Pedig S&Pben is ott a fej-váll letörés, amit reggel mondtam :))
annyi shortom van alatta, hogy elfogyott a szabad margin, de a célárral pluszba kerülök :)
Pedig S&Pben is ott a fej-váll letörés, amit reggel mondtam :))
annyi shortom van alatta, hogy elfogyott a szabad margin, de a célárral pluszba kerülök :)
Csúful a helyzet, most örülök igazán a kiütésnek:-)
Senki nem akarja adni, nem is értem, komolyan mondom. Pedig 900-as KT kínálja magát arbitrázsra.
A 860-as shortom megvan, és jól érzi magát, a másikat tegnap elvették, és most 300-on nyitottam újra. Normál KT-nál már 23K-n zárnám a felét, másik felén stop 0 körül, és már meg is lennék nyugodva:)
Ott vennél? :D 900 pont jelenleg...
KT 860 pont, és itt vagyunk a támaszon...lejjebb a 23.100 is támasz.
SP esik..szerintem mindjárt megöntik a hatit megint.
OTP egyelőre még semmi erőt nem mutat....SP futures talán picit megállt az esésben ?
A 2. vari tökre bejött:
Pardon, ez a 2/a vari
A rosszabbnak még esni kell 300 pontot.
Nekem sajna 23700 a legteteje, de azert annak is nagyon orulok most, ha mar vegig shortoltam a januari emelkedest :)
Gondolom most estünk,esünk 3 napig,vhol megállunk és még külföld korizik addig mi egy helyben állunk és ha lesz további felfelé akkor megyünk egy kört velük..ez csak tipp,majd meglássuk hogy lesz :D
én is a forgalmat keveslem az esésben....még nem hiszik el hogy vége az emelkedő trend -nek ?
akkor viszont...ha a futuresok felfelé indulnak, azonnal zárni kellene a shortokat, vagy venni kis longot.
200 napos hol van hatiban ?
Hatiban 10 órára meg is lett a napi átlagos forgalom 90%-a. :O
Vajon a forgalom tori az eso trendet? A 23200 eleg eros tamasz kene legyen legalabb egy ideig.
Pont mondani akartam, Én papírkutya voltam és kivágtam a shortjaimat 23200 alatt piacin.
Majdnem teljes testtel kivan Bollból,holnapra lehet tréfás visszajövetel,Rg is hasonló...kori lehet belefér lassacskán.