Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#363604 BudFox Előzmény: #363593

szerdára nem írtam semmit...csütörtök viszont érdekes szokott lenni...vagy kihúzzák egész nap emelkedéssel, vagy nemtudom :-))

általában emelkedni szoktunk.hogy aztán pénteken magasról lehessen adni..a hétvége előtt..hogy aztán hétfőn megint be kelljen vásárolni..

szerdán múlt héten nagy zuhanás volt..akkor volt az a német pali aki bedobta azt a pánikkeltő hírt..pedig igaza is volt.

#363601 BudFox Előzmény: #363598

nemtudom...de kinnt is drágul elvileg...valamennyire ott is érzékenyek lehetnek rá..

#363600 holnor Előzmény: #363597

szüttyögés van, irány nélkül tengődünk. esni nm tudunk, emelkedni meg nm bírunk. kivárás.

#363598 holnor Előzmény: #363584

tudod, h a nyereség hány %-át adja a hazai kiskereskedelmi értékesítés? csak mert már többször hivatkoztál erre.

most akkor mi lesz ezzel…

#363597 szotyi

most akkor mi lesz ezzel a sz@rkupaccal?

...áá már látom... a mol eldönti... király

megyek a francba

#363592 BudFox Előzmény: #363589

de azért milyen frankón eltaláltam tegnap : Kedd : gap up nyitás után egész napos esés...

csak a gap up maradt el..magas nyitás megvolt. :-))

#363584 BudFox Előzmény: #363578

böszmék...csak azt nem értem hogy miért kell tépni a MOL -t, hiszen volt egy cikk hogy ilyen drága benzinárak mellett 10 % al esett vissza a fogyasztás...tehát elvileg a profit nem hogy nőni nem fog, hanem még lehet hogy csökken is.

eladni kéne már ezt is.

#363582 BudFox Előzmény: #363578

most ugye Olaj drágul amire a Mol is megy fel...ezért OTP -t adják...ilyenkor tudják eladni nagyobb mennyiségben, mert különben beszakadna a piac..okosan csinálják.

én egyből kizúdítanám az összeset :-)

#363578 pepe01 Előzmény: #363543

Zártam is az Otp shortot.

Gyors nekem ez a papír, amire beviszem az ajánlatot már a közelben sincs.

#363561 lyonell Előzmény: #363558

Nem az a vicces.Az a vicces ,hogy majdnem 24órája egyfolytában itt ülök és 4kávé és 3energiitalután még mindig 20pontos sávban mozog kinnt minden.És nem tud má összeszakadni,hogy behúzzam a stoppot.ááááááá