Na látom gyors kereskedés volt részemről a mai is. Szépen kiütöttek, míg nem volt netem. Nyugatra rá fér egy korrekció, keresem a short pozit.
Na látom gyors kereskedés volt részemről a mai is. Szépen kiütöttek, míg nem volt netem. Nyugatra rá fér egy korrekció, keresem a short pozit.
Például én venném, többször nem okéztam le 490től a vételt, lassan nem is jut. 540en vagyunk.
Sajnos el kell mennem 15.00óráig.
Már új képet fel sem rakom naposon változtattam csatornát annak alján vagyunk a 100as mozgóval :))
Azért komolyan érdekelne, hogy ilyen hangulat és KT mellett ki lát benne fantáziát? Mármint kik veszik?
Ebédelnek a brokik londonban. Tavaly voltam ott, ebédeltem velük, érdekes figurákat láttam:)
Ez suttyó Bux megint próbál fordulni 22500-ról, Kt egekben.
Kedves Bud!
Mi az elsődleges célárad shortban?
köszi, igen, látom...két mozgó átlag is van ott...elsőre nem tudott alatta maradni...kérdés : hogyan reagálnak rá a külföldiek ? lesz -e tényleg leminősítés ?
szépen alakul
Napos bux kép..
100napos mozgó fölött megálltunk 50ponttal, mint múltkor. Kérdés meddig ostromoljuk.
ezeket a mozgókat
a rés betöltve...
azért szerintem 23500 -at meg akarják tartani záróra...ha más rossz dolog nem jön a világból..
Én is folymatosan azt hiszem, hogy valamiről pattan, de megmondom őszintén, mintz mondtam, nekem minél lejjebbről pattan, annál jobb.. ha 10Król pattan az a legjobb 10xes áttéttel féláron venni remek befektetés, de akár 5000ponttal lejjebb is, ha megindulna fel, de ez mindenkinek jó így is, úgy is, csak annak nem, aki tartogatja a longot.
12:31 -es hír :
"Egyre jobb a hangulat Európában"
hiába...ezek a cikkírók aztán értik a dolgukat.
Betoltottuk a BUX hatiban a rest, megszunt a sziget, BUX prompt majdnem elerte a 200 napos atlagot. Innen azert azt gondolom pattannia kellene fel.
Vszeg a 23500 as támaszt akartad megvenni,ami akár meg is lehet nap végére...
Na tegnap és ma kaptatok egy jó kis korrekciót. Most már mehetnénk kicsit vissza fel.
Mi folyik itt ? :d
két embert kiszolgálok sütivel, erre jól megborították megint... .-))
mondtam hogy megborítják.
Na ma végre "rendes tőzsdéshez" méltóan rossz irányba nyitottam pozit. 23600-nál long. Stop 23400.
Ejnye! :) Csak tudnám miért nyitottam 23600-on?? Hangyaf...nyi gyertyák. Bár mint az RSI mind a Stochastic
inkább mutatott trendfordulást mint további esést mint a kavics. De azért örülök! :)