Eddig is az voltál, nem vagy lefokozva. :-)
ott a jel 80 ft-on.. 55 ft lesz.... :)
/bocs, Luigi /
Na már le is fokozott erre a beírásra, már csak "Tag" vagyok, tegnap még "VIP" voltam :D
Herceget lehet, hogy beavatta, honnan tudjuk, hogy nem? :)))
No, ez 60 -ig megint nem áll meg ...
Herceg a riport után feltehette volna a kérdést a kopasznak hogy, tudjuk ez ami itt elhangzott az a hazugság , az igazságra lennénk kíváncsiak, nem avatna bele minket is ?:))
jól mondod,mert utánna pár hónapra beírt a brifko ismételten,és utánna nem volt semmi
lehet,h csak véltelen műve volt az első emelkedés
egyszer volt budán kutyavásár :)
anno még 2009ben akinek volt eco rv-e mehetett a szigetre és belső infókat kaphattak (vagy sugallhatták), mert egy pár ember titoktartásra hivatkozva mondta, hogy vásárolni kell, de azt már nem, hogy miért... vették is rendesen (elvileg ha egy parányit is hinni lehet a pf fórumozóinak)
egyszer bejött neki a beszólás még a pf-en,utánna emelkedés volt
Kíváncsi leszek, hogy a pénztárca megint látta a jövőt előre vagy csak véletlen egybeesés volt. :)
ez is logikus lehetne, hiszen aki akart az már beszállt, a baloldal médiabirodalma lesz, és mint médiabázis jobb, ha nincs szem előtt.... a mutyi is könnyebb ha nem kell küzdeni a transzparenciával....
off: közben a ricsi is szépen csúszik lefelé...
Célszerű résen lenni, de el nem tudom képzelni, hogy milyen hír jönne, amitől akár 270-ig elmenne innen 84-ről, ha csak nem egy felvásárlási ajánlat, amit kompletten a cégre tett valaki.
"előzmény (#128398: marslako2) | válasz erre | Ma, 10:07
ennél a részvénynél többet ér a wc papir amivel a seggemet kitörlöm
recluse82"
:D
ugye... nekem is ez rémlik... és próbálják lefelé nyomni, kevés pénzzel megy is, ma is 3 ft-ot sikerült esni, aztán be is álltak gyorsan 30-40k-val 85-re eladónak... nem tudom, lehet rosszul érzem, de gyanús.....
és ha ma az otp-vel megnézetik az 5600 alatti szintet, akkor szerintem az eco-n is dobnak még 2-3 ft-ot a pánik kedvéért....
Jól emlékszel. Régebben volt egy beírása, ami után megindult pár nappal később. Ettől független azért óvatosan. Egyszer sem biztos, hogy ezúttal is bejön.
(#128402) Re: Econet interjú Balázs Csabával
Értékelés: 0
előzmény (#128399: recluse82) | válasz erre | Ma, 10:27
Felesleges ilyen szavakat használni,hétfőtöl ugyis mindenki ecot szeretne vásárolni március elejére akár 270 ft is lehet a papir.
brifko
na, erre kíváncsi leszek...
mintha régebben is írt volna ez a nick.