jól beetették a népet ezzel a Mubarak dumával..
mi lesz akkor?
Csak nem a stoklandos buli miatt les szakadás...))
18-ára gyúrnak a fiúk, érdekes nap lesz az onnan induló szakadással:)
ígéretes
a németek meg már a jövő heti emelkedést is megcsinálták az este.
az egyik legátfogóbb, a russell2000 mindenképpen pluszban zár, a többiekkel még bohóckodnak...
Kiderül, azon én is meglepődnék, ha legalább 5%-ot nem esnének hamarosan, minél inkább felhúzzák annál jobban megnő az esélye. :)
Nekem nincs most semmi shortom, de figyelem ezzel a szemmel is.
Pont ez lehet a szépsége. :) úgy érzem innen tudom kezelni a szituációt 2-3%-kal magasabban is, pozit is építhet aki akar, nem kell ajtóstul rontani a házba. de szép lenne egy napi mines zárás, márcsak azért is mert mindenki felrántásokkal álmodik már..
Hasonlóan tavalyi esésekhez, ott is ritka volt ami sokáig tartott, gyors, de néha elég nagy.
Benne lehet, de, hogy épp innen , és most, az kérdés.
Úgy gondolom ez a meredekségű emelkedés nem folytatódhat, ha igen, akkor március elejére 1400 alatt leszünk kicsivel.. el van altatva a nép szerintem, varázspor a szemekben. Egy tisztító esés mellesleg rengeteg shortot tenne magáévá, majd kihúzzák mondjuk 1220ról 1350-ig 5-6hét alatt.. és úgy gondolom, hogy hirtelen lesz és kegyetlen, amolyan kellemes visszateszt nélküli. A fergeteges fórumhangulat óta short vagyok.
Esni lehetne, de 1040 óta kb max 1 hetes pár %-os korrekcióra futotta nekik. Amit utána 1-2 nap alatt megvettek, és jöttek 300 pontot, majdnem 30%-ot.
Lehetne egy tisztító esés, beletetted a bogarat a fejembe a múltkor mikor erről beszéltünk. De ugyanennyi erővel el tudom azt is képzelni, hogy így araszolnak még 5-10%-ot fel 3 hónapon keresztül.
Federal Budget Balance
[Open Detail]
-49.8B
-69.5B
-78.1B
én a nasdaq 100 al kereskedek, nálam a charton 2007 csúcsa 2240 volt, most 2365. utoljára ezen a szinten 2001 februárjában volt...
Mi a blogod elérhetősége?
2007-ben magasabban volt, ezzel a 10éves csúccsal cikkek példálóztak. de a lényeg ettől ugyanaz persze. Amúgy szerintem ez a volatilitás, csak a medve dübörgése a távolból. shortokat 1330nál félteném csak. akár -1,5%-os napunk is lehet szerintem. sorozatos napi zöld gyertyákkal is lehet esni.