megrántják, mert nekem longom van :D
Bux pedig 400 pontra az előzőtől....Rg némieg gyengélkedik,vajon ebből mit hoznak ki? :D
Jah mindkettő hajszálnyira a múltkori csúcsától...kíváncsian várom hogy innen mi lesz.
Nagyon elült mindenki. A hatit meg szép sunyiban húzzák felfelé. Most épp a mol a ludas?
50-100 pontos elmozdulásból nem kell következtetni egészhétre:D
Szarnyalo BUX mellett pedig jo lenne, ha egy jofajta nyugdijtozsdes 5 perc is lenne. :)
arra leszek kíváncsi mikor lesz az első olyan szöveg a részükről amire a bux emelkedni tud, most ez a kiadáscsökkentés lehet olyan, sőt már alig várják a részleteket van körülötte egy pozitív hangulat. De akkor írom be a piros pontot , ha bejelentés után sem lesz csalódás. Amilyen szerencsétlenek lehet éppen sikerül egy világpiaci zuhanásban bejelenteni, vagy jól felfokozzák a várakozásokat aztán előállnak vmi silány bejelentéssel.
Nagy az örömötök látom, közbe csorgunk le.
Hati 24.167
szerk: 120
Vagy magyarázzuk a bizonyitványt.Pl:
Én: Kedves Viktor Úr! Hogy lehet ,hogy az otp-ének 3300 on kelett volna vizsgáznia és most 7200?
És kedves Uram ,hog ylehet hogy a buxnak 20 ezer alatt kelett volna végeznie,az iskolát most meg 26???
Ez valami csalás,aljas szemfényvesztés,kérem a nép és az én érdekemben magyarázza meg,bizonyitsa be hogy igy valós,mert én és a nép eszt nem hisszük.Aljas manipuláció,a piac
megtévesztése,ezennel mondjon le :)
Hát Kedves elvtárs,hogy mutatna a fizimiskám,egy szakadt papucsban,úgy nem lehet magyarázkodni,nem illik.El kell helyette egy új,hogy hitelesen előadhassam a mondandómat,hogy mostmár elég a felből,kérjük le :)
OFF
Lyonell
Köszönöm a nevettetést:) Ugye hogy nemcsak sirva vigad a magyar.:) Csak nem az új papucsban kiván Viktornál a szőnyegszélén magyarázkodni:D
De te egész jó kezdünk állni,26-nál kiszállunk vegyéln nekem lécci egy új papucsot :)
én meg neked valami bizbaszt,tudod ajándék a közös munka gyümölcse :) ja meg ov-nak egy kérem mostmár elég a feldumából polót küldjünk majd :)
Ez Az Új Magyarország Ov-ellenes,kisbrigád szövetkezet.Utalni annak aki támogat minket,az alapitvány számlájára lehet,129xxxxxxx-xxxxx-xxxx,a pénz a buxshortolására lesz felhasználva, :)és a nyereményből ov-ellenes plakátokat készitünk :)
http://postimage.org/image/2p3b5u7s4/
Új csúcs. Gyönyörű napunk van, süt a nap, hizik a számla.
Hálátlanok! Viktor földumálja az indexet ti meg szövetkeztek:D