Az a baj, hogy hati más a 0.7%os esésével így is vezető a mai napon, így itt most százalék alapján rendben van, wig20 van még hasonló szinten.
Bux csordogál hatihoz, így csak egy oldalazás marad egyelőre.
Az a baj, hogy hati más a 0.7%os esésével így is vezető a mai napon, így itt most százalék alapján rendben van, wig20 van még hasonló szinten.
Bux csordogál hatihoz, így csak egy oldalazás marad egyelőre.
Sima buxban is hasonló volt a kép, csak nem ékkel, hanem csatorna tetővel, amiből azóta lejjebb jött mint ahogy a képen van. Ezt a képet azzal együtt csináltam, amit elsőnek raktam be hatival, az 15perce volt, és ez még késleltetett is volt 15perccel, tehát 30-40perccel ezelőtti állás.
Elvileg igen, de szép lassan leoldalazva teszi:
Folytatását felteszem annak a képnek, nagyítva
Valoban nincs ok szerintem az armageddont varni. A piacok alapvetoen szeretnek felfele menni es nem a jelen helyzetet hanem a jovore vonatkozo elvarasokat arazzak, azok pedig alapvetoen tovabbra is jok.
Ettol fuggetlenul nem gondolom hogy 26000-ig egy huzamban menni fogunk. A 22550 ota bevasarolgatott longok egy reszet zarom, a tobbit csak akkor ha visszaesik 22800 ala. Vagy ha SP ujra lemegy 1250 ala.
Ha megsem lesz igazam azt meg a stoppok kezelik ugyis. :)
Van 15percesen egy kis emelkedő csatim, aminek alján van hati, rá oldalazott, itt egy ék szerű beszűkülés. Válaszút előtt vagyunk kb. szerintem. Ék alapján törhetne, emelkedő minor trend alapján emelkedhetne innen, ahhoz ki kéne ütni lassan az oldalazó ék tetőt, stochastic alapján is mehetne fel.
igen..lehetne felfele..de sokasodnak a rossz hírek...ez felülírja.
khm... usa topik. :)
De kintiekkel mi van???? megálltak mint az aranyóra,csak nem ma akarnak flash crassh -elni??Mennyire komoly lenne egy holnapi 11200-as dj-é :)
Hathor az jutott eszembe,megkérnélek téged.Szóval légyszives ha van időd,sp-ére,daxra,buxra vedd elő a tavaly vár célárakat,és a tavaly csúcsnak hitt értékeket,az akkori csúcsokra helyettesitzsd be légyszives a mostaniakat,és rajzold be az akkori célárakat,és eliott szerint
próbáld őket összehozni grafikonon.Nem biztos ,hogy teljesen világos amit akarok.
Hetes chart, mindenféle alakzat nélkül, csak merre járunk alapon:
http://postimage.org/image/2ucpwzu90/
Napos:
Mondjuk itt éppen lehetne egy zászló fel, de ezt most hagyjuk, majd ha kitör a csökkenő sávból, aminek közepe fölött vagyunk, utoljára 22536nál raktam be ugyanezt, amikor az alsó támaszon volt.
Figyeljetek, most kell résen lenni, hamarosan mehet megint a short.
22.300 az ellenállás,. de forgalom olyan gyötrelmesen kevés hogy hamarosan összeomlunk,
Futuresokat figyelni kell, forintot is..olajat...
aztán már lehet is építgetni a pakkokat..szerintem legalábbis :-)
Én meg kintet néztem,és hogy nem szeretnék kintt venni semmit ha ősszel 8800-as dj-énél vehetk olcsóbban,és akkor itthon miért ne shortolnék.
Ahogy látom 32K elnapolva megint nálad ,-)
A leírtak alapján Lovaxon kívül mindenki összeomlást vár újra.
Én meg pártatlan vagyok, hiszek mindenben, most az emelkedésben is, de továbbra is lefele jobban esne, már csak a beforgatott darabszám miatt is, meg az alacsonyabb árfolyamok miatt, de ettől nem kell esnie :)
A sávban meg kár továbbra is okosnak lennünk.
De gyépként nem hiszem el ,hogy lefelé mindig minden ellenállás és felfelé meg állandóan úgy megy minden mintt kés a vajon.
jól beszél a ****i..csak most már illene a 32. hullám után végre lefele indulni ,és nem megint megvenni.