irjál be 12.500-at stop szintnek.. (csak előtte arra fordulunk...)
irjál be 12.500-at stop szintnek.. (csak előtte arra fordulunk...)
Sose írd be, hogy hol van a stopod, mert kiveszik a figyelők:((
Még arra nincs mit rajzolni szerintem.
200napos szignifikáns letörés lenne megerősítés.
Gyanús ez a 23500előtti pihi. 650es trendalajat nem kapkodják fel egyelőre.
Mi vihet ma fel??
nem tudom, csak gondolkodom. Stopot rakjál azért be 23500alá, innen ne égess már tovább, utána ha jön fel visszaveszed ugyanott max.
KT még mindig elég magas... és ha USA ma esik végre akkor itt törik az emelkedő trend...valami rajzolhatnál eső trendre is..mik a kilátások.
Bindíg akkor buktázom, amikor elválunk.
De akkor beleadok anyait-apait!
o)
Én megvárom a következő emelkedés mértékét, ha kicsi short :)
csúnya hát, aBét mindig is fertőzött, kíváncsi leszek mikor jön el egy több éves emelkedő, beülős szakasz.
Fitch jelezte, és 650 az emelkedő trend alja mint írtam :)
OTP viszont 850alatt. Én akár pozival, akár pozi nélkül örülök, ha esünk, mind longosnak jó az olcsóbb ár, mind shortosnak az esés nyereménye, ameddigre konszolidál a piac, át lehet gondolni merre az arra.
Ezt mondtam Banyaiznak este, nem is néztem egont ma sem, de tudtam, hogy ezt írja, már estére beírtam előre :)
és úgynézem 23.640 - 23.650 a fontos szint..ha ez alatt tudunk maradni akkor szerintem lesz még további esés.
Bár Orbán Viktor beszéde sem bűvölte el a külföldieket, azok meg ugyebár félnek emiatt a külföldi leminősítésektől.
bár egyik meg jelezte hogy konkrétan még nincs nyomás az azonnali leminősítéssel..
érdekes a helyzet...feszült.
még lemehetünk 23500 ig. ha lemegyünk23.489 ig akkor megszűnik a sziget, nagyon erős negatív jelzés...
viszont elemzőnk felfelé várja 24.200 ig akár. mivel az A pont kijelölésre került.
kér, hogy tegnap és pénteken nem nagyon tudtam kereskedni, illetv egyáltalán nem.
o)
Láttam, nem emx, ezekxerint ez oktatófilm, előkeresem valmék torrenten és beiktatom .
;>))
200 napost megnezhetne a prompt, de hogy amellett a kt-t hova rakjak...
Most meg **** magas igy en a hatit varom lejjebb kb. 500-ig, de a kulfoldi hatas "megnyugtathatja" itt is.