Ó! Nem is láttam még, mióta vagy házmester? :)
hmmm
ma is volt?
Napjában egyre többször jön elő ez a hiba.
"Internal Server Error"
És míg bejön az oldal ,az kész horror.:)
köszi
Nem tudom csak nekem jelenik-e meg igy (XP + Ie7), de a Google reklam ablak a "valasz erre" floating box FOLOTT jelenik meg, ezert az elozmeny hozzaszolas nem lathato, a mellekelt kep szerint.
Bocs ha volt mar 15x, visszaolvastam par oldalt , azok kozott a hozzaszolasok kozt nem volt. :P
nem rossz, nem rossz, bár szerintem Herceg erre nem úgy fog válaszolni, hogy: Sir, yes sir!
Herceg,
Ezen a kereső funkción sürgősen változtatni kellene, mert így nem lehet benne normálisan keresni.
Pl. valaki kérdezte, hogy írtam-e arról, hogy a gyerekes családoknak legyen-e anno több szavazati joga.
Én úgy emlékszem írtam anno valami hasonlót, de nem tudom, hogy a Magyarország vagy a politika totyikba, és ha a Mo. topikban rászűrök a hsz-eimre, akkor több, mint 800 hozzászólást kellene végigmazsoláznom.
Ha meg úgy próbálok keresni, hogy beírom, hogy gyerek vagy szavazat (az összes hsz között), akkor meg még többet....
Tehát azonnal be fejleszteni kellene egy olyan szűrőt, ahol be lehetne állítani , hogy egy adott szót, vagy kifejezést keresek, és ki lehessen választani , hogy melyik topik(ok)ban, mikori beírások és mely szerző(k) beírásai között akarom keresni!
Persze ezek a szűrések mind logikai kapcsolatokban állnának egymással.
Feladat kiadva!
nincsennek, mert jogi fenyegetést kapott az oldal
Mostanában tényleg nincsenek a valós idejű adatok az oldalon, vagy a felhasználóban van a hiba ha én nem találom?
megvan, bármikor vissza lehet állni rá.
így volt a legegyszerűbb átállni :)
Megint volt egy kis hiba pár percig.
Főnök! stockland.hu címen jön be most az oldal. Csak nem eltűnik a yard a végéről? :)
Itt rögrön a beírás felett ez van:
Kedvencekhez (éresítés új hozzászólásokról)
hiányzik egy t az értesítés szóból!!!!
Hátezmeg meg hogy ikresedett be?