Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: 8,69%

#364329 kerikoma Előzmény: #364313

Akkor a hétfői kereskedésre megvan a magyarázat. Fölhúzták, kv és utána tömés és tömés és borítás. Ezt profin tudják, tudomásul kell venni....:((

Re: KEG elemzés

#363435 kerikoma Előzmény: #363427

Ugyanilyen gyertyásat, mint a tied, csak nem voltak bekarikázva:))

Pannergy szépen kitört, ott is van a cég mögött munka, de mintha ezt is mesterségesen tartanák lent. Simán 1000 fölött kéne legyen...

#363427 Hathor Előzmény: #363423

jól: 127.100 már vételen.

milyen képet akartál felrakni?

tegnap észrevett pannika is megy

#363071 kerikoma Előzmény: #363061

Nem tudom van-e olyan törvény, hogy amelyik részvénybe benne vagy, az az istenért nem mozdul? A többi az mind megy, csak pont ez nem!

Ha kiszállsz, akkor meg megindul...grrr

#363061 Hathor Előzmény: #363057

Pannergy, Rába is kezd mozogni ma, ez a kettő még amit figyelek pont, a három együttes emelkedő mozgása nem tudom mit vetít előre..

piaci emelkedést?

Bendeguz is felrakott egy dupla aljas chartot látom Rábára, hasonló a helyzet ezekben akkor.

Genya, phyl sosem érdekelt engem.

#363057 kerikoma Előzmény: #363044

Ha nem is full tőkével, de lehet itt-ott kapirgászni:)) Csak hát ezek a kicsik közül a legveszélyesebbek (phyl, keg, genya) Phylbe már nyakig vagyok. Keg csak csipegetős, pedig fordítva kéne. Na mindegy.

Hatival az a bajom, hogy sokat gyakorlok papíron és a mellényúlás még mindig több mint 70 %. Egyszerűen többször a logikámmal ellentétesen mozog és attól meghülyülök teljesen.

Ha 50 % alá érek akkor élesbe is bele megyek, de itt fenntartom azt, hogy ezt nem biztos hogy betartom:-)

#363049 Hathor Előzmény: #363044

Mivel KEG elemzés a tárgy mező, így eszembe jutott megnézni hogy áll ez a csoda.

Nem is láttam, hogy pár napja 100alatt volt ismét.

Pff.

Vissza emlékezve a múltkori 100alatti szintre visszanéztem hetes charton KEGet, nem tudom dupla alj keletkezhet-e benne?!?!?!

http://postimage.org/image/1avbxk8ec/

#363044 Hathor Előzmény: #362947

+ 9.35%on, remek

komolyan párszor megfordult a fejemben, hogy full tőke belé, és lesz ami lesz alapon kivárni duplázást, vagy pénz égetést. Úgy sem jutok egyről a kettőre ezen a hazai piacon, akkor legalább nem kell bámulnom minden nap ezt a trágyadomb buxot, de ahogy látom te sem boldogulsz hatival :)

egy kaptafára épültünk mi ketten ,-)

#363029 hAliG Előzmény: #363027

Tömésgyanúsnak tűnik, hogy viszik felfelé, de közben tömik kifelé a népet.