Recsegnek, ropognak a tamaszok. Ha tartjuk az iranyt, ebbol holnap nagyobb bukfenc lehet.
Recsegnek, ropognak a tamaszok. Ha tartjuk az iranyt, ebbol holnap nagyobb bukfenc lehet.
Be szép mai bux gyertya...kivi leszek ki fog ezek után longban maradni? 22500 alatti Molly zárás megnyugtató lenne részemre.
Elég ímmel-ámmal megy ez az esés,nem látok példamutató katonát,kamat van nyomorgatva.
most áttörtük azthiszem a támaszt..Telekom is beadta a kulcsot, meg a Ricsi.
22593 vevő 22600on elég szerény mennyiség volt, jó támasz :D
Egyreszt ez mar minden szakmai es barati forumon halalra lett targyalva hogy nem lehet meg a Csernobilihoz kozelito meretu "nukularis" (copyright W Bush) katasztrofa sem Japanban, es annak se volt vilagmeretu gazdasagi katasztrofa a kovetkezmenye. Ez most egyszeru panik.
A masik hogy komolyan a tetves francert nem tudnak a tisztelt politikusok raulni a szajukra (plane egy europai!) es nem kelteni a hangulatot.
Nem a tozsdei poziciom miatt akadtam ki rajta hanem altalaban felelotlen es felesleges hangulatkeltesnek tartok egy ilyen nyilatkozatot.
Azt a litván titkárnőt ismerem én is :D
viccet félretéve...ilyet azért nem mondanak indok nélkül szerintem... majd estig kiderül..a CNN -en megnézzük.
osztom véleményed teljes mértékben.
Es mindezt valoszinuleg vidaman, mert 2 vigyort is "rajzoltal".
Es akkor mit csinalsz, ha az egyetlen ember o volt, aki elszolta magat az igazsagrol egy altalad emlitett jo pillanataban? :)
Sztem ilyenkor tok felesleges egy nem kezelheto pozi, mert ennel meg a rulette is tutibb. Reszemrol kis short a vicc kedveert azert van, de van nehany longom is prompton. Ellesznek egymas mellett attol fuggetlenul, ki mit mond.
A Richter és Telekom longjaim fedezésére határidős shortot nyitottam.
Véletlenül lenne egy limites nap, nem veszítem el ingem gatyám.
600 alatti a kt, beszarás :) 22080 mellett zártam shortokat 130ponttal feljebb... :)
Egy europai senkihazi politikus, az energetikai biztos (nem erre a posztra indult Kovacs Laci bacsi is anno?) kijelentette, hogy a japanok elvesztettek a kontrollt a helyzet felett, ezzel lekuldte a vilag indexeit atlagosan egy szazalekkal kb 5 perc alatt.
A k*rv@ edes anyjat ugasson bele b+ a Brusszeli borfotelebol mikozben az asztal alatt cumizza a litvan titkarnoje. Nooormalis?
Buxa meg egesz jol birta a csapast, amugy. Ha itt heppi lesz mindenki, komolyabban kilohet felfele.
Minden rezdülésre zakó a válasz a világban,én maradok shortban,legfeljebb dühösen zárom ha megmentenék a világot..záró érdekes lehet,gondolom felkötéssel kalkuláljunk :D
Megvan az előbb zárt méretű shortpakk...
de méginkább Japán atom helyzet miatt volt inkább :
az EU energetikai vezetőjének a japán atomügyi helyzettel kapcsolatos nyilatkozata váltotta ki, aki úgy fogalmazott, hogy a japán hatóságok teljesen elvesztették a kontrollt a helyzet felett.
tényleg kész ...:-))
már megint 22.000 felett a BUX...mintha törvény lenne rá hogy nem lehet fél percnél hosszabb ideig alatta...
És még mindig 22e felett,ez kész...
felét már vissza is vették, szopatnak, ezt úgy hívják, ahhoz meg nem kell hír :) blowjob :)