Regisztráció Elfelejtett jelszó

Metatrader

Re: nincs cím

#364533 _pda_ Előzmény: #364502

akkor ne hirtelen :D

amíg nincs konkrét info, addig nehéz válaszolni, h éppen melyik indikátor teszi ezt

biztos, h egy custom mq4

#364502 ikszf Előzmény: #364483

Hirtelen most nem tudok.

Egy listában kiírva, hogy szerepel az adott charton például MA20, MA50, EMA200.... és mindegyik olyan színű betűvel kiírva, mint amilyennel a charton szerepel.

Többetek screenshotján l…

#364376 ikszf

Többetek screenshotján láttam, hogy bal felül színkóddal együtt ki vannak írva a charton látható indikátorok. Ezt hol lehet beállítani?

#356689 ikszf Előzmény: #356688

Köszönöm a segítséget

Aktuális lesz a devizablog végigolvasása után ennek a topiknak a végigolvasása is :)

#356687 ikszf Előzmény: #356634

Én se tudom :) Szakkifejezéseket se tudom. Csak láttam, hogy be lehet tölteni mások által programozott indikátorokat, illetve templateket. Gondoltam akkor biztos vannak olyan kiegészítők is, amivel mondjuk charton lehet ST, TP szintet húzni, módosítani.

A többi óhajomat aszem megoldotta, hogy F11-el ki lehet rakni teljes képernyőre a chartot, és középső egérrel behozza a crosshair-t, a felső eszköztárt meg külön ablakokba kihúztam.

#356634 _pda_ Előzmény: #356618

nem egészen értem, h nálad mi a layout kiegészítő, meg a plugin

MQ4 és Expertek vannak mindehol hegyekben

Szoktatok használni vala…

#356618 ikszf

Szoktatok használni valamilyen layout kiegészítőket, amivel még jobban testre szabható az MT4 felülete?

Illetve milyen funkcióbővítő plugineket használtok?

#356022 Amatoregy Előzmény: #356020

miért kellene sorbarendezni. ami érdekel kiteszed egy csart ablakba. Utána egyre ránagyítasz a többi meg ottmarad mellette.

#356020 ikszf Előzmény: #356000

Bal oldalt gondoltam, a symbols listában.

Egyesével kell sorbarendezgetni, ha abc szerint szeretném?

béna és nem életbevágó k…

#355999 ikszf

béna és nem életbevágó kérdés :)

Az instrumentumokat sorba lehet rendezni valahogy abc szerint, vagy csak úgy, ha egyesével a helyére húzom őket?