Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

ez a Szél Kálmán terv en…

#363883 hosszhuszár

ez a Szél Kálmán terv ennyire jó volna????

Csak kálmán a szelével, ki tudja kiket sodor ide viktorunk.....

Mert ezt a forintot, valakik gyalázatos módon veszik, elég rég óta,,,,,

Kik lehetnek ezek.

Nekem lenne egy tippem.

Talán kína?

Re: nincs cím

#363868 fordgtshelby5000 Előzmény: #363857

Még egy apróság-mióta csak a chartot nézem -minden hírt csak utólag olvasok-nincs gondom-látom és tudom,hogy mit kell tennem-nem befolyásol semmi és senki kivülről!.Látom-hogy mi fog következni-hogy mi váltja ki nem érdekel-persze szvsz sz.

#363857 fordgtshelby5000 Előzmény: #362384

azért az egy kicsit túlzás.....az már minusz tizes stohasztik lenne.....cci vagy 600 naposon rsi is minusz 3-5.....-ami meg nincs-----játszanak a nagyok----magyarhon fundásan nagy szarban van-----de a swapokon meg szépen lehet keresni.....így húzzák-----dollárka minima 195 -ig vissza kell menjen----más:ha chf megy 225-re akkor usd is legalább 215-ig----szerintem szigorúan !DE:ha csak a markerst megnézed-naposon....-mindig felment ha lejött és lejött ha felment...egyedül a timeframe kérdés---szerintem !Egyébként hetesen is túlvett-szerintem a ft.Meglátjuik !Én otc-n kötögetek--legfeljebb újra kötök---de egyszer lent és egyszer fent-erre is igaz!A világfundát-és az európai adósság állományt meg ismerjük-persze a felébredés az majd fájni fog-valakinek !

Én ebben az évben szigorúan TA alapon indikátorokkal alátámasztva kb 20 pozit nyitottam és mind nyerőben zártam is-----a timeframe a kérdés-szerintem !

A Costa Café szerint az …

#362789 Koffein

A Costa Café szerint az euró = 244, shortra fel ;-)))

#362395 kissat Előzmény: #362384

176 erős támasz szvsz, sokan meg fogják venni, hada lemegy. pl én is.

Ezt a kört buktam szerencsém volt, manuális stop működött tegnap.

#362384 Euroman Előzmény: #362371

már én sem vagyok usd-ben....a questor egy mai írásával bexaratott, hogy 6-7 héten belül 160-177-es usd várható...nekem az a legrosszabb esetben akár 6-7 guriga veszteséget jelentene...átmentem egynest chf-be, mert az állítólag 225-ig is felnézhet...ha odáig elmenne, akkor nullán lennék, és persze bevásárolnék a 160-as usd-ből....

#362371 Kriszti@n Előzmény: #362228

k..va ft persze zárásunk után erősödik megint, nehogy már tudjak 1 kis certit venni...

#362220 Euroman Előzmény: #362205

sajnos én nem tudom bevállalni....de az biztos, ha ezt eladom, akkor nagyon sokáig nem veszek semmilyen devizát...ma azt a kis kamatot, két hétre fél ezrelék jóváírták...persze 201 volt a kiütési áram, ezért kevés kamatot kaptam, de nem mertem 198-199-re tenni, mert tulajdonképpen nem akartam, hogy átváltódjon....ha alacsonyabb árfolyamot választok, sokkal több is lehetett volna a kamat, de egy hete pl. 198-nál kiütött volna....

#362213 BudFox Előzmény: #361379

Látom nem könnyű a devizatréderek élete sem...sem a shortosoké :DD

hati shortban is az a a ketegória van most hogy : "whatthefuck ?"

#362205 fordgtshelby5000 Előzmény: #361277

Csak bekukk-drukkoltam Neked.

Így utólag csak néhány saját véleményű sorocska !

Szerintem térj át az indikátorokra---megfelelő fedezet mellett OTC-n kereskedve-nagyon szép pénzeket kereshetsz.Az a másfél milla körüli bukót -én véleményem---lehet bevállalnám---ha ma usd 194 alatt zár akkor irány 190......persze a japán válság még korán sincs befejezve-most emelték ötösre nem régen a veszélyességi értéket----4-ről..a maximum 7-lehet---lásd CSernodil.

Nem tudom , hogy miért--talán a sok-sok fed dollár---de az usd nekem nagyon erőtlennek tünik----euro és chf kamat emelés is előbb lesz.

Sok-sok pénzt mindenkinek !

#361456 ikszf Előzmény: #361424

Idézet az EP gyűléséről 2012.12.01.:

"Nem tudjuk időre teljesíteni a budapesti konvergencia kritériumokat!! Elvesztünk! Kedves Barátaim!"

Szakad minden, ft meg úg…

#361379 ikszf

Szakad minden, ft meg úgy viselkedik, mintha semmi se történne.

eurpln +1%

eurczk +0,8% (régen volt mostanában ekkora gyertya eurczk-ban, annyira atomstabil)

eurhuf ?? na? na? +0,04%

Ez már tényleg a whatthefuck kategória :D

És jönnek a rohadt okos elemzőink, és simán megmagyarázzák nekünk, hogy se az arab, se a japán para nem érinti a forintot. Na nem mondod baszki? :)) Látjuk mi is.