Nagyon nyom a call/put arány kint, 18-án opciós nap, figyeljetek a fals jelekre:)
Nagyon nyom a call/put arány kint, 18-án opciós nap, figyeljetek a fals jelekre:)
Év eleji,felhasználóbarát hati...
megint 800 a KT, pénteken kiszállomnál 580volt, előtte amikor shortoltam 800..
remek.
Megszerették az országot két hét alatt,ez normális :D
Azért figyelj, mert most 300 feletti is lehet a pakliban nem a múltkori 200:)
Igen, azt ma reggel 150-en. Jó lenne fogni rajta, de ha úgy járok, hogy 23 950-en kell újra megnyitnom, akkor is csak 200 pontot buktam. Mert mint írtam, átmentem longba is, így duplán számít. Ha most újra megnyitnám, akkor már nem is 22K, hanem 22,2K lenne. De még remélem, megyünk még fel vagy 100-150 pontot.
megrántják, mert bár láttam a longot, de csak keveset vettem...
Ahhoz nagyot kéne innen esni, hogy újra megnyíljanak a shortjaim.
Hathor írta hogy most van némi ellenállás buxban,Mollyban,Otiban,Rg pedig elég gyengus...lehet inkább réssel megyünk majd mint szoktunk mostanság Otiban.
:D
Jellemző:)
Ha usákia így folytatja, gyanús a napi maxon zárás...
Amint zárod a longokat már indulunk is,de azt mindennkép megvárja a piac:D
ezek az usák állatok! erre már csak azt lehet mondani: hova má????
Mé nem megyünk mán? bezzeg, ha nem zárom a shortjaimat, ilyen USA-ra ugrunk 200 pontot egyből. De nehéz kenyér ez...
Megrángatják mert kiugrottam 100konti longból... :)
sok itt az akadály azért szerintem. 23500-as 61.8as fibobux szint.
24200as tavalyi hati letörési szint.
OTP 6000.
Többi blu ellenállás előtt.
Közel vannak a lokális tetők, közel egy oldalazó csatorna tető.
Mindegy, menjen amerre kell, egyelőre mindegy.. felfele viszont már kifutottam a vételi értékhatáramból, sokszor vettem ezen a szinten longot, sokat égetett, itt már jóval kevesebbet kapok, így most már nem nagyon érdekel fel, ezért vettem még 24K alatt, fölötte nem igen akarok már longba szállni.
Megrángatják mert shortom van :D
Értem...logikus :D