Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#350458 wizes Előzmény: #350453

Most nézem, nagyon nem aktuális, mintha esegetne tovább hajnali kb 6h-tól.

??

Pedig .... be szép lenne!

tÚL MAGASAN VAN külföld, estünk ha felmentek és esünk ha lemennek.

:((

#350454 Davenport Előzmény: #350453

"A januári államháztartási hiány váratlanul magasan alakulásában szerepet játszott, hogy tavalyi kiadásokat az év elején utaltak el."

Ez némi magyarázatot ad a kellemetlen számokra.?

#350453 Davenport Előzmény: #350451

Nekem tetszik.:)

Elvileg ma emelkednünk kellene.

Már csak az a kérdés, hogy a tegnapi zárás utáni kellemetlen hírt a piac már beárazta e?

"Lesújtó londoni vélemények jöttek: kiábrándítóak az adatok"

#350439 akpo7 Előzmény: #350328

Akkor mar lehet venni is. :)

Ha a prompton nem esik el a 22.5, 23.2-nel zarnek shortot es probalnek forditani longba. Mivel a MOL es a Richter rosszul nez ki, nagy sulyuk miatt van benne kockazat...

#350394 BudFox Előzmény: #350356

sejtettem hogy sumákolnak megint valamit....felháborító azért hogy a fontos dolgokat nem nyitvatartási időben teszik közzé...ezt pl. világszerte büntetni kéne...

mindegy...jó hogy majdnem full shortban vagyok :-)

#350382 matgab Előzmény: #350352

Ricsikém,

Hogyan teljesülhetett volna a te 24.400-as eladásod, amikor ott álltam alattad 24.399-en...

Persze, hogy addig nem jött fel! :-)

lezártam az egy hete indított longomat (23.380-23.510). Most már nem is idegesít, hogy csak 10k longom volt...Azért 24k felett szídtam magam, hogy nyuszi voltam...Megnyugodott a lelkem, és végül mégiscsak ez a lényeg, nem?

Röhej ez az egész tőzsde...A londoniak egyik héten úgy nyilatkoznak, hogy Magyaro. **** jó, a legjobb, a non plus ultra, erre a következő héten, mintha az előző hét nem is létezett volna soha, benyomják , hogy Mo. mekkora xar helyzetben van....

Mondjuk így könnyű pénzt csinálni...Ha adni akarok, akkor feldumálom, megnyitom a shortokat és utána bedobom, hogy mindjárt meghalnak és röhögök a luxus yachtomon valahol Phuket mellett...

A radio italiat szoktam mostanában hallgatni, nagyon jó zenéket nyomatnak rajta...

Mostanában a leggyakoribb szó a zeneszámokban a paura (félelem) és a giungere (utolér, lesújt)...

#350356 Hathor Előzmény: #350354

17.04re tartalékolták a hírt:

Lesújtó londoni vélemények jöttek: kiábrándítóak az adatok

Egyértelműen negatívan értékelik a januári magyar államháztartási adatokat a londoni elemzőházak, ami azért is intő jel, hiszen az elmúlt hetekben rendkívül optimista véleményen voltak Magyarországról. Különösen negatív fejlemény megítélésük szerint, hogy már az év első hónapjában teljesült az egész éves deficitterv 18%-a, és a kiadási oldalon sem túl biztató folyamatok indultak el. A külföldi szakértők ugyanakkor azt is megjegyzik, hogy egy hónap adataiból még korai lenne messzemenő következtetéseket levonni, ám a friss számok is alátámasztják a februárra tervezett kormányzati csomag szükségességét.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/lesujto_londoni_velemenyek_jottek_kiabranditoak_az_adatok.145185.html

#350354 BudFox Előzmény: #350351

azért igy is napi minimumra ültették..

KT szép magas igy is...short még tartva.

sziasztok

#350341 Ricsi Előzmény: #350336

Ezért kell több adaggal játszani, tőlem is elvették az egyiket, de a másik még megvan. És megvannak a 22500-as és 22K-s shortok is, hogy Hathor-t ne zavarjam be :D