lendületet vesznek.. :D
Ezek akkor is emelkednének ha kiderülne hogy az elnökük fekete! :D
Azért mégsem az alkotmánybíróságot minősítik le, de kicsit hasonlatos a történet szerintem.
Leminősíti a hitelminősítőket Amerika
Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) várhatóan szerdán tesz javaslatot, amely a piacok hitelminősítők értékelésétől való függőségét hivatott csökkenteni, miután a pénzügyi válság több hiányosságukra rámutatott - írja a Reuters.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=473347&place=kepnelkulivezeto1
16 órakkor.....a sztárvendég BERNI...
Két hónapja 2 nap kivételével új csúcsra húzzák...még szeretnék? :D
de még előtte kiverik új csúcsra. beshortoltam nasdaqot, kimentem wc-re, mire visszajöttem a gép elé már kétszer akkora minuszban voltam mint előtte plusszban... deja vu
Ezek ma is figuráznak míg Eu nyitva van,estére meglesz a zakójuk...
Szia JP!
Kösz a múltkori képzést a portál használatáról!
Szükségem volt rá ma is ...
Jó szelet!
tetszett a long, kerestem is vele, de már nem kívánom...hányingerem van ettől a "kolbászból van a kerítés" hangulattól. Mától kihagyom, mert úgy érzem, romlott húsból van a kolbász.
Na látod :-)
Az én károgásom ehhez képest, csak egy kis gamma-sugár
Hát amig papíron vezetik a profitot, addig emelkednek. De egyszer a bankszámlára is kell tenni... :D
Egy jó nagyhalom eladói megbizás:) SZvsz ez meglátszana a piacon meg az optimizmuson is:)
Amikor az optimizmus átcsap pesszimizmusba !
Ennél jobbat mondani, nem tudok.
Igazad van. Próba cseresznye. Hangulatok jönnek mennek. Az a bajom a shorttal igazán , hogy hosszabb távon felfelé várnám a piacot. Rövidre persze bejöhet, hogy épp most megroggyannak valamiért. Mondjuk a Fed elkezdené pedzegetni a kamatemelést, vagy hasonlók mindjárt lenne hangulat eladásra. :)
Az a tapasztalatom, hogy ilyen fórumhangulat mellett lehet shortolni.. 1350-nel egy bajom van, hogy mindenki ide várja.
Felőlem bármit bejelezhet, nem foglalkozom vele. :)
Atticus: nem akarok shortolni most, annyira nagy a jókedv, azért ez nem fog töretlenül így menni szerintem , februárban jöhet rájuk egy kis para vsz, de hogy milyen magasságból.
1340-50, esetleg 1400, ha a fölé megy az azért meglepne így első nekifutásra persze ez semmit nem jelent. :)