Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#349352 Atticus Előzmény: #349316

bár nem kötötték úgy a piac orrára, mint augusztusban, de tudtommal decemberben is jelzett talán két alkalommal is, mármint gondolok itt az ómenre.

#349305 banyaiz Előzmény: #349303

Jaja ilyenek ezek az indikátorok, valamelyik irányba mindig jók, csak utólag derül ki melyikre. :)

#349303 lyonell Előzmény: #349302

Talán akor forditva kell értelmezni.Biztos működik,csak most jöttünk,rá hogy forditva :)

#349302 banyaiz Előzmény: #349295

Olyan ez mint a Hindenburg gyertya 1040-es Sp-nél bejelzett,hogy itt a világvége azóta emelkedtek 30%-ot lassan fél év alatt. Az is általában jó, csak most nem, bár a SB-t arrafelé komolyan veszik, de azért tőzsdét is az mozgassa, miket nem figyelnek. :)

egy kis laza italozással…

#348918 shortos

egy kis laza italozással vezetted le a péntek estét? :D

kissé szétszórtnak tűnsz...

#348915 lyonell Előzmény: #348911

És ez a nyögvenyelős emelkedés?? furcsa,vagy kivárás és konszolidálás??? és tovább fel???

vagy 1330 és zutty a ****???Srácok kérlek gondoljuk eszt át együtt hétfőn,kedden,és hozzzunk közöserővel jól átgondolt döntést,.

#348911 lyonell Előzmény: #348909

Nekem ez az egész az arannyal indult,esnie kellett volna 1263-ig folyamatosan,és akkor lett gyanús hogy nem megpattant,max 1280 és akkor tovább vittem a gondolatot ,hogy 1263-ról kellett volna mennie 1680-ig,e így??? hm... így 1000,és ugye roller rákontrázott másnap ,hogy bakker ő szerinte is 1000,aztán még gondolkoztam és arra jutottam hogy vazzeg emelkedés tovább folyamat,nem lehet tényleg ilyen simán menne??? vajon??? nem hiszem.Mindenki felt vár én is?? jó ez így? és átgondoltam olaj 100 fölé,arany 1680 dow az egekbe???? és leesett a képlet 1330,aztán 1040-és az év vége ugyanaz mint idén és mehetünk tovább fel jövőre,szóval ez így nagyjából megfogalmazódott,kicsit ettől befostam ,szóval hétfőn long kiszálló megfigyelő.Attól még lehet fel lesz de azért erre figyelek,két hét nézőke.

#348909 lyonell Előzmény: #348906

Elvileg előreárazzák a qe2 végét,és qe3 még nem bzitos bazzeg ez öszeszakad 1330-ról ide a rozsdás bökőt.

#348906 lyonell Előzmény: #348905

Benne van a pakliban ,hogy fals lesz mint amikor májusban kinyitottak,emlékszel heekig alig alig vissza kettő,előre kettő és fél stb.... és egy nap kinyitottak és nagy véel mentek fel 2perc alatt 15 pontot asztán zutty.Szóval buksznál is írtasm rajtam a para 24700 nál léehet bedől,és most nem messze 1330 sp-é ben,szóval egy erőteljes felnyitással asztán utána 100 pont mínusszal,kezdőthetne az esés,ezért inkább lehet buxlt kidobom.

#348905 Euroman Előzmény: #348900

igen emlékszem, 2008 őszén gyakorolták...sajnos egy komoly összegem bánja is, mert volt olyan nap, hogy ki akartam szállni, de nem tudtam, mert putyin egyszercsak úgy döntött, hogy bezárja a tőzsdét....azóta ott csak nagyon módjával kereskedek...usa ezen hete +2,27%....ez az ütem úgyis tarthatatlan...mai adatok is inkább elszomorítóak voltak, hisz a munkanélküliség azért csökkent.mert már el sem mennek regisztrálni...minek, ha úgysincs munka...nálunk is ez lesz...én sem mennék el, mivel mostantól az a szabály, hogy bármilyen munkát el kell fogadni, nemcsak a végzettségednél 1 fokozattal alacsonyabbat...két jeles rendű egyetemi diplomával, 45 évesen én már nem fogadok el bármit, akkor dugják föl az alamizsnájukat..ők gondolom pláne válogatósak, mert ahogy itt egy párszor olvastam, az usa-ban elég jó bérek vannak, akár még alacsonyan kvalifikált munkakörökben is.

#348899 Euroman Előzmény: #348898

na ez a mai nap is kuka az usa-ban....remélem ezt piros futikkal kompenzálják hétfőn reggel, és öt zöld napra öt piros jön.

#348898 Euroman Előzmény: #348888

azért D-Amerika és kanada nem követte az Usa mai eszement produkcióját....egész meglepődtem,de pl. Brazília tavaly augusztusi szintre esett vissza....az emelkedés így is impozáns, de azért az utóbbi idők esése elgondolkodtató...vakmajom is többször felhívta a BRIC országok relatív gyengeségére a figyelmet....oroszok még tartják magukat, de azok is tudnak brutál esni, ha akarnak.