Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Yo reggelt! Forintunk r…

#349166 Hathor

Yo reggelt!

Forintunk reggel bikázik, 267es szinten van, ez szép.

Ma Viktorunk 15.00kor országértékelő beszédet tart.

Futik viszonylag magasan voltak a reggeli órákban, de s&p-ben egy éket tört le most 15perces, amiből egy 10pont esést kinézek, ezáltal nyitó árba, és utána pár perces megvételre beleadás lenne a tervem, de csak a futi miatt, na meg hong kong sem örömködik a -1.5%ával.

Re: lk

#349133 Euroman Előzmény: #349122

szvsz Egyiptom nem igazán javult. Tunéziában kiújultak a zavargások, és egy német Egyiptom szakértő, aki 15 éve ott él, tegnap este az egyik német hírcsatornán azt mondta, hogy heteken belül Jemen is berobban...3 ország az arab világban nem kevés, amilyen fanatikusok, akár még több is lehet....engem óvatosságra int.

#349128 pepe01 Előzmény: #349110

Otp olyan bika hogy a korrekció óta már 3 nyitórést produkált amiből 1-et töltött vissza.

#349122 Hathor Előzmény: #349110

miket nem tesz veled egy kis long vetel :) en nem joslok semmit, majd a nap mutatja, de azert 24k-t nem nagyon akartuk elhagyni.oras csati tetorol tartottunk le.

#349110 BudFox Előzmény: #348999

hétfőn nem leszek egész nap, mert Pestre kell mennem.

De szerintem hétfő az emelkedés napja, és hát nem történt rossz dolog a hétvégén...sőt inkább jó hírek jöttek...szerintem elmegyünk 24500 ig a héten, és majd meglátjuk.

SP a zárásunk után emelkedett jó...10 pontot...tehát nyitóban már eleve 24.100 - 24.150 -en nyithatunk ki, a futurestől függően...és az ugyebár új csúcs....

SC -vel meghúzzák a nap elejét, aztán majd 24.250 .től meglátjuk mi lesz...

ezt jósolom holnapra.. majd este leellenőrizzük hogy mennyire jött be.

#349002 pepe01 Előzmény: #348999

Az év papírja a Zwack!:)

Kicsit izgulni fogok,ha nem kezdünk el korrekciózni hamarosan. Márciusban Telekom húzhatja 1 kicsita Buxit.

#348999 Hathor Előzmény: #348967

Szia Balázs, régen beszéltünk, mindig elszaladunk itt egymás mellett, egymást váltva. este nézel be munka után, én nappal vagyok, este dolgozom, már ha van bemutatás.

A szakma haldoklik továbbra is ,-)

Olvastam a háromszöges írásodat, örülök, hogy annak véled, háromszög alapján csökkenő, de haviba egy árbócot bele tudnék nézni, bár az elég optimista kép lenne.

OTPt elkezdték vadmalacként venni, kár, hogy hati nem ment vele, illetve bux sem igazán, már pedig az elemzők azt mondják OTP=BUX, vagy Bux=OTP.

OTP-re is volt egy optimista 10K fölötti céláras képem fordított fej-vállal.

Budfox írta egyik nap, ilyen OTP vételt utoljára 1300as OTPnél látott. Kb. én is, így egy duplázás beleférne, ha eddig fel tudott jönni 1300tól 400%ot. Mi az a 100%neki?

Volt év elején egy fogadás mi lesz a nyerő részvény az évben, én OTPt jelőltem, meg KEGet.

Kíváncsian várom mi lesz a sorsa :) azóta 20% majdnem egy hóra.

#348998 Hathor Előzmény: #348972

na igen, csodás idő volt Pesten, 12fokkal valóban, gyerekekkel csavarogtunk is a környéken, játszótereztünk.

Várom már én is a tavaszt, előhozom a robogót én is, két éve nem ültem rajta, ez a gép előtti petélés miatt. Szeretném a hosszabb irányokkal szabadabbá tennem magam, mert ez az egész napos gépezés nem túl egészséges pálya, érzem már magamon.

#348995 Hathor Előzmény: #348963

Na igen ezt akartam este írni, amikor üzemzavarom lett éjfél előtt, hogy már várom ki fog szólni a test-kanócra helyezés miatt. Még mindig makacs vagyok. Első körben 2007es tetőt veszem, az tutko, mint legmagasabb pont. Onnan levezetem, hogy minél több gyertyán érintkezzen csúcson, azt az egy feljebb szúrást nem kell komolyan venni szerintem, na persze ha fölé megyünk, lehet másodlagos leszorítónak nézni, de ez a kb. 4érintés nekem erősebb. Elég fura is lenne az a variáció az én leszorítóm nélkül, mert ugye állandóan előtte forgott volna vissza, egy kicsit murisan számomra. Másodlagos célnak megfelelő, de ha ezt a 4est kiviszi, akkor nem hiszem, hogy az az egy kanóc fogná meg, inkább a 23500 körüli fibo.

#348987 pepe01 Előzmény: #348961

Mivel a Mol a legnagyobb súlyú a Bux kosárban ezért megfelelő pozi mérettel ellensúlyozni lehet a nem várt határidős mozgásokat.

Én arra számítottam,hogy Otp nem megy át 5840-en.

#348972 Rozsdáskilincs Előzmény: #348969

Na még egy off

Itt pesten gyönyörűen süt a napocska. Keletre tart a jóidő előbbutóbb hozzád is elér:) Szél itt is fújdogál. Ja, nem bosszantásnak irom:) A hőmérő 12C mutat:)

#348971 Rozsdáskilincs Előzmény: #348967

Szépek a havigrafok! Nagy hátrányuk hogy marhamessze vannak a stoplehetőségek. Mire elérné a stoppot addig töbszörösen tönkremehet a speki:(

""az hosszú irány lesz :)""

Csak az óvatosság iratja velem:D Léteznek haviban felszúrógyergyák is:D

#348970 Rozsdáskilincs Előzmény: #348966

Helyes! Nekem is van egy robogóm:D megyek beinditom, rég inditottam az aksi miatt nemárt, még két hét és azzal járok a boltba:D

A fedezetre este irok.

#348969 Csokigyáros Előzmény: #348966

itt három hete nem láttuk a napot, felhős, ködös és havas idő van nappal -2-5 csúccsal...most jöttem be, még -1 van most is... és nagy szél... legalább -10-nek érzem...

hát ez nem motoros idő :((((

#348967 Zabás Előzmény: #348963

forgalmat is érdemes megnézni!

Ott is van egy 3szög, ha fogalommal kitör valamerre, az hosszú irány lesz :)

#348966 Ricsi Előzmény: #348963

Én most indulok motorozni, így csak este nézek ide megint, illetve sötétedésre azért haza akarok érni.

#348964 Ricsi Előzmény: #348961

Megpróbálom neked elmondani, én miért csinálok ilyet, ha csinálok egyáltalán.

Van bux shortom, mondjuk péntekről. Mert azt gondolom, RG letörik, OTI eddig ment, és a MOL az, amit kitörethetnek 24K-ig. Ez szerintem a veszélye a longnak. Így veszek hozzá MOL-t. Hogy mennyit, az mindig a helyzet függvénye. Ha elindul fel a MOL, akkor nincs nagy gáz, mert számítottam rá. Ha nem megy fel, és a többi tényleg lejön, akkor meg dobom a MOL-t kb nullán, és a többi esése már termelt nekem a hati shorton.

Nem mondom, hogy ez sűrű konstelláció, de előfordulhat. Mondjuk jelen esetben én inkább RG-t longolnám hozzá, de kinek-kinek...

A szerző bux shorttal és RG longgal rendelkezik :D

#348961 Rozsdáskilincs Előzmény: #348957

Ezt a fedezet dolgot én mindig értetlenül olvasgatom. Fedezetnek nyitok pozit. Ha ellenem megy és az egészet le akarom fedezni ahoz ugyanakora érték kell mintha zárnám a roszpozit. Ezt valamelyik brokercégtalálta ki hogy hagy mennyen a jutalék? A cél a mégtöbb holtőkén üljön a speki. Mi ennek az értelme? Vagy semmi csak mások igy csinálják. Uri passzió a tőzsde:)