-elokeszuletei-tanacsban
Hát szerintem ez most nem fog kilövést hozni se itthon sem máshol.
Hát szerintem ez most nem fog kilövést hozni se itthon sem máshol.
Hami nyami...
első link a google-ban az eu csúcsról rákeresve:
Történelmi EU-csúcs előkészületei a Tanácsban
"Történelmi jelentőségű" lesz az Európai Tanács március 24-25-i ülése, mondta Martonyi János külügyminiszter 2011. március 21-én, Brüsszelben az Általános Ügyek Tanácsának ülése után. A miniszterek napirendjén az EU-csúcs előkészítése, azon belül is az átfogó gazdasági intézkedéscsomag egyes elemei szerepeltek.
Szóval jövőhét hétfőn szemeim a chartokon, addig további pause :)
abból lehetne patt itthon,hogy nem jól teljesül a kis forgatóknyvem ma.
Daxnak a napi alj alá kelett volna esni,mire amik kinyitnak,meg kelett volna lenni egy felhúzásnak,és onnan le,majd pénteken fel,és le.Ez nem jött be.Ha nem is ma vagy holnap felt ezért,.mondjuk daxban 660x-környékéről.És lehet marad a long,akkor,.Szóval igy nem vagyok biztos még a shortban.Se a felben.De buxban eszt elképzelném egy 21600-al és fel minimum idág vagy 300 pontal feljebb és le,vagy mehet tovább fel.,szóval a megoldás várat még 2napot.
Nálad mi alapján kéne emelkednie? Kíváncsi vagyok mire alapozod, én bemutattam charttal. Te nem nagyon hiszel a chartjaimnak, akkor mi alapján várod azt a felkanyart?
Sajnos nálam közbe szólhat a rossz ingatlanadat usából, de ettől bux viselkedhet másképpen, egyelőre él még a képem. Nálad mi a felfele érv?
Kéne légyen jobb váll.De erről a csúcsról most nem halpttam.
Azt még nem tudni, hogy hol robban a bomba, a bányában, van az égben, EU csúcs eredményétől függne, bár nem tudom egy bika piacon mit eredményezhetne egy eu csúcs, mint égi játékot, de sehonnan nem hallottam máshonnan erre vonatkozó várakozásokat így utána nézek a dátumnak.
szerk: bux nyakvonal meg is van elvileg.. lássuk jobb váll lesz-e?
Tüzijáték??
az felejtős,pont most az ellenkezője kéne legyen.De nem tom ,hogy lessz éé.
Ha minden igaz hétvégén EU csúcs.
Hallott erről valaki valamit? Quaestoron mondták múlt héten a befektetői esten, hogy márc 25-27én lesz, amire lesz tűzijáték utána.
szerintem a 22K-bux- 23K hatit te sem gondolod komolyan.