Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#350138 Hathor Előzmény: #350133

Ilyen szép lecsorgatós esést csinálni valami hihetetlen. Semmi kapkodás.. az embert azt hiszi itt mindjárt fordul, de nem :)

eladói oldal meg üres hatiban.

Olvastad reggel a vízözönös hszm ami neked szólt?

#350135 BudFox Előzmény: #350132

Na , jah...Egon is tőled koppintja az elemzéseit :DD

viccet félretéve...a brókeremnek említettek a fórumot...még csak nem is hallott róla...de más sem....mert ők nem ezzel vannak elfoglalva, hanem a telefonokat kapkodják fel egész nap, meg szólnak az ügyfelüknek ha elérik -ezt - meg ezt az árfolyamot az OTP -ben..stb...ez egész idejüket elfoglalja...

Az meg hogy merre fog menni az árfolyam nem is érdekli őket, meg halvány fingjuk nincsen róla...

#350132 Hathor Előzmény: #350125

Én sem hiszek ebben a stop beírásban. Nem tudom mennyi kontija van wizesnek, de tegyük 10-50közé. Most mit számít 50Konti stop 570en? 200as pak repült az előbb is, mindenhol lehet adni venni 10-50darabot, 450ig leszúrnak és annyi stopot szednek ki, amennyit akarnak

#350128 BudFox Előzmény: #350124

KT 865 pont...

már régen 23.450-23500 on kéne lennünk...

inen borítanak mindjárt.

#350127 Ricsi Előzmény: #350125

A nagyok mind...

Egyébként én azt hiszem, azért kapkodják ki a stopjaitokat, mert mindenféle vicces rajzok alapján teszitek oda, és más is pont ilyet rajzol. És ezt tudják a nagyok is, és bizony kihasználják. Én akármikor beírhatom a szintjeimet, sosem történnek velem ilyenek, kivéve tegnap, amikor 24 400-on akartam adni, és 24 397 volt a teteje. De nem gondolom, hogy miattam :D

#350126 Hathor Előzmény: #350123

Én továbbra is hiszek ennek ellenére benne.

Két variáció mindig van. Vagy fel, vagy le, ehhez nem kell TA, de ha lefele megy hova várod, ahhoz kell, hol lehet megálló kell. Miért nézzük a támaszokat, ha nem működik TA? Miért nézzük a csúcsokat, ha nem működik TA, miért nézzük a 200napos mozgót? Miért törik az ék? Más kérdés, ahogy banyaiz írja, hogy likvidnek kell lenni hozzá, és forgalom kell, hogy megcsináld. más kérdés, hogy BÉT egy szutyok.

Ja BÉT.., keresek egy hírt rá, mert nem akarok hülyeséget mondani, így megkeresem a hírt rá..

TA-ban mindig vannak variációk, ezért nem kell elvetni TAt.

#350125 BudFox Előzmény: #350107

ez csak ilyen összeesküvés elmélet szerintem....hány nagybefektető figyeli szerinted a stocklandot ?

#350123 Ricsi Előzmény: #350120

Az első mondatod annyira jellemző a chartokra, ezért nem hiszek bennük :D

#350120 Hathor Előzmény: #350115

Van mindenféle chartom, attól függ kinek mi kell.

Van ez a hetes chart. Kés csatit most ne nézzük, nincs jelentősége.

Nézem, hogy pontos a 25.700as csúcsról jövő leszorítót teszteltük vissza, valamint a 23Ks szintet, ami kitörési szint volt. Még nem temetem az árfolyamot. Hetesen 50hetes mozgóátlag a vízválasztó nálam!

http://postimage.org/image/36gq88yqs/

Bekarikázva a többször jelzett 61.8as fibo szintről fordulás is.

#350118 wizes Előzmény: #350107

Ezt csak most vettem észre, ok.

Köszi!

Ganyékok!

Akkor ezt kivettem és mentális lesz!

#350117 wizes Előzmény: #350115

Randiban 5 pötty a ktg, ezért vagyok dühös magamra, mexoktam a netbrokit a maga 20 pontjával, -ez negyede,- tehát jóval szűkebb Stopot -t lehet sztem használni.

#350112 Hathor Előzmény: #350101

Pontosabban hármas mozgó alatt, de az félúton van csúcs, alj között a sávban.

azért valami napos képet felrakok.

alsó csatorna aljat nem kérem cikizni, nem kell nézni, akinek nem tetszik, saját vonal, csak úgy, a felsőre párhuzamot keresve, de egyiknek sincs jelentősége most.

http://postimage.org/image/36edvu9k4/