Ezt nem vitatom én sem. De nem hosszútávon kell gondolkozni ebben a papírban.
Ezt nem vitatom én sem. De nem hosszútávon kell gondolkozni ebben a papírban.
Nem azt írtam, hogy most fog indulni, mint az állat, hanem arra gondoltam, hogy megint le fogják nyomni a pincébe, hogy valami nagy hírrel (ami szvsz a 450 MH-es mobiltender lehet a későbbiekben) onnan duplázzon, triplázzon, ahogy eddig ezt már háromszor megcsinálták.
78on vettem
Nem kell azért egyből duplán, triplán és névértéken gondolkozni.
Csak kell egy kis korrekció az 50 Ft előtt. :DDD, ilyen túladott még sosem volt.
ismerjük a boltot... 2-3 ft meghúzás, pár perc remény, netán még plusz 1-2 ft, aztán öntés...
amíg nem tépnek bele egy 10 ft-ot öntés nélkül addig szerintem nincs remény a névértékre.
(csak érzés, semmi TA meg ilyesmi.)
hol? 50 ft-on? :))
nekem 8, hogy mennyi. nem tudom elképzelni, hogy ez innen ki tud "törni".
egyéb okok nem engedik, a spekik pedig nem veszik.
Valami nagy biznisz tuti van a levegőben, ezek a sunyik negyedszer is el fogják játszani szvsz a lenyomás utáni duplát, triplát.
De mérges vagyok erre a nyomorult júpíszíre.
Telkó is elment 600-ig, erről is lemaradtam reggel a közel másfél órás szünet miatt.
Csak optimistán.:-))
Miért csak támasztod Kissherceg? Ezzel most épp nem azt kell csinálni szerintem.
megtámasztottam nektek a papírt...:))
miért? netán beleveszel az eco-ba, úgy 300k-t? :))
ez csak csorog, hozza szokásos formáját; ha jó a hangulat meg sem mozdul, ha rossz, akkor szakad.
még a mutyis, értéktelen genesis-t is "veszik", foglalkoznak vele, ezzel meg ahol van mögöttes tatalom is semmi nem történik hetek, hónapok óta.
Jöhetne egy kis forgalom ebben az Ecoban. Nem néz ki rosszul amúgy, könyv sincs tele túlságosan.
dolgozom...sokat....)
konferenciák, beszédek...ilyesmik...gyakran nem vagyok..most is csak fél 2-ig...este 6-ig projekt..izé...)
Köszönöm és elnézést a sok hülyeségért, amit néha olvasol közben.:-)))
Te is írj gyakrabban, Téged is érdemes.
Kedves...én mindig olvaslak....)
oly kevés embert érdemes...
:)))