igen ezt én is beraktam stochasticcal, abban nekem gigább..
Itt van a divergenciás hsz-emhez a másik kép
http://kepfeltoltes.hu/view/110208/BUX1112_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/110208/BUX111260_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Itt van, akkor nem tettem fel. Igazad van, hogy rámpirítottál
Hát, talán addig mostanában nem megy le... A 22300-as résbetöltésről gondolkodni is ebben a happy világban elég merész. Dehát a rések arra valók, hogy betöltődjenek...
Nem láttam ezt a slingshotos hsz-ed, ha látsz majd szólj előre, megnézem majd szívesen.
Ha bírnék 1k shortot 21350-ről, hidd el sokkal nagyobb pofám lenne. :)
Csak 1 konti.
ezt nemnagyon :-)
viszont nem voltam ma gép előtt reggel..pedig ha itt lettem volna tuti hogy onnan indítottam volna már a shortokat.
1 konti, vagy 1 K?, mert akkor Hathort is lefölözöd, csak lyonellt nem:))
Érzem a bőrömön én is. Nekem van 1 k shortom 21300 környékéről is. Tud valaki űberelni?
Már ez a csatorna is olyan meredeken emelkedik, hogy ha ebből még felfelé tör ki, az 90 fokos emelkedés lesz, tehát függőleges. Mondjuk, ha lehetne olyan, akkor a mi buxunk ennél is nagyobb emelkedést produkálna, mondjuk 100 fokosat. :) Csak akkor visszafordulna a chart.
Vagy az idő? Lehet feltalálom az időutazást? :)
még innen lefele kéne menni 300 pontot legalább..túl sok volt az emelekdés.
Talán túl rövid idejű volt és az még nem meghatározó. Az igazi naposon/óráson nézve és legalább 5-6 napig tartson. Akkor jön a maci.
Volt ilyen 01.18-tól óráson a hatinál 01.25-ig, sőt 27-ig, aztán szépen be is konyult.. Azt akkoriban meg is játszottam, még páran szurkoltak is itt a fúrumon.
Ezután túl hamar indítottam a következő shortot, most abban üldögélek minimális nyerővel... (így jártam)
Igen, én is azt látom, azért mondtam, hogy trend szerint még nem short.
Elliottott keresem emelkedés kezdete óta, de sosem találtam meg 3-4-5pontot, de ahogy írtad egont, akkor megnéztem, látom Ő úgy gondolja. Nem tudom, hogy a piac Őt követi-e, mert már mindenre rá lehet fogni a pontokat, nekem már majd két hete vége volt, de akkor rosszul nézhettem a pontokat, erre már rájöttem akkor, mert csak fel, csak fel, de hogy miért így vannak kijelőlve a pontok még mindig nem egyértelmű, de fogjuk rá, amennyiben 5ös pontot csináltuk, akkor most A, majd B.fel, utána C le.
Nem tudom ezt sem érzem át..
lehetséges..
én a napos divergenciámat gondolom annak, indikátor esett, majd az árfolyam később tört le a bux grafikonomon..
Itt azt látom, hogy indikátor emelkedőben, árfolyam esésben, majd tovább esik az árfolyam..
nem látom át a bearish jelleget, de lehet.
Itt vagyok én is :) Ügyeletes shortspeki :)
21-étől naposon enyhe rsi divergencia van az otinál,molnál,buxnál, hatinál. Sőt a buxnál és a molnál macd is.
Bazz, erre kell, hogy hazaérjek?? Godoltam, hogy esés lesz, csak nem voltam reggel óta gépközelben. Arra gondoltam, reggel, hogy annyira bekapcsolom a gépet, hogy beadjam a piaci áron történő eladást, mert tegnap délutánra vonatkozó 24.399-es megbízásom már nem teljesült...
Annyira elkezdte mindenki mondogatni a 30k-s buxot, hogy tudtam, hogy lecsapják.
GRRRR.
Most viszont erősödik a tanácstalanok és a shortspekulálók hangja...Che cosa faccio??
Engem nagyon húznak a mélybe a 23500-nál, a 23100-nál és a 22320-nál lévő rések :)