Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Megdöbbentő interjú a tilosban dohányzó Kerényi Jánossal

#360291 zeeh_ Előzmény: #360285

Hallottál az elmúlt 20 évben akár csak 1 megoldási javaslatot az MSZP-től, SZDSZ-től, MDF-től, Fidesztől, KDNP-től? A gond ott kezdődik, hogy el se ismerik, hogy ez a probléma létezik, tudomást sem vesznek róla.

Írtam, nem biztos, hogy jó a tálalás a Jobbik részéről, de már többet tettek le az asztalra ebben a kérdésben is az elmúlt bő 4 évben, mint a(z) (ál)rendszerváltó bandák bármelyike az elmúlt 2 évtizedben.

#360285 Netmaster Előzmény: #360284

Mert nyilván a felvonulások és erődemonstrációk fogják megoldani a problémát. Eddig egy olyan mondatot sem hallottam a Jobbiktól, ami a megoldáshoz közelebb vinne, vagy ezirányú szándékot tükrözne. Akkor most tapsoljak nekik?

#360284 zeeh_ Előzmény: #360282

A 2010-es választásokig ha valaki beszélt erről a témáról, az milyen jelzőket is kapott az álrendszerváltóktól hallgatólagos fityisz asszisztálás mellett?

Emlékeztetőül: Náci, Fasiszta, rasszista, homofób, antiszemita, stb.

Épp a Jobbik az, ami beszél erről a problémáról. Lehet, hogy nem a legjobban tálalva, de az összes többi párt képviselője fülét, farkát behúzva csak lapul és nyomja a rassziszta dumát és teszi a hülyét (mert szeretné 4 év múlva is ennek a rétegnek a voksait megszerezni), mintha ez a probléma nem is létezne.

A bajuszos is 2 hét alatt rendet rakott. Persze, legfeljebb a szobájában, de hogy az országban nem és csak rosszabb lett a közbiztonság, az 100%.

"Kedvencem", amikor budai villákban lakó politikusok (és jogvédők) kezdik oszatni az észt és nem értik, hogy a bordosiak miért vannak ennyire felháborodva. :-Q

'Harrach Péter vagyok és szenvedélybeteg'

#360283 Netmaster

"Nyilvánosan kellett bocsánatot kérnie Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkárnak Harrach Pétertől, miután a kormánytag a HírTV riporteri kérdésére, hogy mit gondol Harrachnak, a dohányzás szigorításáról szóló javaslat fölpuhítására tett kísérletéről, azt válaszolta:„úgy vélem, hogy egy kereszténydemokrata politikushoz sokkal jobban illet volna az a megnyilatkozás, hogy Harrach Péter vagyok és szenvedélybeteg és a böjti időszakban gyakorolni fogom az önmegtartoztatást, amit a vallásom üzen nekem". "

http://nol.hu/belfold/_harrach_peter_vagyok_es_szenvedelybeteg__

innen: http://napifix.tumblr.com/post/3790616302/ugy-velem-hogy-egy-keresztenydemokrata

:D

#360282 Netmaster Előzmény: #360264

Valóban, a Jobbik próbálja a helyzetet robbanásig szítani, miközben semmit nem tud felmutatni a helyzet megoldására. Köszönjük szépen.

#360281 zeeh_ Előzmény: #360267

Ó, ha 25 éves lennék! Visszamennék oda szívesen! :)

Nyilván a lényeg a részletekben rejlik és le kellene fektetni a jogos lepuffantás szabályait mind a tulajdonosok részére, mind a rendőrök részére, hogy ezzel NE lehessen visszaélni.

Nekem még mindig nem tetszik, hogy továbbra is sokkal több joga van a betörőnek, aki az életedre tör/ellopja a tulajdonod, mint magának a tulajdonosnak vagy a károsultnak. Lásd pl. kesznyéteni "uborkás" bácsi esete vagy a bolgár tolvaj esete, akinek a hátsójába lőtt sörétessel a vadász.

http://index.hu/belfold/2010/11/23/szoboszlai_barna/

Nyomát sem látni a Jobbikon kívül sem az MSZMP, sem az LMSZDSZ (ettől a kettőtől nem is várnám, mert mindent megtettek azért, hogy pattanásig feszült legyen a helyzet mára), sem a Fidesz-KDNP soraiban, hogy ezen valaki egyáltalán változtatni akarna. Pedig ez 1-2 cikluson belül kulcskérdés lesz. Minél jobban nő a segélyen tengődő kisebbség és a megélhetési gyerekgyártók tábora, annál több betörés, lopás lesz, ez szerintem elég egyértelmű.

Már ma sem képes megvédeni a rendőrség vidéken az embereket, mert a rend őreinek egy részét is megfenyegeti a kisebbség, hogy ha bármit is tesznek ellenük, tudják, hogy hol lakik a családjuk... Épp ezért sok esetben maga a károsult sem tesz feljelentést hasonló fenyegetés miatt, ezért inkább szemet huny a probléma felett és tűr, tűr, amíg az a cérna egyszer csak el nem szakad...

Én még mindig azt mondom, hogy ha ezzel a kérdéssel nem csinálnak ebben a ciklusban valamit, akkor itt nem az a kérdés, hogy lesz-e polgárháború, hanem csak az, hogy mikor. :(

#360270 Fornit Előzmény: #358688

:))

Csak most olvastam.

"Simon Zoltán" úr személyében végre egy becsületes parlamenti képviselő. Nem hazudik éjjel, nem hazudik nappal, csak kizárólag akkor ha kérdezik.

#360268 matgab Előzmény: #360267

A rendőr jogos önvédelemből ma is lőhet, de nem akkor, ha pl. rákiabálnak.

#360267 matgab Előzmény: #360264

zeeh kollega,

A következményekre sem árt néha gondolni:

"Ha betörőt fog valaki a kertjében, szó nélkül lelőhetné. Rendőröknek megadnám ugyanezt a jogot, ha valaki rájuk támadna szolgálat közben, mint ahogy történt ez nem is olyan rég, plusz visszaállítanám a halálbüntetést."

Szerinted a magyar nyugdíjasok meg a kislányok rohannának fegyvert vásárolni? Nem az elsők a sorban azok lennének akiket te le akarsz lőni. Tehát ők jönnének a fehérek lakásaiba jogosan vásárolt fegyverekkel.

Vagy egyszerűen kintről lepuffantanának mielőtt arra gondolnál, hogy be akarnak jönni.

Ráadásul mivel ők tudják, hogy mikor hogy akarnak bejönni, te meg nem, ezért az első csapás az övéké amőgy is.

Ha ezt kiterjeszted azzal, hogy a rendőr is lövöldözhet, akkor sorra potyognának azok a véletlen balesetek, ahol a nagytudású rendőrök "azt hinnék", hogy támadás éri őket és bárkit lelőhetnének.

Csak azt gondold el, hogy ha 2006 októberében a rendőrök szabadon használhatták volna a fegyvereiket, akkor ott mi lett volna?!

Bár sokszor egyet értek veled, de néha egészen elképesztően kapitális butaságokat tudsz leírni, bizonyos fixa ideákhoz ragaszkodva, de gondolom ez annak köszönhető lehet, hogy sztem max 25 éves lehetsz, és a megfelelő élettapasztalat még hiányzik.

#360264 zeeh_ Előzmény: #360252

Nézd, nekik is vannak hibáik, de ma 2011-ben még mindig a Jobbik az EGYETLEN párt, ami foglalkozik ezzel a problémával, ami egy időzített bomba.

A vörös elvtársak nem foglalkoznak vele, ha felveti valaki, máris megy a rasszistázás.

A narancsosok meghallgatják a felvetett érveket ugyan, de csendben meglapulnak, hogy ne nagyon kelljen erről véleményt nyilvánítaniuk, fő a népszerűség még mindig.

Az LMSZDSZ (de hívhatják őket úgy, ahogy akarják, majd a görbe orrúak eldöntik) ugyanott folytatja, ahol az előd abbahagyta.

Ha ezzel a problémával nem kezdenek valamit ebben a ciklusban, ebből előbb-utóbb polgárháborús helyzet alakulhat ki, 2 hét alatt nem lett rend. A tulajdonosnak továbbra sincs joga megvédeni a tulajdonát (ha már a rendőrség erre nem képes), mert még mindig a tolvajt sajnáltatják és annak vannak jogai. Én lazán bevezetném az amcsi módszert. Ha betörőt fog valaki a kertjében, szó nélkül lelőhetné. Rendőröknek megadnám ugyanezt a jogot, ha valaki rájuk támadna szolgálat közben, mint ahogy történt ez nem is olyan rég, plusz visszaállítanám a halálbüntetést.

Mernék fogadni, hogy drasztikusan javulna a közbiztonság ezek által.

Jobbik: magyarok ellen u…

#360229 Wall street

Jobbik: magyarok ellen uszít az SZDSZ 2.0

Az LMP mai közleményével ismét bebizonyította, hogy a szélsőségesen liberális, a magyarok ellen uszító gyűlöletpolitika még mindig nem veszett ki a hazai politikából.

Az SZDSZ 2.0 a törvénytisztelő és védtelen magyar családok helyett az őket terror alatt tartó bűnözőket védi és - ahogy a múlt vasárnap a gyöngyöspatai látogatásuk során is tette - alattomos módon hergeli a magyarok ellen, régi SZDSZ-es módon "kioktatva" őket jogaikból.

A vidéken mérhetetlen támogatottságú, a kistelepülések problémáit hírből sem ismerő belvárosi rétegpárt képviselőinek azt javasoljuk, ne csak egyszer, néhány órára mozduljanak ki Budapest közigazgatási területéről, hanem költözzenek le a gyöngyöspatai cigánysor közepére néhány hétre. Akkor ők is be fogják látni, miért van szükség a Szebb Jövőért Polgárőrség munkájára, akik tegnap fatolvaj cigányokat juttattak a rendőrök kezére, bár utóbbiak csak kutyáik segítségével tudták megfékezni a falu lakosságát terrorizáló bűnözőket és családtagjaikat.

A Jobbik ismét határozottan leszögezi: azok mellett a hazafiak mellett áll, akik időt, pénzt, fáradságot nem kímélve - a törvények adta keretek között - az elesett emberek segítségére sietnek. Segítségünkre, támogatásunkra a rászorulók minden körülmények között számíthatnak.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője

Dokumentum bizonyítja: a…

#360215 Wall street

Dokumentum bizonyítja: az öngyilkos gyöngyöspatai bácsit 2004 óta terrorizálták a cigányok

A barikád.hu által az SZDSZ utódpártjaként emlegetett, liberális törpepárt, az LMP napok óta azt hazudja, hogy Tóth Józsi bácsi súlyos betegsége miatt lett öngyilkos. Bár a szomszédjai világosan kijelentették, hogy a gyöngyöspatai idős bácsi azért választotta ezt, mert nem bírta elviselni a cigánybűnözők évek óta tartó terrorját, a Szabó Tímea-félék csak mondják a magukét.

A tragédia okát mi nyilvánosságra hoztuk, ám a kormány, és vele karöltve az ultraliberálisok képviselői, azt mondják, hogy mi manipuláltuk egy idős ember halálát. Sőt, Horváth László, fideszes kormánymegbízott attól sem riadt vissza, hogy a szemünkre vesse: gerjesztjük a feszültséget a helyi magyarok és cigányok között.

Egy, a barikádTV birtokába került dokumentum azonban a mi igazunkat támasztja alá. Józsi bácsi ugyanis már 2006-ban beszámolt arról, hogyan tartják rettegésben a helyi cigánybűnözők. Az általa elmondottakat pedig aláírásával is igazolta.

Tóth József kálváriája 2004 októberében kezdődött, azóta pedig egyre elviselhetetlenebbé vált. 2006. június 1-i dokumentum arról ad tanúbizonyságot, hogy ő már akkor azt kérte: a faluban nagyobb rendőri létszámmal vigyázzanak a közbiztonságra és hathatósabb büntetési tételeket hozzanak az elkövetőkkel szemben.

2006 nyarán Józsi bácsi ezt mondta: „A Kecskekő lábánál pince van a tulajdonunkba, 2004 októberében a felségem 3 zsák krumplit vásárolt, melyet a pincénkbe helyeztem el. Ez egy szombati nap volt. Másnap kimentem, hogy megnézzem a pincét, ekkor már nem találtam a krumplit, azt valaki ellopta. A rendőrséget értesítettem, a helyszínen a rendőrrel megállapítottuk, hogy az elkövető a tetőn keresztül, a cserepet elmozdítva jutott be és lopta el a krumplit.”

Azonban még a hónap sem múlhatott el anélkül, hogy ismét ne károsítsák meg az idős házaspárt. Józsi bácsi akkor így folytatta: „Ugyanebben a hónapban ismét kimentem a pincéhez, hogy a benne levő boromat ellenőrizzem, amikor a pince közelébe értem, láttam, hogy a tetőről 30 db cserepet valaki leszedett és azt a földre dobálta és összetörte, letépett 2 tetőlécet. Az ajtót nem feszítették ki, de a belső faajtóról a lakatot leszakították. A pincéből elloptak 60 literes fekete műanyagballont, tele fehér borral, egy 80 literes fahordót legördítettek a fáról abból kb. a fele mennyiséget leszívták. A pincében minden hordó dugóját kiütötték, ezekből szerencsére nem vittek el semmit. Az előkészítő részben és a pincében is amit tudtak összetörtek.”

A Tóth családnak ezért nem volt más választása: a tetőlejárati részt vasbetondróttal lezárták. Józsi bácsi 2006 nyarán elmondta: az esetet követően nem sokkal ismét ellenőrizte a pincéjét, akkor arra lett figyelmes, hogy a tetőcserepet valaki megint felszedte, de már nem tudott lejutni. Tehát csak egy család esetében egy hónapon belül három lopás történt.

Tóth József a dokumentum szerint így folytatta: „Amikor a napokban a pincémhez mentem, az M. nevezetű cigány fia, az M. Márk amikor elmentem mellette odaszólt nekem, hogy „sz.pd ki a f.szom”. Az apja ott állt mellette, de nem szólt neki”.

Ismételjük, ez 2006-os dokumentum. Akkor még nem volt barikád.hu, sem barikádTV, hogy maniupulálni tudja az idős úrt, vagy – ahogy a cigányok hazudják – „megvegyük jó pénzért a parasztok nyilatkozatát”. Józsi bácsi már 5 évvel ezelőtt elkeseredett volt és szomorú. Akkor jegyzőkönyvbe mondta azt, hogy már azon gondolkodik, hogy egyedül érdemes-e menni a pincéhez, mert félő, hogy esetleg megtámadják vagy belékötnek.

Egy idős házaspár életébe nyertünk most egy kis bepillantást. Szomorú, hogy 2006 óta senki nem tett semmit értük. Senki nem emelte fel a hangját értük, és senki nem hallotta meg segélykiáltásukat. Senki sem védte meg őket. Így Tóth József 2011-ben feladta a harcot a cigányterrorral szemben. Aki pedig ezek után is azt meri mondani, hogy minden hazugság, politikai manipuláció és feszültségkeltés, az tehet egy szívességet…

(Barikád)

http://kuruc.info/r/35/75680/

Re: És ha valaki van a leállósávban?

#360124 Netmaster Előzmény: #359725

Lézer Jani megnyugodhat

"A lézerblokkoló tartása nem bűncselekmény, azonban ha valaki sikeresen használja traffipax ellen és lebukik, akár két évet is kaphat (számítástechnikai adat, vagy rendszer elleni vétség).

Na mármost, egyszerű paraszti logikával is végiggondolva, ugyan miért szereltetne be bárki is 300 ezerért egy ilyen eszközt az autóba, hacsak nem szeretné a traffipaxot kikerülni? Annak, aki betartja sebességhatárokat, annak mi szüksége egy ilyen eszközre?"

http://vastagbor.blog.hu/2011/03/11/lezer_jani_megnyugodhat

Tízmilliókat kaszálhat több képviselő Szentendre bővülésével

#359639 Netmaster

"A választások előtt botrányt kavart Szentendrén, hogy a polgármester és több önkormányzati képviselő személyes érdekeinek megfelelően tolnák ki a város határait, hogy drágább besorolású belterületnek nyilvánítsák a kárpótlási jegyekkel szerzett földeket. Az önkormányzat a városvédők támadása miatt akkor visszakozott, és elfogadta, hogy először legalább egy hatástanulmányt készített arról, mi lesz, ha tovább bővül az infrastrukturálisan amúgy is túlterhelt, egyre zsúfoltabb település. A választás elmúlt, a hatástanulmány készítését leszavazták, gőzerővel újraindult a bővítési projekt."

http://index.hu/belfold/2011/03/10/nem_szamit_mi_lesz_ha_tovabb_bovul_szentendre/

Legalább a jobbikos képviselő sem jár rosszul. :)

Harrach Péter tudathasadása

#359383 Netmaster

"Harrach képviselő úr szerint “a dohányzás káros, de a társadalom számára a fanatikus megoldások talán legalább annyira károsak”. "Nem szeretek füstös helyiségben vacsorázni, de ugyanúgy nem szeretem, ha megtiltják nekem, hogy utána elszívjak egy szál cigarettát", jelentette ki. Kiemelte, hogy a dohányzás rossz szokás, káros az egészségre, a nemdohányzókat védelem illeti meg, és azt is elfogadják, hogy a társadalmat jó irányba kell alakítani, formálni, de számukra fontos az emberi személy méltósága és az ebből fakadó szabadsága is. Ez pedig adott esetben azt jelenti, hogy rossz döntéseket is hozhatunk, "mindenkinek joga van arra, hogy elszúrja az életét". "

http://ataszjelenti.blog.hu/2011/03/09/harrach

Nocsak, a KDNP az új SZDSZ? :)