86-nak majdnem nyekk.
Bűvészkedés. :)
Állítólag nyártól a Fővárosi Nagycirkuszban fognak fellépni ezzel a számmal. :D
Köszönöm szépen a válaszokat!Az interjúban elhangzott érvek mellett, még mi indokolhatja a névérték emelést?
1 db ecoval nem tudnak mit kezdeni, mert névérték emelésnél abból 0,1 lenne:-) Minimum 10 db-od kell legyen most és abból lesz 1, aminek a névértéke 1000,-Ft lesz. Ha az árfolyam 86 Ft-on zár emelés előtt (akkor még 10 db van), akkor emelés után 860 Ft-ot fog érni és 1 db-od lesz.
Ha nem jól mondom nyugodtan javítsatok ki:))
Köszi Sly :-)
Végre, komoly befektetőknek készítik elő a terepet. Bár a S.L.Y.-os interjiú szerint , igen megnőtt azoknak a száma december környékén. De az is lehet, hogy ők kérték ezt. Fene egye meg, hogy mindent úgy kell kifilózni :-)
Bizony JP, febr. 28-án lesz egy rendkívüli közgyűlés, melyen napirendi pont a névértékváltoztatás 100-ról 1000 Ft-ra, kiszűrendő a forintozó spekiket. :-))
Kerikomám,annyira nem vagyok képben... nem olvasok híreket.
Névérték emelés jön? húha...
Ha duplázás nem is, de minimum egy 100-ig történő felhúzás benne van jó eséllyel szvsz.
Elég ciki lenne úgy indítani új néven a céget, hogy 1000 a névérték, de a papír ára valahol 700-800 között vergődik.
Itt a 8-ról való duplázásra gondolsz?
Ha van 100 db 100-as névértékű részvényed, ami most épp 87 Ft/db áron forog, emelés után lesz 10 db 1000 Ft-os névértékű 870 Ft-os árfolyamon.
Sziasztok! Nem teljesen értem a névérték emelés folyamatát! Pl. ma van 1 db eco részvényem 100 HUF névértéken 86HUf beker árral milyen lehetőségek vannak a névértékemelés után? tuti ez a névérték emelés?
Arra én is számítok, és nem is kevésre. Olyan phylhez hasonlót szertnék :)
Passz.
Azért én a névérték emelés idejére várok némi árfolyam mutyit felfelé.
Honnan veszed, hogy 5 nap után oda teszik, ahová akarják?
Ha 100 Ft-on zár és névérték növelés van, akkor elvileg 1000 körül kéne nyitnia.
Phyl annak idején 14 Ft-on fejezte be 2009.08.12-én, majd 2 héttel később, 2009.08.25-én 128 Ft-on folytatta. Tehát, 2 hétig volt felfüggesztve.
Valahol hallottam vagy valaki írta a pf-en és ez szállóigémmé vált,:) vagyis 5 nap felfüggesztés után oda tehetik az árat ahová akarják . Ennek vannak szabályai ?a felfüggesztés miértjére gondolok?:)