Én is zártam,de nem látom az erőt felfelé,deja-vum van a tegnapi nappal kapcsolatosan..szinte támaszon minden.
Én is zártam,de nem látom az erőt felfelé,deja-vum van a tegnapi nappal kapcsolatosan..szinte támaszon minden.
22.000 az ellenállás...most megpróbálta megtámadni de lefordultunk róla...már megyünk is lefele....megerősített ellenállás..
Én csak akkor zárok ha 22.000 et nagy erővel viszi át.
célár 20.000 a pormt -ban.
egon szerint...20.000 a nyakvonal..még nem is írt célárat...de ha elesik....akkor lehet hogy 16.000 is lesz ?
lezártam shortokat 580-90 között. Nem égetek nyerőt, ez a döntés.
nem kívánom hogy katasztrófa legyen...de kis hazánk igencsak optimista...svájci frank is nagyon magas.
de nekem naposan a 4.pont sanszos ,onnan meg jön a 5.pont új ath
Hatiban újabb akadály merült fel 22600 személyében..
Bux 0% esés :D
akkor lesz tőzsde öntés ha kúrva nagy robbanás lenne,megint 1-2 nap para
dax 7400:13%esett
sp 1340:10%esett...normális erős kori long piacon 10-20%
daxot 6300 vártam.....este volt is 6340körül futi
Azért helikopterről öntöznek valamit a reaktor fölött...nekem ne mondja senki hogy nincs katasztrófa...
Tegnap a CNN -en is írták hogy " extrém magas " a sugárzás...szerintem a JApánok eltitkolják a valódi helyzetet.
Megolvadtad a fűtőrudak és már nem tudják megfékezni szerintem...
ÉN FEDEZNI KEZDEM LONGOT 610TŐL,ATOMMAL A SZÁMLÁM IS ELSZÁLL LEFELÉ
60%long a arány kb
Szép dolog az egészséges önbizalom,Nálad úgy néz ki túl is teng :D
Vettem én is hatit,de sztem nincs benne 1400 pont...22800 is problémát okozott a napokban,felette van egy szép nagy rés 23100ig,először ezek legyenek meg.
Ez a 22e még támasz,bár kóstolgatjuk serényen..
Nagyon itt billegünk 22000 körül. Van még ennek a szintnek jelentősége, vagy már elveszítette? Támasz még, vagy már ellenállás?
En csipegetek kiulosre. Leszunk mi meg husvet elott 24000 folott megint...
CSak egy percre néztem be.
Azért nem kell elfelejteni, hogy nem történt tegnap atomkatasztrófa, így kacsa hírre rántották be 2%kal a tőzsdéket, nem történt meg a katasztrófa így azt a tegnapi bedöntést be lehet hozni, utána meg a piac működhet ahogy kell.
Üdv.