Megelőzöm Budfoxot, ennek már esnie kéne régen. :)
Kíváncsi vagyok a napos gyertyákra majd...Rg nagyon erős támaszt tört le,Otiban is nagy forgalom van,feketében ez erős lesz ha így marad....TA szerint is itt kemény a dijó felfelé és 10.02 hír is elég rossz az országra nézve akármilyen szép terveket vázolnak is fel,a valóság most mást mutat.
gyönyörű a tőzsdepszichó..
emberek keresik a bölcsek kövét.. valami fogódzót...mire lépni mernek már lekéstek..az keres aki irányba áll... kilátszanak a pozik..sokaknak megrágta a lelkét az élet..nem mernek hinni..semmiben..vagy csak a rosszban
erősebb kezdésre, réssel fel nyitásra számítottam. sok lesz a meló, úh hatiban zártam a longot.
Richter letörte a 42es támaszt egyelőre, MOL nem bírt a 23K ellenállással, OTP 6000megfogta egyelőre az árfolyamot, telcsi? arra nem sokan kíváncsiak.
Buxban az esés 61.8%os fiboja alatt újra.
FHB rallyzik
Ricsi kivágott a stop Richterből? 37Kfelé mehet, ha nem zár vissza fel.
Már 4 milliárd körüli a forgalom, és nem ment át vele a 6000-en. Jó lenne, ha ez jelentene valamit.
Na mint gondoltam, OTP meghúzás, többi kuka, de OTP a mentő öv.
167K-val 6000-es szint lepörgetésével, hatit meg adják.
OTPt felszippantják rendesen.
Okés, nyitott vagyok rá
+ egy n-betű lemaradt ennyire szavamból az előbb..
Elviekben kicsit pontosítva,egy 26 ezres dupla után le kéne jönnie 23500-ig esetleg 20 ezerig,és onnan fel 32 ezerre,ahonnan jöhet 17500-ra
Amennyiben USA indexekben második nagy elliott 5.hullámát csinálnánk, akkor meglehetne szerintem.
Nem kell enyire előre nézni, de feljött másoknál is a 30ks érték, így megvizsgáltam, árbóc, elliott, zászló, vagy a fordított fej alapján.. kb oda mutat, 25.7K bux fölött kb.
Ez elég hihetetlennek tűnik,a jóval 30e feletti célár mostanság nehezen képzelem el...bár nyitottnak kellene lenni.
" egész jól megjósoltam a mai napot :-) "
Akkor írd le gyorsan mit tegyek, el kell mennem apeholni és nem leszek gépközelben!
Yrgg!
;>))
egész jól megjósoltam a mai napot :-)
na..az esés elkezdtekor majd résen lenni srácok..csak kérdés : mikor kezdődik el ?
Kb 3célár mutat oda, így oda mehet és kész, onnan lefordul!
ellenben tudom, hogy nem szabad ragszkodni, de ehhez most ragaszkodom, utána ha piac akarja mehet tovább, de vissza kell tesztelni onnan.
"" OTP max 6100re megy most""
Az ilyen kijelentéseket el kell felejteni!!! Ez itt kérem a PIAC! Csupa nagybetüvel. Bármi megtörténhet és az ellentéte is akár:D
Baromira ártalmas lehet ez a szemlélet: Gondolj egyet s meglásd a világ aszerint alakúl.
Ha a nagyfiuk akarják akkor felfele felfüggesztik az OPT-t magasról szarnak a rsi-re meg a túlvetségre. Szvsz nem árt ezeket szemelőtt tartani.
szvsz a Mol túlvan az ellenáláson naposon meg nem túlvett sem OTI sem a MOL RSI 66
OTP max 6100re megy most, onnan elsőre le fog fordulni.. az ha holnap meglesz, a többi nem támogatja, akkor hatiba 24450 jó lehet.
MOL 23K ellenállásnál.
Ricsi nem indul, ma mínuszban zárt, telcsi is, ezek sem indultak meg.
6100as OTP húzhatja egy kicsit buxot, de utána fogásnak kéne lennie.
irogattam ennyi maradt belőle:D
szvsz óráson csak a Mol-on látom kicsit a túlvetség jeleit, Oti mehet, MT jóáras, RICI szintén legalábbis mig mol korrigál az utóbbi ketőtt megvehetik ezzel tartva a hatit. De a piac ugyis okosabb:D
mi piacunk,bármi megfújhatja erre is,arra is...HAJLIK MINT A ORSZÁG A KŰLSŐ URALOMTÓL,sajnos:(