Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: hj

#349848 Margaretta Előzmény: #349839

Hát, talán addig mostanában nem megy le... A 22300-as résbetöltésről gondolkodni is ebben a happy világban elég merész. Dehát a rések arra valók, hogy betöltődjenek...

#349847 Hathor Előzmény: #349835

Nem láttam ezt a slingshotos hsz-ed, ha látsz majd szólj előre, megnézem majd szívesen.

#349843 BudFox Előzmény: #349839

ezt nemnagyon :-)

viszont nem voltam ma gép előtt reggel..pedig ha itt lettem volna tuti hogy onnan indítottam volna már a shortokat.

#349839 Benjoe Előzmény: #349836

Érzem a bőrömön én is. Nekem van 1 k shortom 21300 környékéről is. Tud valaki űberelni?

Re: nincs cím

#349837 Benjoe Előzmény: #349808

Már ez a csatorna is olyan meredeken emelkedik, hogy ha ebből még felfelé tör ki, az 90 fokos emelkedés lesz, tehát függőleges. Mondjuk, ha lehetne olyan, akkor a mi buxunk ennél is nagyobb emelkedést produkálna, mondjuk 100 fokosat. :) Csak akkor visszafordulna a chart.

Vagy az idő? Lehet feltalálom az időutazást? :)

#349835 Margaretta Előzmény: #349828

Talán túl rövid idejű volt és az még nem meghatározó. Az igazi naposon/óráson nézve és legalább 5-6 napig tartson. Akkor jön a maci.

Volt ilyen 01.18-tól óráson a hatinál 01.25-ig, sőt 27-ig, aztán szépen be is konyult.. Azt akkoriban meg is játszottam, még páran szurkoltak is itt a fúrumon.

Ezután túl hamar indítottam a következő shortot, most abban üldögélek minimális nyerővel... (így jártam)

#349832 Hathor Előzmény: #349821

Igen, én is azt látom, azért mondtam, hogy trend szerint még nem short.

Elliottott keresem emelkedés kezdete óta, de sosem találtam meg 3-4-5pontot, de ahogy írtad egont, akkor megnéztem, látom Ő úgy gondolja. Nem tudom, hogy a piac Őt követi-e, mert már mindenre rá lehet fogni a pontokat, nekem már majd két hete vége volt, de akkor rosszul nézhettem a pontokat, erre már rájöttem akkor, mert csak fel, csak fel, de hogy miért így vannak kijelőlve a pontok még mindig nem egyértelmű, de fogjuk rá, amennyiben 5ös pontot csináltuk, akkor most A, majd B.fel, utána C le.

#349828 Hathor Előzmény: #349820

Nem tudom ezt sem érzem át..

lehetséges..

én a napos divergenciámat gondolom annak, indikátor esett, majd az árfolyam később tört le a bux grafikonomon..

Itt azt látom, hogy indikátor emelkedőben, árfolyam esésben, majd tovább esik az árfolyam..

nem látom át a bearish jelleget, de lehet.

#349827 Margaretta Előzmény: #349823

Itt vagyok én is :) Ügyeletes shortspeki :)

21-étől naposon enyhe rsi divergencia van az otinál,molnál,buxnál, hatinál. Sőt a buxnál és a molnál macd is.

#349823 matgab Előzmény: #349816

Bazz, erre kell, hogy hazaérjek?? Godoltam, hogy esés lesz, csak nem voltam reggel óta gépközelben. Arra gondoltam, reggel, hogy annyira bekapcsolom a gépet, hogy beadjam a piaci áron történő eladást, mert tegnap délutánra vonatkozó 24.399-es megbízásom már nem teljesült...

Annyira elkezdte mindenki mondogatni a 30k-s buxot, hogy tudtam, hogy lecsapják.

GRRRR.

Most viszont erősödik a tanácstalanok és a shortspekulálók hangja...Che cosa faccio??

#349821 BudFox Előzmény: #349816

Jóm de az is még csak egy alacsonyabb szögű emelkedő csatorna.

Mikor vált vajon át eső csatornába ?