Már le kellett fizetni a marketwatch-ot hogy gerjesszen már legalább egy 0,3-as minuszt, mert nem akarnak mindent éves csúcson venni. :)
Már le kellett fizetni a marketwatch-ot hogy gerjesszen már legalább egy 0,3-as minuszt, mert nem akarnak mindent éves csúcson venni. :)
Hát már hamarosan lesz autóm. Ha munkahelyem is lesz akkor mégjobb.
Egyelőre a T72-est nézegetem... :)
Nekem megérné, itt olyan csöndben vagy, azt sem tudom, mikor és hol eszünk legközelebb sajtot :D
nem mondod ,ezt én sem tudtam:))
Bocs, vagy két hete irtam, hogy összedobjuk neked. :D
A többit a blogomban.. :D
Amióta belevettem azóta indult el a korrekció :DD
Tessék gratulálni... :)
Peter Schiff beszélget Peter Wallisonnal, a Financial Crisis Inquiry Commission egyik tagjával a bizottság munkájáról.
Hát ez csak viszonyítás kérdése, hogy ki mitől elégül ki...:-) Pl. ugye mennyire más az 1 perc hossza, ha a Wc ajtajának külső vagy belső felén áll az ember...
Németeket már csak elvből sem shortolok...:-) Hát akkor kit longolhatnék?
Meggyőződésem, hogy aki sokat nyúlt nagyon mellé, és ennek ellenére itt van és csinálja.. na abból lesz a legjobb kereskedő... lefogadom egy gombóc fagyiban, hogy Matgab Úr egyenlege tavaly például már kielégítően alakulhatott, az idei kitűnő év lesz, higgye el nekem. :)
longra biztassad TE!
Ha shortolni kezdi a daxot, 8030-ig meg se áll...
jó hogy nem zártam ma a shortjaimat...éreztem hogy ezek BÉT zárás után fognak megzuhanni
ha igy marad, meg a magas KT miatt...holnap kinyitunk 23.300 on.
lehet, hogy a bux-nak már zsepivel integethet, de dax shortra még most is tökéletes setup van kedves Matgab.. sőt sp- sem késő.
Bernake aggódik a munkanélküliség miatt, de szerintem csak azért, mert már nem ő hamisítja az adatokat személy szerint.. Egyébként az elmúlt 4hónap volatilitása elaltatta a szereplőket.. Pedig ugyanez a piac 2010-ben nem egy, nem kettő 5-12%-os esést produkált 7-15 kereskedési nap alatt, ráadásul úgy, hogy előtte már rózsaszínre festették a nyse épületét..
még jó hogy lezártam a longom, kár hogy nem shortolok (BUX-ra vonatkozólag)
No fene, meg sem akarják próbálni visszahúzni? nem szép, nagyon nem szép dolog ez... Remélem Berni papa nem adta ki a short parancsot...
akkor kezdődjön a csapkodás:)