mert parasztok :D
mert parasztok :D
2011. április 1-től a KBC Securities Magyarországi Fióktelepe a Budapesti Értéktőzsde hivatalos adatszolgáltatója (vendor) lesz, aminek örömére 1 hónapig minden ügyfelünknek ingyen biztosítjuk a valós idejű (real-time) adatszolgáltatást.
Használja ki az alkalmat: 2011. április 1. és április 30. között ingyen juthat a real-time adatokhoz a PETI-ben és az Equitas Terminálban!
Ehhez nem kell mást tennie, mint április elsején, vagy április hónapban bármikor a WebBrokerben a "Beállítások" menüben a "Real-time beállítások" menüpontra kattintva bekapcsolni a szolgáltatást. A szolgáltatás bekapcsolásához el kell fogadnia az előfizetői szerződést.*
Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben ön eddig is rendelkezett előfizetéssel a valós idejű adatokra, a szolgáltatási szerződése 2011. március 31-én érvényét veszti, és a szolgáltatást a rendszerünk március 31-én 23:59 perckor automatikusan leállítja. Az adatszolgáltatást 2011. április 1-én újra meg kell rendelnie a fent leírt módon. Így biztosítani tudjuk, hogy a meglévő előfizetőink is részesüljenek a kedvezményből.
Részben ezért váltottam én is anno.
Nem egyszer megszívtam ezzel, inkább cipelem a tokent.
erste nem küld smst
KBC-nél mikortól lesznek külföldi részvények is elérhetők?
Na és mekkora jutalékért?
Ezt honnan vetted? Szerintem az APEH-nek nem küldenek semmit...
azt akimutatást, amit te is megkaptál, azt kapja az apeh is
tudomásom szerint a számlavezetői díj (erste) levonható, az adatszolgáltatási díj (kbc) viszont nem
bát ez utóbbiban semmi logika nincs, hisz semmmi másra - mint tőzsdei ügyletek bonyolítása - nem használható
A számlavezetési díj valóban csökkenti az eredményt, ahogy az Erste írta neked.
Tavaly Én úgy csináltam a bevallást és nem reklamált az Apeh.
Akkor menj biztosra és ne számold el. Mondjuk ha a javukra tévedsz, akkor úgysem értesítenek, hogy még plusz pénz jár vissza. Ha meg a kárukra, akkor meg irgum burgum
Itt csak az a gebasz,hogy a kimutatáson rajta a szöveg,hogy tájékoztató adat és már előre mossák kezeiket.
Mivel az Apehnek is ugyanazt küldi meg, mint a neked, úgy gondolom, hogy csináld azt amit az Erste küldött. Az Apeh is ezekkel a számokkal fog számolni.
Még aktuális a kérdés. Május 20-ig majd csak meglesz rá válasz. :)
Megküldte az Erste és a KBC a kimutatását a tavalyi évről. Lenne 2 kérdésem az adóbevalláshoz, mert idén a 2 cég összesítője alapján kell majd ezt megalkotnom.
Az Erste valamiért az éves eredményt (ami 2010-ben egy kicsi mínusz lett egy beragadt Eco pakk realizálás miatt) még lehúzta a 2010. évben felszámolt számlavezetési díj összegével. Így a mínuszból még levont cirka 1400 Ft-ot, amivel így kicsivel nagyobb lett a mínusz.
Tudtommal az adóbevallásba "az Ellenőrzött tőkepiaci ügyletek összes nettó eredményét" kell beírni, ami nem tartalmazza az éves számlavezetési díjat.
Ehhez képest a 2010-es összesítőben azt írták, hogy az adóbevallásban a 174. sorba a számlavezetési díjat is tartalmazó mínuszt írjam be. Most akkor melyik mínuszt írjam be az adóbevallásba?
A KBC-nél szép nyerő lett tavaly, így ott egyértelmű, hogy majd csak hozzá kell adnom a pluszt az Erste bukóhoz.
most akartam elemzést csinálni, de erste rendszer nem működik. Így nincs markersem.
Erste infok itt.
Fejlődik ez az Equitas.
10 éve vagyok ügyfelük, és most először fordult elő, hogy maguktól hívtak fel.
Assszondták, látják, hogy ott áll a pénzecském a számlájukon, csináljak vele valamit, tegyem be egy pénzpiaci alapjukba legalább, vagy vegyek államkötvényt...És államkötvényt se a web-en kersztül vegyek, mert ők telefonon sokkal jobb kondikkal adnak...
Jól esett.
BÁr lehet, hogy csak első kézből akarnak a faktor hatásról tudni (pl. államkötvényt veszek, akkor CDS long vagy részvénypiaci long).