Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#354630 zeeh_ Előzmény: #354604

Nehéz elképzelni, hogy ezt innen annyira meg fogják húzni, hogy egyáltalán 100-ig elérjen.

Igen, Econet 2009 végén hasonlóan alacsony szintről triplázott, de abban ott volt a freki story, míg itt nyoma sincs storynak, csak mindent visznek kifelé a cégből.

#354604 Johny King Előzmény: #354603

Az a nagy büdös helyzet, hogy nem most kell eladni, hanem 1,5 éve kellett volna...

Sajnos én sem tettem meg, pedig tudtam, hogy 9 Ft-ról fel fogják egyszer rántani...

Most sem lesz ez másképp, csak majd észnél kell lenni...

#354603 Johny King Előzmény: #354498

Te is igazán magadba nézhetnél NagyBarnaMackó, hogy mit össze szopattad a szerencsétlen phylaxiát jegyzett embereket az idióta hozzászólásaiddal, és megjegyzéseiddel!!!

Nem kell ám rám hallgatni, el kell adni mindent a történelmi minimumon, mert ugye én vagyok az ellenség?!

Elcamino után szabadon: röhejes vagy!

#354601 Johny King Előzmény: #354498

Most őszintén!

Kétszer...

Kamu volt, az ellenoldal reakcióit teszteltem...

U.I.: Persze kereskedni azért próbáltam vele többször is...

#354596 Inflexio Előzmény: #354572

A Fotex volt nagyon ronda anno, 200 feletti árról visszajött 140-re (az volt a szokásos bázisa korábban), hogy aztán felmenjen 1000-ig. Nem tudom ki merte venni, amikor újra elindult 140-ről, én nem voltam köztük sajnos. Itt is lehetnek ilyen cifraságok, még különbek is. Szigorú stratégia kell előre eltervezve, mert a nagy izgalomban könnyen csinál hülyeséget az ember.

#354572 Zotya32 Előzmény: #354504

szerintem meg már ez részletkérdés, hogy hol fog fordulni. Aki ezt hősiesen tartja, nem azért teszi, mert hú de jó cég lesz, hanem esetleg 2 dolog miatt:

- olcsón vette (50 alatt)

- kbsztt drágán vette (100 felett)

és aki 50 és 100 között vásárolt, az vagy forintozik vele, vagy már kidobta a legutóbbi 60-as körben, vagy ki fogja dobni a következőben még 80 alatt. Ők fognak jól járni, mert rövidebb ideig voltak beragadva és jó eséllyel kis bukóval/nyerővel ki tudnak szállni. A "kitartó krém", meg majd izzadhat, hogy ha netán 100 fölé kerülne vmi miatt a részvény ára.

emlékszem a 9-22-es időszakra, ott is 15 fölött már ideges voltam, sajna vettem is még 22-nél pár db-ot, hogy rontsam az átlagot.... :))

Lottószelvényünk van, de ez olyan, hogy a sorsolás végén már kevesen lesznek versenyben a fődíjért.... vszínű én sem leszek köztük. Én addig alszom nyugodtan, míg esik, vagy stagnál az árfolyam... re: stockholm szindróma

#354504 zeeh_ Előzmény: #354494

Az biztos, hogy egyszer majd fordulni fog, de nem mindegy, hogy hol és mikor.

#354498 macika Előzmény: #354462

Most őszintén JK!

Te hányszor írtad be hogy soha többé, kiszórtál mindent!

Magadba nézhetnél.

#354465 zeeh_ Előzmény: #354462

Milyen nagy menet? Már évek óta nagy menetet vár mindenki, ehelyett csak egy irányt ismer másfél éve, a lefelét.

#354462 Johny King Előzmény: #354119

Nagyon sajnálom, hogy sokan feladjátok a régiek közül a nagy menet előtt...

Sok szerencsét a régieknek!!!

#354119 Sly-- Előzmény: #354100

Ő azt mondta anno, hogyha a névértékváltozás után nem fölfelé megy, hanem lefelé, akkor Ő eladja, mert akkor itt valami nagyon nincs rendben. Ha így történt, nagyon jól tette...

#353852 zeeh_ Előzmény: #353850

Így igaz. Ezért is tartok tőle, mert egyelőre csak bűvészkedésnek tűnik a névváltással együtt, miközben minden más változatlan marad (továbbra is ki fogják szedni a pénzt a cégből, nem tudom elhinni, hogy ezzel a portfólióval csak mínuszt lehet termelni).

40-es szint is immár 100k felett, érkeznek a szponzorok.

#353850 banyaiz Előzmény: #353844

Sok értelme nincs ezeknek a névérték emeléseknek, jó a cég akkor veszik bármennyi a névértéke vsz. De biztos van vmi technikai oka ezzel buherálnak. Ok 1 Ft elmozdulás több mint 1%, de egy alap annyira jó bulinak tart egy ilyen céget leszarja vsz, hogy 1 Ft elmozdulás mennyi %

#353844 zeeh_ Előzmény: #353840

Lassan az Econetnél is 85 helyett 850 lesz.

Félek, hogy ugyanez a sors vár rá a névérték emelés után, mint amit a Phylnél láthattunk. :(

#353840 banyaiz Előzmény: #353834

Kísértetiesen kezd hasonlítani ez a Humet ügyhöz. Ott is rémlik egy névértékemelés kb 10 évvel ezelőttről utána 80 helyett 800-on kereskedtek vele, vagy vmi hasonló. Azóta nem tudom mit csináltak a névértékkel de a Fed elbújhat annyi részvényt sikerült nyomtatni, és az árfolyam kemény 8 Ft.

Ne így legyen Phylnél , de továbbra is azt nem értem a sztoriban, hogy miért akarnák a kisrészvényeseket kirázni. Azt érteném ha kitömni akarnák őket, ha sokat nem ér a cég. Igaz nem értek Phylhez, csak belekotyogok itt.

#353839 Sly-- Előzmény: #353826

Sajnálom Bud. :-((

Szerezd vissza a pénzt a piactól, képes vagy rá! Tényleg felesleges itt égetni a pénzt évekig. :-((