Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#363976 BudFox Előzmény: #363966

ez elég szép imádom amikor ilyen rajzok jönnek ki :-)) nem is értem :D

támaszok:

OTP 5350

MOL 23.000-23.200

Ricsi 36800

telekom - 570

határidő - 23.000

prompt bux - 22.000

#363974 BudFox Előzmény: #363962

kitartok :D

De ma sem lesz még nagy esés odakinnt már látom...finviz szerint 47 % -a részvényeknek áll emelkedésben, 53 % -a esésben..micsoda esés az ahol inkább emelkedik a többség ? még mindig nem hiszik el odakinnt az esést..vagy nem akarják.

#363968 Hathor Előzmény: #363962

Na ezt jól megaszondtam, már nem javítok bele, mert elmegy a link.

Szia Szabi!

Vártam mikor bukkansz elő! ,-)

#363962 kelvin Előzmény: #363957

Szasztok!

Kedves Bud alapkezelők csak longolhatnak! Így a vétel maradt. Látom még mindig nyugodtan viseled a megpróbáltatásokat. :D

#363959 Hathor Előzmény: #363953

Nekem sem fut reggel óta a ker rendszer most bekapcsoltam már mit látni :)

erre milyen kép tárul elém a tegnapi csatornámat meghosszabbítva :)

kicsit egyértelmű volt.

Tovább még nem néztem mit eredményez majd ez a két hosszú feket lecsorgás, de mindjárt megnézem mi a folytatás:

http://postimage.org/image/21gc91zt0/

#363958 lyonell Előzmény: #363952

Te én aszt hittem 4 :) :)

előre és hátra nincs ??? :)

bakker,eddig aszt hittem,most jó ,hogy szóltál,mert akkor tudom ,hogy csak 3.le,fel,meg hátra.

előre akkor nincs :( szomorú vagyok.:):)

#363957 BudFox Előzmény: #363947

amikor 1300 volt az OTP, meg 10000 a MOL az ország ugyanúgy működött mint máskor...azt nem bírom megérteni sokszor, hogy akik irányítanak miért nem fogadják el hogy lefelé is mehetünk ? lefelé is lehet keresni...shortoljanak a befektetési alapok is, meg mások is...

de csak a jó hírekről írnak folyton...felfelé beszélik a piacot...

mindegy..én kitartok ..-))

#363953 holnor Előzmény: #363951

most látom, h a nagy filozofálgatás közben a hati esett 200 pontot :)

szerk: Kissherceg! nm neked címeztem, csak te írtál utoljára a témához.

#363951 BudFox Előzmény: #363932

ma pénz áll a házhoz..érzem :-))

csak jó lenne végre egyhuzamban vagy 1000 pontot esni..ha már felfelé 700 pont, 1200 pont két napa alatt sosem akadály :D

mondjuk a múlt héten akkora nyereséget kellett átvezetni a számlámról ..( Questoros rendszerből kézzel kell átvezetni a veszteséget - nyereséget ) mint még 4 év alatt soha..úgyhogy van még remény :-))

#363950 holnor Előzmény: #363932

félreértés ne essék, nm ítélem el a shortot, sőt. emlékszem a 2008-as hazafias hangulatra a pf-ről, álljunk be és mentsük meg az otp-t. na én ekkor adtam rá a hatira :) csak arra akartam rámutatni a hsz-szal, h mki azért tőzsdézik, mert keresni akar. ebbe felesleges bármilyen morális szálat belekeverni.

a hsz-okhoz pár szó:

- itthon tleg nm sokat számít a kapitalizáció, meg kevés cég is van a tőzsdén. de ugye nálunk semmi sem úgy működik, mint máshol :)

- valóban megfordult a gazdaság és a pénzpiacok közötti kapcsolat iránya. ennek okait már sokan sokszor leírták, így ettől most eltekintenék.

- a kisbefektetők vs nagyok gondolatnál inkább Kissherceggel értek egyet. a gyors meggazdagodás vágya nm a shortban mutatkozik meg, hanm a daytrade-ben.

- a csőd természetes velejárója a gazdaságnak, ebbe a folyamatba nyúltak bele a kormányok a jegybankokkal karöltve (részben a 2. pontban említettek miatt).

#363947 Hathor Előzmény: #363932

Magunkra írtam fórumusokora, pl: Budfox, aki mindig a nagy esésre vár shortban egy flash crash szerűre. Minegy hogy esetleg közbe 10%ot emelkedik longban az árfolyam, és állandóan feljebbről kell adni.

És mivel a csapat 90%a shortos, erre a következtetésre jutottam.