Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: sd

#362123 Waszeitung Előzmény: #362112

Jó ez a kép,nem tudtunk idáig kitörni a leszorító alól érdemlegesen,pedig a jó környezet megvolt hozzá...főleg Molly miatt parázok a shorttól,nagy a súlya buxiban és most kedvező a környezet számára.

#362112 Hathor Előzmény: #362095

Nehéz itt okosnak lenni.

Érdemes megvizsgálni még a régi csökkenő háromszögünket, ebben a hetes képben még nekem lefele áll a piacunk, sáv ide-vagy oda.

Most megint csak saját véleményem írom le, semmi nagy TA olvasás, csak mit gondolok a képről:

http://postimage.org/image/ur46nttw/

Vissza mentünk az előző csúcson található leszorító alá, reggel bevertük a fejünket az 50hetes mozgóátlagba lentről felfele menve. Ezzel bent maradtunk 50hetes és leszorító crossban.

Továbbra is kinéz egy dupla top szerű, mint a nagy fej-váll dupla jobb vállazódása. Elég sok minden vetítené lefele inkább az árfolyamot ezen kép alapján számomra.

#362110 pepe01 Előzmény: #362108

Az a baj a shorttal, hogy bármikor ránthatnak 10%-ot a Richteren.

A Richtertől 15% profitcsökkenéstvárnak 2011-re, ha véletlenül nem úgy alakulna, ami hamarosan kiderül, akkor megtéphetik a drágát.

Telekomban is lehet még 5% 2-3 héten belül, bár ez annyira nem befolyásolja a Bux-it.

#362095 Waszeitung Előzmény: #362091

Jah,valóban ék,csak rosszul fogalmaztam,21800 buxnál nem gondoltam hogy ennyit röppenünk fel...

Kitől veszik el most a kontikat?Longostól v shortostól? :D

#362094 Lovax Előzmény: #362084

Egyetertek, mas piac mas strategiat kivan.

Egy eve savozik a Bux kisebb fel-le kiugrasokkal egy enyhen emelkedo csatornaban. A nyugdijalap parat leszamitva most vagyunk megint a csatorna aljan. Innen felfele van meg 2500 pont a csatorna tetejeig. Az azert nagyon sok pontban is, penzben is.

#362091 Hathor Előzmény: #362089

Igen, ezt tegnap reggel én is beraktam, akkor hatiban mutattam, ott inkább párhuzamos volt a csökkenő csatorna.

Képeden inkább egy csökkenő éket látok, mint egy csökkenő csatornát. Csökkenő ék beszűküléséből fel várható elvileg, de ez most valóban nem érdekes annyira, mert bármi lehet az EU csúccsal (bár nem gondolom, hogy rossz hírek jönnének a találkozoról), de ott van még japán helyzete, vagy a afrikai zavargás.

Nyugatalanítóak az eu-s magas CDS-ek is.

USA gazdasági mutatói sem túl jók.