"meg nem tul keso... (E)
ket nap mulva mar az lesz :(
toptrader07"
No, akkor szerdára kampec lesz nekünk... ez van.
"meg nem tul keso... (E)
ket nap mulva mar az lesz :(
toptrader07"
No, akkor szerdára kampec lesz nekünk... ez van.
lehet csak fizetés lesz valamelik apportosnál, kiszámolta hogy 42-ért van meg a lé ĐĐĐ
ha bátor lett volna az eladó, akkor bevágja 40-ig vele a papírt, jött volna utána még pár remegő, 50 ft környékén beszálló, netán forintozó kisbüfi, és pikk-pakk 38-ig eshetett volna ma a holding.
ma van minden; hónap utolsó napja, gyűlés, jelentés. :)
holnap meg a tavasz első napja, emelkedés, örömködés, pénteken meg tömés :)))
Hát nem tudom, itt már nem szívesen zárnám, dehát előfordulhat bármi. Gondolom eco gyj is zárás után jön ki?
kíváncsi vagyok mikor öntik meg a 40-et... 300k és ki lenne ütve a vevői 5-ös oldal. :)
netán, ha ma viszonylag jó eco-jelentés jön, akkor holnap lesznek még innen átpártolók.
Hiába örültem a pénteki 50K vételnek 43-on, most nézem vissza is öntötték.... mi ebbe a jó ezt nem értem.... túl kicsi vagyok már ehhez.....
Előbb szint kell nekik vallani,mert egy ilyen pályázat elbírálása nem 2-3 évig tart.
Jó lenne ha tudnánk,hogy mikor adják be a pályázatot és milyen pénzügyi háttérrel.
Ezt érthető,hogy nem mondják el ,hogy ne licitáljanak föléjük az ugyancsak pályázó cégek.
Tudod, az ő nevük GARANCIA ( valahol és valakinek biztos,csak nem nekünk) :-)
Sly !
Ebben igazad van,de akkor is úgy gondolom,hogy az igaz történet a háttérben van.
Nem véletlenül hülyítenek minket és tudatossan romlasztják a hangulatot a Holdinggal szemben.
Elérték amit akartak. Bármit büföghetnek SENKI nem vesz már bele úgy istenigazából.
Nézd ,egy ilyen hírre mint ez a Német ügy megszellőztetése ,véleményem szerint minimum
100ft-ig kellett volna,hogy vigye.
Nem tudok már mit csinálni: VÁROK !!!!
Rajtunk kivűl úgy sem hisz már bennük senki.
Akik itt belevesznek 10-20 ezer darabot azok 50ft alatt úgy is eladják.
Elcamino, ha nem akarnának úgy járni, mint az írekkel, akkor nem szellőztették volna meg a sztorit a GR-ben, teret adva mindenféle spekulációknak, hanem csak a konkrét szerződéskötés után értesültünk volna az eseményekről. Félő, hogy ugyanolyan kamu lesz ez évekig, mint ahogy a Sintofarmos-hír, mongol, orosz stb. stb. volt.
Zotya !
Nem tudunk semmit . És mi van ha pont azért nem tudunk semmi konkrétumot,mert nem akarnak úgy járni mint 2001-ben az Írekkel ?
Ez lutri,tudjuk már egy ideje.
Azt hiszem ha nem kényszerűségből lennék benne jelenleg a Holdingban,akkor is valószínű,hogy vállalnám azt,hogy részvényes vagyok ,csak természetesen nem ilyen mennyiséggel.
Képesek ezzel foglalkozni még hétvégén is? gyárt egy ilyen kamu hírt, és beteszi a fórumra? Aztán majd lelépnek a németek-indiaiak, olaszok is, mint az írek, ahogy sly írta.
Fizetett bérenc,mindig jön valami baromsággal de még soha nem úgy történt,ahogy irta.
PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt.
1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.
Tel.: (1) 433-0700* Fax.: (1) 433-0703
E-mail: info@phylaxia.hu
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyilvánosan Mőködő Részvénytársaság (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.; a továbbiakban Holding) értesíti a tisztelt Befektetőket, hogy a Holding a meghívásos pályázat keretében folytatott tárgyalásokat lezárta a Bremer Pharma Gmbh (34414 Warburg, Werkstr. 42., Németország) részesedésének 100 %-a - közvetlen, vagy konzorciális partnerekkel együttesen történő - megszerzéséről. A Bremer Pharma Gmbh cégnek az átvilágitása sikeresen befejeződött és a következő megállapodás született a Sintofarm S.p.A. (Olaszország)konzorciális partnerrel. A Sintofarm S.p.A. jelezte, hogy közel 2 milliárd forint értékben járulnának hozzá Bremer Pharma Gmbh cégnek megvásárlásához, és a PHYLAXIA 1912. Holding Nyilvánosan Mőködő Részvénytársaság részvényeinek BÉT-en keresztüli felvásárlása révén nyernének tulajdonjogot a Németországi cégben. A Bremer Pharma Gmbh cégnek éves forgalma meghaladja a 6,5 millió eurót (1,7 milliárd forint).
Remélem valami hasonlót terveznek megjelentetni még idén, ami azt hiszem jelentősen befolyásolná az érdeklödést a rv iránt.
zsada"
Csúszik a kuplung ennél a zsadánál
Nem jó jel,hogy Zsada megint megjelent egy kamu hirrel a pf-en.