400 db os vevő mindig lentebb áll?
400 db os vevő mindig lentebb áll?
Yo reggelt!
Én három hete itt szálltam ki, azóta no pozi, már többször megjárta ezt a szintet, ez a fel-le nem is volt nekem való, így nem bántam a kimaradást, ezután sem bánom, bár jó lenne egy irány.
A piacokat felfele húznák inkább, technikai szintek fogtak kint is, itthon is 22K.
Mesterien egybe esnek a dolgok valahogy. Az emelkedés korrekciójába bele jött pont ez a japán para, amivel meg lehetett csinálni az emelkedés korrekcióját, felvenni shortosokat (ami ugye véletlen katasztrófa volt, de jókor jött hozzá). Pénzpumpa. likviditás fokozás, QE2 tart juniusig, akkor derül ki, addigra derül ki jön-e QE3, ami akár nem kizárt a japán balhé miatt, megtartani még a gazdaságot. Hamarosan kamatemelésnek kéne jönnie kint ECB, FED részéről, de ezt is elnapolhatják a megóvás érdekében.
Fontos a március végi EU csúcs találkozó, ami jövőhét végén lesz, azt megvárom, az majd ad egy kis irányt, addigra a reaktorok sorsára is fény derül.
Budot én is sajnálom, szépen kiseggeli a dolgokat, majd megszívatják, de nem lehet 2-5Ks esést várni most a sávban, majd sávból kilépve, addig zsebre kell tenni az 1000pont körüli nyerőket.
Meg engem is hogy eladtam a longom tennap,lehetett volna rajta dupla péz...kt kitágulhatna.
Én is agyalok, de fontosabbak az elveim:)
Most kötözik hátra a kezem, rajtam csak a fizikai kényszer segít:)
Bud-ot kicsit sajnálom, mindig megszivatják ezzel a fel mutyival.
200 napost buxban át is ugorjuk ilyen boldogságban..
Én agyalok egy finom shortépítésen,ha már ilyen nagy a happy,de azért megnézem hogy mi történik ma...
Fellegi Moszkában tárgyal, ilyenkor mindig ugrik a Mol.
Már most felírtam a monitor mellé , hogy ma nem nyithatok shortot semmilyen körülmények között sem (atomrobbanás kizáró tényező).
Ez amolyan kezdő tőzsdei hibám volt sokáig, mikor volt egy 1500 pontos zutty és elkezdett visszalapaszkodni az árfolyam akkor elkezdtem ráadogatni a shortokat. Na ilyet soha többé nem csinálok.
Holnap az is kiderül hogy hülye vagy okos...
Molly megen vásárolna,irány 30e? :D
Nekem már az is elég, hogy 530-on még ki tudtam belőle ugrani ( a Shortból).
Most délután még shortoltam a Telekomot is.
Richter aggasztó 1 picit.
igenigen de mostanában soxor inverz volt a faktor.. már Te sem vagy a régi ;-)
percre pontosan jeleztem nektek a longom lezárását... Ezután miért csodálkoztok?
899re álltam, de ezek majmok... :)
Egész nap molyolunk,aztán 2 óra alatt meghülyülünk,ki érti ezt....boldog tudatlanság :D
Longokat kidobáltam,0 pozi holnapra...bár ahogy látom megjött a vételi kedv.
külföldet figyelgetem...még bizakodó vagyok..tán lefordulnak.
de hogy hétvégére sokan nem merik átvinni a pozícióikat abban biztos vagyok.
este kiderül :-)
szerintem most meg túl sokat jöttünk fel a semmire.