Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#352282 Atticus Előzmény: #352275

A milliárdos dagobert bácsikat nem izgatja a 400forintos kenyér, a falusi romák meg nem tudják hogy mi az hogy infláció. A probléma akkor fog kibontakozni, amikor a dagobert bácsik rabszolgái egyre többet panaszkodnak, illetve a romák egyre több időt töltenek majd a polgármesteri hivatalban a segélyért sorban állva. Ez a kérdés a napi 2dollárból élőket érinti keményen, és a világ nagy része ilyen sajnos. A népnek nincsenek nagy elvárásai általában, de amikor éhesek, akkor nem lehet őket iphone-nal és nintendoval vakítani, nagy dolgok történhetnek ilyenkor.

#352269 Atticus Előzmény: #352267

A nagyfejűek csillapítanak, hogy nincs infláció. Ugyanakkor az elemek arra hivatkozva veszik a részvényeket, mert infláció van. Érzitek az ellentmondást.

#352267 shortos Előzmény: #351991

ha még emelkedünk 5%ot én akkor is shortos leszek, ha 50%-ot akkor meg főleg. ezek szerint soha többet nem fogunk esni.

btw. Russel 2000nél az a 30% bizony már 40... (590ről 825) és még így is minden zöld napon 0,2-0,5% ot képes verni az snpre, de már a nasdaqot is régen lehagyta. 3%-ra vagyunk ATH-tól, még belegondolni is rossz, hogy mi lesz ha snp visszajön 1450ig esetleg 1550ig... ez beteg

#351997 Atticus Előzmény: #351994

2% esés után a longosok azt is letagadnák hogy valaha volt papírjuk, érdekes hogy milyen "erős" a hitük ebben a bikában, és így emelkedtünk 30%-ot soha nem látott szögben.

#351994 Atticus Előzmény: #351991

az mindig lesz. különben is én nem értek a tőzsdéhez..

Szép lett a német és a francia gdp. csakúgy száguldanak a csúcsgazdaságok.

#351981 Atticus Előzmény: #351978

Nem kell már sokat várni szerintem. Jönni fog, aminek jönnie kell. Légy kitartó. Sok mindenben igazad van, de gondolj csak bele, egy rohadt erős trendet látunk, ami vagy felszúrással, vagy növekvő volatilitással jelzi majd hogy fordulunk. A mai nap nem volt rossz szerintem, a holnapra nézve. Ok az eséshez pedig nem kell, hidd el, ne is gondolkozz rajta. Egyébként pont azért adja nehezen magát, úgy gondolom, mert sok az egyértelmű jel. volt már rá példa hogy 72nap emelkedését 10 nap alatt adtuk vissza.. a milliónyi trendre rácuppanó kis szoftverről nem is beszélve, biztos jó szűken vannak már azok a követő stoppok..

#351978 shortos Előzmény: #351973

az egyiptomi balhé napján snp alig esett 2%-ot, russelt beverték 3%al, akkor elég csúnyán nézett ki. na hétfőn kinyitottak, azóta szünet nélkül emelkedik ez az istenverése. csütörtökön, pénteken gyakorlatilag napi csúcson zártunk, pénteken csupán 0,5%-al teljesítette felül az sp-t. zárás előtt rányitottam a shortot, gondoltam 6% emelkedés után valamennyit vissza fog jönni hétfőn. na zárás után húztak még rajta vagy 0,2%-ot, ma újabb 0,3%. egyszerűen ülök a monitor előtt nézegetem a chartokat és kínomban röhögök magamon. van még bármiféle ellenállás, mozgóátlag, fibo vagy akármi, amin nem mentek még át az indexek? húzogatom itt magamnak a vonalakat, de mintha ott se lennének... ennél primitívebb piac a világon nem létezik és én ezen se tudok pénzt csinálni... áhh

na még van 7perc, reméle…

#351970 shortos

na még van 7perc, remélem péntek után ma is tickre pontosan maximumon zár a russel, sőt még zárás után rávernek újabb 0,2%ot. hogy menne tönkre az összes nyomda a világon...

akkor lássuk a szokásos …

#351967 Sumér harcos

akkor lássuk a szokásos felkötős verziot....

csak ahogyan megszoktuk:)

#351640 Sumér harcos Előzmény: #351634

Hétfő: ipari termelés (EU)

Kedd: 2010 negyedik negyedéves német GDP, kiskereskedelmi forgalom (USA),

Szerda: újonnan kiadott építési engedélyek száma (USA), megkezdett lakásépítések (USA), termelői árindex (USA)

Csütörtök: heti újonnan munkanélküli segélyért folyamodók száma (USA), fogyasztói árindex (USA), Philadelphiai FED index (USA)

Péntek: Fed elnök beszéde

#351634 BudFox Előzmény: #351556

ez teljesen normális :D

semmi különös nem történt tehát a hétvégén..elvileg hétfőn USA -t megint semmi sem akadályozza meg a rallyban :D

meg Obama is megígérte hogy csökkentik a hiányt. úgyhogy nincs itt semmiféle gond.

2011. 02. 13. 11:24:00(N…

#351555 Sumér harcos

2011. 02. 13. 11:24:00(NAPI)

Nincs megállás, bedőlt még négy bank

Folytatódik az amerikai bankpiac tisztulása, a hétvégén négy bankra került lakat az Egyesült Államokban, így az idén már 18 hitelintézet húzta le a rolót. A szövetségi betétbiztosítónak a négy friss bukás 144,9 millió dollárjába kerül.