Elég komolyan nyonmja reggel óta.,csak letörik végre.Úgylátom a 850-et ki akarják sajtolni belőle mindenképpen.
Elég komolyan nyonmja reggel óta.,csak letörik végre.Úgylátom a 850-et ki akarják sajtolni belőle mindenképpen.
Megvárom a Dax reakciót. amíg 0 közelében oldalaz ,addig inkább nem csinálok semmit.
hát adj rá most.Piacin.Szerintem tarthatod is egy 2-3 hónapig a múlt nyári aljig.
Már múlt héten ezt szajkózta, azóta majd 1000 pontot ment fel. Tehát, tényleg jól mondja, csak rosszkor...
Mikor láttam, hogy 23280 felett van az árfolyam beadtam az eladási megbízást, de sajnos nem teljesült már:(
Ne ,hogy azt hidd,a múltkor be áraztunk ha jól emlékszem elég rendes árat a molban felfelé.
Most a jó hirre esnie kéne.
Jól látja a pali a dolgokat http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=477264&place=
hamarosan short time.
Sok cégnek jól jön a katasztrófa, háború, beindul az újjá építés, megindulnak az ipari megrendelések, termelések.
talán ezért
Dax 0-ban toporog, így nehéz lesz emelkedni o forgalommal.
Japán 4.3 % ot emelkedett az éjjel...fix hogy ezek se normálisak...legnagyobb katasztrófában longolni ? minek ? hova ?
áhh...őrültek.
olaj emelkedik, mol emelkedik, forint erősödik...
megyünk még feljebb az 100 %....majd ha kifullad akkor a short.
jah :-)) de megy ez még feljebb....SP futures még alig van pluszban...tehát még emelkedés lesz...
déltől esetleg ? vagy délután.
Bocs a duplaposztert, lassu voltam a szerkesztessel. Ezt akartam irni:
Gondolkodom hogy 23350-en zarok hati longot, van ott par vonal, meg amerika is lassan ellenallasi zonahoz erkezik tegnap az USA topikban leirtak szerint (1295-1300 SP futiban).
A napon belul betoltott nyito rest azt szerintem sem szoktak figyelembe venni, csak ha nyitva marad, akkor res.