Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: sd

#362084 Hathor Előzmény: #362081

Yo reggelt!

Én három hete itt szálltam ki, azóta no pozi, már többször megjárta ezt a szintet, ez a fel-le nem is volt nekem való, így nem bántam a kimaradást, ezután sem bánom, bár jó lenne egy irány.

A piacokat felfele húznák inkább, technikai szintek fogtak kint is, itthon is 22K.

Mesterien egybe esnek a dolgok valahogy. Az emelkedés korrekciójába bele jött pont ez a japán para, amivel meg lehetett csinálni az emelkedés korrekcióját, felvenni shortosokat (ami ugye véletlen katasztrófa volt, de jókor jött hozzá). Pénzpumpa. likviditás fokozás, QE2 tart juniusig, akkor derül ki, addigra derül ki jön-e QE3, ami akár nem kizárt a japán balhé miatt, megtartani még a gazdaságot. Hamarosan kamatemelésnek kéne jönnie kint ECB, FED részéről, de ezt is elnapolhatják a megóvás érdekében.

Fontos a március végi EU csúcs találkozó, ami jövőhét végén lesz, azt megvárom, az majd ad egy kis irányt, addigra a reaktorok sorsára is fény derül.

Budot én is sajnálom, szépen kiseggeli a dolgokat, majd megszívatják, de nem lehet 2-5Ks esést várni most a sávban, majd sávból kilépve, addig zsebre kell tenni az 1000pont körüli nyerőket.

#362079 pepe01 Előzmény: #362074

Én is agyalok, de fontosabbak az elveim:)

Most kötözik hátra a kezem, rajtam csak a fizikai kényszer segít:)

Bud-ot kicsit sajnálom, mindig megszivatják ezzel a fel mutyival.

#362074 Waszeitung Előzmény: #362071

Én agyalok egy finom shortépítésen,ha már ilyen nagy a happy,de azért megnézem hogy mi történik ma...

#362071 pepe01 Előzmény: #361972

Fellegi Moszkában tárgyal, ilyenkor mindig ugrik a Mol.

Már most felírtam a monitor mellé , hogy ma nem nyithatok shortot semmilyen körülmények között sem (atomrobbanás kizáró tényező).

Ez amolyan kezdő tőzsdei hibám volt sokáig, mikor volt egy 1500 pontos zutty és elkezdett visszalapaszkodni az árfolyam akkor elkezdtem ráadogatni a shortokat. Na ilyet soha többé nem csinálok.

#361938 pepe01 Előzmény: #361930

Nekem már az is elég, hogy 530-on még ki tudtam belőle ugrani ( a Shortból).

Most délután még shortoltam a Telekomot is.

Richter aggasztó 1 picit.

Re: kl

#361914 BudFox Előzmény: #361909

külföldet figyelgetem...még bizakodó vagyok..tán lefordulnak.

de hogy hétvégére sokan nem merik átvinni a pozícióikat abban biztos vagyok.

Re: kl

#361900 holnor Előzmény: #361892

befektetések háziban többször feladták az ilyen "tévhitek" empirikus vizsgálatát. még 1-2 éve is. a TA-t meg szinte csak Makara fogadja el a tanszéken. na de ez már off :)

amúgy meg látom sok lett a longos. nm örülök :)