türelmet és higgadtságot tanulhatsz. Azonban az tény, hogy aki nem hajlik ,az törik.
türelmet és higgadtságot tanulhatsz. Azonban az tény, hogy aki nem hajlik ,az törik.
osztom
nem szeretek jósolgatni én sem, de szerintem abbahagyom a "tőzsdézést"
Én már munka mellett sem nézem. Nyitóba vagyok, záróban már bemegyek melózni a belvárosba, napközben meg egyszer egyszer ránézek.
Tegnap 8MRD volt a forgalom. Nincs ezzel baj, jó lesz ez, amikor egyszer beindul iráényba és forgalom áll mögé, addig kerülni kell a piacot, de látom van pár kényszeres.
Nem szeretek josolgatni de szerintem koztes nap lesz, kis forgalommal.
Sziasztok!
Richter kitörés vagy letörés előtt áll:)
tehát az irány még nincs eldöntve:)
Nem olvastad Egont? Nyitva hagyta a kaput egy jó kis emelkedés előtt is.
mi is ezen értetlenkedünk már egy hete...
eltussolják a híreket is...NBC -ről hallottál ugye ?
ma esés lesz...
gyerekek röhej: most hallom h a Japán katasztrófát minden idők legnagyobb természeti katasztrófájának minősítették, az eddigi legnagyobb kár itt keletkezett ÉS a tőzsdék tulajdonképpen meg se rezdültek rá, még ilyet:)
nem tetszik ez a forgalom nelkuli vergodes, 23200-on zartam long felet, ha lejjebb megy visszaveszem. fennmarado pakk atlagara 22713, stop nyeroben fogja zarni ha leesik.
MOL-om is volt kicsike, azt is eladtam, halistennek meg zaro szakasz elott 23763-on.
Egy kicsit nyugodtabban fogok aludni.
majd kíváncsi lennék, hogy akkor profitálnak -e belőle, vagy nem...
Herceg mondta hogy pénteken 70 ezres Mol eladás volt záró szakaszban.
OTP -ben 100 ezres darabszám volt...nem bíznak a nagyok már az emelkedésben..ráadásul cikk is írta hogy el kell adni...
még küzdünk megint itt, talán majd esünk is.
Nem
Így sokkal izgalmasabb.
Látod záróban milyen szépen lekötötték a két vigécet.
bocs, utolsó off:
pontos számot én sem tudok, de abban szinte biztos vagyok, h ami a kereskedelmen elmegy, az a kitermelésben ill. a finomításban visszajön. de szívesen fogadok számokat, akkor is, ha ellentmondanak az előző mondatnak :)
ezzel a MOl felhúzással megint elcseszik az egész menetet..nemigaz.