Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#350246 Trisz Előzmény: #350229

Szvsz a ft-ozók nem alakítják az árfolyamot, csak élvezik vagy szenvedik. A mai 9,7 milla forgalom 44-en realizálódott teljes egészében. 220k. Ez pedig nem állt be 45-re!

#350229 kerikoma Előzmény: #350228

Megedződtek a kisbüfik, a feljebbről beragadtak pedig már immunisak 40 Ft-ig, de lehet még lejjebb sem esnének pánikba.

Forintozókat pedig láthatod... Aki megkapta 44-en már benn is áll 45-ön eladni. Így szépen csorgunk le.... és le....

Ha jól olvasom a fórumot…

#350228 Trisz

Ha jól olvasom a fórumot, akkor nincs pánik ph körül, pedig emlékszem olyan időkre, amikor hasonló esetben izzott a fórum. Ez azt mutatja, hogy viszonylag kevés papír van a kicsiknél. Mi adhatta a mai forgalom zömét? Az öntések, gyanúsak. A Ft-ozók? Az sem túl sok. Nem ft-oznak már ezzel? Az jó lenne.

#350206 kerikoma Előzmény: #350171

Bocsi most értem vissza, meg netem se volt. Még nem érte el a 40-et, most 44, de pár 100 db-ot vennének, aztán jöhet a 43:(

#350171 Zotya32 Előzmény: #350154

hogyan áll ez a f.s? elérte már a 40-et?

mikor eljöttem még volt vagy 50k 44-en, ha jól olvasom zeeh-t, akkor az már nincs?

#350150 kerikoma Előzmény: #350110

Nem, de ha meglátom biztos beugrik:)

Ez sem jobb, mint econk.... szép finoman öntögetnek

#350110 Zotya32 Előzmény: #350105

nem vesztettél vele semmit. :)

"oszoljunk emberek! kérem, nincs itt semmi látnivaló" ha mond ez vmit... :)

#350105 kerikoma Előzmény: #349976

Nem tudom megnyitni sajna, majd otthon!

Fogyogat a 44 szép lassan. Profik... Ma szvsz ismét megnézzük a 43-at

#348937 rbbj11 Előzmény: #348849

én csak azt nem értem, miért nem jutottál erre már rég? Miért éppen most? Most sem esik jobban, mint az elmúlt években...itt döglött a tőke régesrég, leszámítva azt a néhány napos vakondtúrásokat :)

#348907 Zotya32 Előzmény: #348849

gratulálok, hogy ilyen bátor vagy; nekem már elment a kedvem az egésztől. ha ebből egyszer szabadulok, akkor szerintem a tőzsdétől is elköszönök.

mától 400 db pflaxot tartok a phyl mellett. ennyivel próbálok "forintozni" más papírokban; eddig megjártam a csepelt, az orco-t; most mind pflax-ban van, hátha lesz egy kis mozgás már benne 700 fölé jövő héten. ha nem akkor abba is beragadok. :)

a phylből meg egyszer csak lesz vmi, örökké nem maradhat itt :)))

#348849 Sly-- Előzmény: #348841

Nem azért vagyok pesszimista, mert eladtam egy részét, Te is látod, hogy itt nem történik semmi mozgás. A történések, ill. a nemtörténések tettek azzá. (Nagyobb része még ráadásul megvan.) Egyszerűen csak mozgatni kell a pénzt. 20K phy árát sikerült úgy megjátszanom a héten, mintha ezt 20K-t nem 45-ön, hanem 51-en adtam volna el. Ráadásul ez már realizált nyereség. Nem dicsekvés, semmi ilyesmi, csak ha már itt nézem ezt a piacot 6. éve minden nap, nem mehetek el olyan egyértelmű lehetőségek mellett, amit csak azért mert ebben ülök és reménykedem, ne játsszak meg. Tavaly az egész évem így ment el, hogy jóval többet nyerhettem volna, ha nem itt ücsörgök. Vissza fogom venni, amint érdemes lesz. Nem kizárt az sem, hogy akár a jövő héten vagy bármikor. A Tőzsdén nem lehet lemaradni semmiről. Minden nap adódik valami úgy is, hol több, hol kevesebb.

Ezzel nem szeretnék senkit eltántorítani a meggyőződésétől, nem akarok lebeszélni senkit a Phyl.-ről, egyszerűen csak mindenki higgyen önmagában.

#348841 Johny King Előzmény: #348792

Akkor már értem, hogy miért is vagy ilyen pesszimista!

Sok szerencsét!!!

U.I.: Akkor az elmúlt napok forgalmának a nagy részét te generáltad...:-))

#348792 Sly-- Előzmény: #348762

45K-t adtam el a héten Johny. Keresni kell a tőzsdén, nem ezt nézni. Majd visszaveszem, ha lesz itt valami, egyelőre semmi nincs.