Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#364325 Hathor Előzmény: #364282

Fogd fel úgy, hogy a sok rossz országból kimenekített pénzeket valahol el kell helyezni!

Japán, egyiptom, portugál, görög, spanyol balhék után nálunk előállt egy gazdasági tervvel az ország, van aki lát benne fantáziát, csak ahhoz a későbbi számok mutatják meg az eredményt. Valamibe el kell helyezni a zsét, Én is parkolgattatom itt ott nulla körüli kamattal, jó beszálokra várva, de nem találok beszállokat hazai részen, így sok sok zsé ég el a parkolással is. Én drukkolok az erősödésnek, mert végre felszabadulnak a hitelesek a nyomástól, tudnak törleszteni, és esetleg a fogasztás is nőhet, ha marad egy kicsit a zsebben.

Bankoknak is jó, ha visszakapják a zséjüket, ingatlanpiacnak is, kezd lemenni a nyomás akkor róla. Szóval induljunk csak be gazdaságilag! :)

Jó lenne tudni mikor kell betankolni Euroból, vagy dolcsiból, sajnos nem tudom melyikkel járok jól. CHF elég központi dolog volt menekülésben, így szép magasak árak jöttek ki a kersztekben, így most abban nem nagyon gondolkodom.

#364282 Euroman Előzmény: #364272

mondjuk én az eurot sem értem, ilyen rossz eu hírekre mit erősödik....én teljes görög, portugál, ír bedőlést is várok, német és francia nem fogja tudni megmenteni az eu-t....usa tele van aggasztó adatokkal, japán is hajszálon lóg

#364272 Euroman Előzmény: #364199

ezt a rossz pozíciót nem lehet bezárni, mert akkora a veszteség...a zárást csak a türelmetlenség indokolná, mivel nincs más befektetés, ahová sürgősen be kellene tenni a pénzt

#364270 Euroman Előzmény: #364200

rv-em kevesebb van, annak a sorsa kevésbé érdekel...a másikat is komolyan gondoltam....lufikormány önkényes, erőszakos intézkedései

#364200 rbbj11 Előzmény: #364140

nem is olyan rég még nagyon bullsih voltál a rv-piacokra (ami persze bullt jelent a hufnak is). Hogyhogy ekkora fordulat, amivel már vastag bukó is összejött? :O

#364199 rbbj11 Előzmény: #364003

Hát hallod, hogy nem javuló mo-i fejleményekre spekizel, az még nem baj. De ezért ez elég durva: "én bízom benne, hogy tovább romlik a költségvetés helyzete, és még több hitel dől be"

Nem lenne egyszerűbb időnként a veszteségeket elvágva bezárni a rossz pozit? ;)

#364187 Kriszti@n Előzmény: #364139

akkor fogd fel úgy , hogy könnyű dolgod van. már megvan a befektetésed, már "csak" meg kell várnod, hogy "beérjen". nyugi be fog...

#364140 Euroman Előzmény: #364128

én már se nem veszek, se nem adok el....ülök egy vagon bukón..venni már nagyon nincs miből, de ha lenne miből se akarnék, mert nem tudom hol az alja és szvsz az aljától sem fog sokat elpattanni...sajnos újabb kósa-szíjjártó eseményre nem számítok, úgyhogy nekem a nullszaldó is a holdban van.

#364139 Euroman Előzmény: #364128

én már se nem veszek, se nem adok el....ülök egy vagon bukón..venni már nagyon nincs miből, de ha lenne miből se akarnék, mert nem tudom hol az alja és szvsz az aljától sem fog sokat elpattanni...sajnos újabb kósa-szíjjártó eseményre nem számítok, úgyhogy nekem a nullszaldó is a holdban van.

#364128 Kriszti@n Előzmény: #363981

igen én is pont ezt akartam írni. 267 alá szúrást még el tudok képzelni, de 265 alatt nehezen elképzelhetőnek tartom az eurót hosszabb távon.mindenesetre én lépcsőzetesen már veszem...

#364003 Euroman Előzmény: #363981

én bízom benne, hogy tovább romlik a költségvetés helyzete, és még több hitel dől be...én egyik kormánynak sem tudnék hozsannázni, de ezekből már ennyi is elég volt....és főleg nem csak gazdasági értelemben, hanem a viselkedésük miatt....ultra antipatikus

Sztem ~268,6-nál és ~266…

#363981 ikszf

Sztem ~268,6-nál és ~266,2-nél dőlhet el újra az eurhuf hosszútávú longja. Azok alatt törne az elmúlt 2,5 éves trend.

#363939 Euroman Előzmény: #363938

remélem lesz olyan papírpénz amin ov képe lesz rajta...már meg is van a felhasználási helye....

#363938 Euroman Előzmény: #363927

erős huf és infláció nem függ össze...amíg nincs fogyasztás, addig nem száll el az infláció, bár az élelmiszer, rezsi, üzemanyag áremelkedés így is brutális.....xar kormány

#363927 gentlemanus Előzmény: #363883

Azt nem bánnám Józsi....

Én a magam részéről minden olyan kapcsolatot bátorítok, ami Kínával összefüggésbe hozható.. Kell a védőernyő...

Mondjuk erős huf, kisebb infla, akkor meg jöhet a kamatcsökkentés...

#363925 zeeh_ Előzmény: #363883

Nem tudom, hogy ki veszi, de akár már ma 269 alatt lesz egy euró, ha így megy tovább.